Αρχική » » ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ: Το νέο σήμα μας μάρανε

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ: Το νέο σήμα μας μάρανε













Καταχρεωμένη μέχρι τον λαιμό η Νέα Δημοκρατία, αλλά ο Κυριάκος Μητσοτάκης βρήκε κάποιες χιλιάδες ευρώ να δώσει σε δημιουργικό γραφείο, ώστε να αλλάξει το λογότυπο της παράταξης. Περίμενε την 44η επέτειο, που ο Κ. Καραμανλής ίδρυσε τη Νέα Δημοκρατία, για να παρουσιάσουν αυτό το εξάμβλωμα; Πόσοι πιστεύουν από το κόμμα ότι αυτό το πράγμα μπορεί να ενθουσιάσει τη βάση; Εγώ μόλις το είδα νόμισα ότι έσπασε μία τζαμαρία και θα έρχονταν επάνω μου τα κομμένα γυαλιά! Δεν τα χρειάζεσαι τα νέα λογότυπα Κούλη, βγες και πες δεν δίνω το όνομα Μακεδονία στα Σκόπια, διώχνω όλους τους λαθρομετανάστες από την Ελλάδα και ότι κατεβάζω τώρα τους φόρους. Έτσι θα κερδίσεις τον κόσμο, όχι με νέα σήμα­τα και τρίχες. Αν το πρόγραμμά σας είναι όπως το νέο σήμα σας, τότε κλάφτα Χαράλαμπε... 

(ΜΑΚΕΛΕΙΟ-06/10/2018)

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΑΠΟ 15 ΣΕΠ. 2010

ΠΑΡΟΝΤΕΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Photobucket
 
Support : ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Copyright © 2013. ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ Published by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Proudly powered by Blogger