Αρχική » » Για να καταλάβετε ποιον έχουμε υφυπουργό Εθνικής Αμύνης ...

Για να καταλάβετε ποιον έχουμε υφυπουργό Εθνικής Αμύνης ...


Για να καταλάβετε ποιον έχουμε υφυπουργό Εθνικής Αμύνης (και δεν είναι καθόλου απίθανο να τον δούμε και Υπουργό)... Ο λόγος φυσικά για τη νυφίτσα τον Κουβέλη, που μπορεί να ξεγελάει ορισμένους το ύφος και το παρουσιαστικό του μπάρμπα που διαθέτει, αλλά πρόκει­ται για σκληρό διεθνιστή με αντεθνικά αντανακλαστικά. Το 1992 και μετά τα μεγαλειώδη συλ­λαλητήρια για την Μακεδονία ΜΑΣ (στα οποία μπροστάρης ήταν ο Αρχιεπίσκοπος Κεραυνός, ο Χριστόδουλος) η Εισαγγελία άσκησε δίωξη που επέφερε ποινές μέχρι και δεκαπέντε χρόνια φυλάκισης σε πέντε μέλη της Οργάνωσης Σοσιαλιστική Επανάσταση (από την οποία προέρχε­ται το σημερινό Σοσιαλιστικό Εργατικό Κόμμα) για το βιβλίο που βλέπετε στην διπλανή φωτο­γραφία, και επρόκειτο για μια ξεκάθαρη προώθηση των σλάβικων συμφερόντων, υπερασπι­ζόμενο το γειτονικό μόρφωμα το οποίο αναγνώριζαν και αναγνωρίζουν όλα τα αριστερά παρ­τάλια σαν “Μακεδονία”. 


Μάρτυρας υπεράσπισης σε αυτή τη δίκη ήταν ο μπάρμπα Φώτης, πα­ρέα με τον περιβόητο Τραϊανό Πασόη της “μακεδονικής κίνησης βαλκανικής ευημερίας”! Αυτόν έχουμε σήμερα στο μείζονος εθνικής σημασίας υπουργείο... 

(ΣΤΟΧΟΣ-09/08/2018)

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΑΠΟ 15 ΣΕΠ. 2010

ΠΑΡΟΝΤΕΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Photobucket
 
Support : ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Copyright © 2013. ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ Published by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Proudly powered by Blogger