Αρχική » » Αντάρτικο και ηρωική έξοδος από Καμμένο

Αντάρτικο και ηρωική έξοδος από Καμμένο












Οι προτάσεις που συζητάει ο Αλέξης Τσίπρας με τους στενούς συνεργάτες του περιλαμβάνουν σαρωτικές αλλαγές στην κυβέρνηση, με απομάκρυν­ση επτά υπουργών και δέκα υφυπουργών. Η εισήγηση προβλέπει και τη μετακίνηση του Πάνου Καμμένου από το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας αλλά και τη μετακίνηση του Νίκου Κοτζιά από το Υπουργείο Εξωτερικών. 

Ο Πάνος Καμμένος, όταν πληροφορήθηκε τις ζυμώσεις, βγήκε ξαφνικά και δήλωσε ότι αν έρθει η συμφωνία για τα Σκόπια στη Βουλή θα αποσύρει την εμπιστοσύνη του στην κυβέρνηση. 

Βέβαια, αυτοί που γνωρίζουν τον Πάνο Καμμένο κατάλαβαν ότι πρόκειται για πίεση προς τον Αλέξη Τσίπρα για να παραμείνει στο Υπουργείο Εθνικής Άμυνας. Στο Μαξίμου τώρα, εκτός από τα καμένα, έχουν να αντιμετωπίσουν και τον Καμμένο που βλέπει ότι η κυβέρνηση σύντομα τελειώνει και γι' αυτό δεν αποκλείεται να προχωρήσει ακόμα και σε ηρωική έξοδο αν τον διώξουν από το Υπουργείο Άμυνας, το οποίο θεωρεί ιδιοκτησία του. 

(ΚΑΡΦΙ-11/08/2018)

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΑΠΟ 15 ΣΕΠ. 2010

ΠΑΡΟΝΤΕΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Photobucket
 
Support : ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Copyright © 2013. ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ Published by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Proudly powered by Blogger