Αρχική » » ΤΟ ΣΚΟΠΙΑΝΟ ΚΑΙ ΟΙ ΧΡΗΣΙΜΟΙ ΗΛΙΘΙΟΙ

ΤΟ ΣΚΟΠΙΑΝΟ ΚΑΙ ΟΙ ΧΡΗΣΙΜΟΙ ΗΛΙΘΙΟΙ












Το Σκοπιανό ζήτημα, για όσους ακόμα δεν το έχουν αντιληφθεί, έφτασε στο τέλος του. Η λύση δόθηκε από την κατοχική κυβέρνηση Τσίπρα- Καμμένου με τη Συμφωνία των Πρεσπών. Το όνομα Βόρεια Μακεδονία, που ζητούσαν οι Σκοπιανοί δέκα χρόνια τώρα, το πήραν με την υπογραφή των υποταχτικών μπολσεβίκων και των χρήσιμων ηλίθιων συνεργατών τους. 

«Μακεδόνες εσείς -Μακεδόνες και μεις», Λέει ο Ζόραν Ζάεφ και υπονοεί ότι κάποια μέρα όλοι εμείς οι Μακεδόνες θα πρέπει να ενωθούμε σε μία και μεγάλη Μακεδονία. 

Ο Αλέξης Τσίπρας δεν έκανε τίποτα περισσότερό και τίποτα λιγότερο από το να υλοποιήσει αυτό που πίστευε ο ίδιος και το κόμμα του χρό­νια τώρα. Οι Σκοπιανοί έχουν το δικαί­ωμα του αυτοπροσδιορισμού, έλεγε ο ΣΥΡΙΖΑ. και αυτό το έκανε πράξη όταν ανέβηκε στην εξουσία. Ήταν να μην φτάσει στο απόλυτο επίπεδο ξεπε­σμού και εξευτελισμού ο Έλληνας που, λόγω μνημονίων, έφερε στην εξουσία την Αριστερά. Ο Αλέξης Τσί­πρας, επίσης, ο οποίος έκανε μια χαρά τη δουλειά των Αμερικανών και Γερμανών νταβατζήδων του, στον τελευταίο ανασχηματισμό προσπάθησε να θολώσει τα νερά, τοποθετώντας στην κυβέρνησή του πολιτικούς από τους χώρους του σκληρού ΠΑΣΟΚ και της λαϊκής δεξιάς τής ΝΔ. Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου και Κατερίνα Παπακώστα, τα δύο πρόσωπα- κλειδιά, που δίνουν τη δυνατότητα στον παμπόνηρο Αλέξη να κάνει λόγο για διεύρυνση της βάσης του ΣΥΡΙΖΑ και για αλλαγή τής αριστερής ιδεολογίας του. 

Το επόμενο διάστημα είναι καθοριστικό και θα αναδείξει αυτό το οποίο πολλές­ φορές έχουμε πει και έχουμε γράψει. 

Μετά το δημοψήφισμα, στο τέλος Σεπτεμβρίου, στα Σκόπια, που οι πολίτες του κρατιδίου θα ψηφίσουν ΝΑΙ στο νέο όνομα, την ταυτότητα και γλώσσα που κατοχύρωσαν με την προδοτική Συμφωνία των Πρεσπών, θα πρέπει η συμφωνία αυτή να περάσει και να εγκριθεί από την Ελληνική Βουλή. Ο Αλέξης Τσίπρας γνωρίζει πολύ καλά ότι και να τη φέρει στο Κοινοβούλιο θα υπερψηφιστεί μόνον από την κοινοβουλευτική ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ και πιθανόν από τις δύο προσκολλημένες κυρίες (Παπακώστα και Ξενογιαννακοπούλου) και από ορισμένους από το ΠΟΤΑΜΙ, που τους έχει παραμυθιάσει ότι θα τους συμπεριλάβει στα ψηφοδέλτια στις ερχόμε­νες εκλογές. Ξέρει πολύ καλά ότι μοναχός του είναι πολύ δύσκολο να περάσει τον κάβο του Σκοπιανού και για τον λόγο αυτόν θα είναι έτοιμος να προκηρύξει πρό­ωρες εκλογές, μιας και ο Πάνος Καμμένος, ο οποίος έβαλε πλάτη και έδωσε το στυλό στον Κοτζιά για την υπογραφή, θα παίξει το τελευταίο του χαρτί και δεν θα ψηφίσει τη Συμφωνία των Πρεσπών. 

Ξένες δυνάμεις κατοχής 

Σε κάθε περίπτωση, η επιθυμία Αμερι­κανών και Βερολίνου είναι να ολοκλη­ρωθεί το θέμα της ονομασίας των Σκο­πιών, το συντομότερο δυνατόν, πιέζο­ντας και τον Κυριάκο Μητσοτάκη να μην σηκώνει πολύ ψηλά το θέμα. Όμως οι πληροφορίες λένε ότι, σε περίπτωση που ο πρόεδρος της ΝΔ προσπαθήσει να συμπορευτεί με τον Τσίπρα στην ονομασία, τότε η γαλάζια παράταξη θα πάει προς διάλυση, με τους βουλευτές να έχουν κατανοήσει ότι ο λαός στα εθνικά τουλάχιστον ζητήματα δεν παίζει. 

Γράφει ο Αντώνης Μυλωνάκης, παρουσιαστής του «Εκρηκτικού Δελτίου Ειδήσεων», Συνταγματάρχης ε.α της Αεροπορίας Στρατού, χειριστής ελικοπτέρων 
(ΜΑΚΕΛΕΙΟ-04/09/2018)

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΑΠΟ 15 ΣΕΠ. 2010

ΠΑΡΟΝΤΕΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Photobucket
 
Support : ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Copyright © 2013. ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ Published by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Proudly powered by Blogger