Αρχική » , , » Ειδικά Μισθολόγια: «Κούρεψαν» και τα αναδρομικά. Ύποπτο και το άρθρο 6 της τροπολογίας για αποστράτους

Ειδικά Μισθολόγια: «Κούρεψαν» και τα αναδρομικά. Ύποπτο και το άρθρο 6 της τροπολογίας για αποστράτους


Παράγει καινοτομίες η κυβέρνηση

Το μυαλό της κυβέρνησης παράγει προτάσεις που ανοίγουν νέους... ορίζοντες και από πλευράς εφευρετικότητας ξεπερνούν ακόμη και τα... διαστημόπλοια. Μόνο που όταν φύγουν από το Μαξίμου θα έχουν νομιμοποιήσει επιλογές τις οποίες θα χρησιμοποιήσουν οι διάδοχοι και δεν θα μπορούν να βγάλουν άχνα ο ΣΥΡΙΖΑ και ο αρχηγός του, ο Αλέξης, από τα αντιπολιτευτικά έδρανα.

Τελευταίο κατόρθωμα, το «κούρεμα» ακόμη και των αναδρομικών. Και ο συνταξιούχος, που περιμένει πώς και πως τα αναδρομικά και έχει υπολογίσει πόσα θα πάρει με βάση τις δικαστικές αποφάσεις, τελικά θα εισπράξει πολύ λιγότερα.

Αυτό κι αν δεν είναι άθλος...

Η μεγάλη κοροϊδία...


Για εμπαιγμό και κοροϊδία κάνει λόγο η Πανελλήνια Ομοσπονδία Ενώσεων Στρατιωτικών (ΠΟΜΕΝΣ) αναφορικά με την τροπολογία που ψηφίστηκε για τα αναδρομικά. Και θέτει τα παρακάτω ερωτήματα:

«α. Αληθεύει ότι κόβεται μια για πάντα το δικαίωμα στα δώρα μας;

β. Αληθεύει ότι δεν επι­στρέφουν οι μισθοί μας στα επίπεδα του 2012;

γ. Αληθεύει ότι δεν θα πληρωθούμε τα νυχτερινά μας;

δ. Αληθεύει ότι μας κόβουν μία διετία αναδρομικών;».

Εξάλλου, ο πρόεδρος της Ένωσης Αποστράτων Αξιωματικών Στρατού Βασίλης Ροζής είπε ότι είναι «άνθρακες ο θησαυρός» με τα όσα προβλέπει η τροπολογία που ψηφίστηκε και τόνισε ότι «πρόκειται για μεγάλη κοροϊδία, είναι ένα επίδομα γιατί δεν επανυπολογίζονται οι συντάξεις μας και δεν εφαρμόζονται οι αποφάσεις του Συμβουλίου της Επικρατείας», προαναγγέλλοντας νομικές αντιδράσεις.

Τέλος τα δώρα και τα αναδρομικά σε συνταξιούχους


Εξάλλου, ο Αλέξης Μητρόπουλος υποστηρίζει ότι η τροπολογία για τα αναδρομικά των ειδικών μισθολογίων είναι ένα «πλυντήριο» στον νόμο Κατρούγκαλου, με μόνο στόχο να κόψει το δικαίωμα για διεκδικήσεις αναδρομικών και δώρων από τους συνταξιούχους.

Όπως επισημαίνει ο Αλέξης Μητρόπουλος, το άρθρο έξι της τροπολογίας είναι ύποπτο και μπήκε με στόχο να απαλλαγεί η κυβέρνηση από τις διεκδικήσεις των συνταξιούχων.

Ουσιαστικά, όπως λέει, ενώ η κυβέρνηση μοιάζει να συμμο­ρφώνεται με τις δικαστικές αποφάσεις, με το άρθρο αυτό επανανομοθετεί και κόβει μια για πάντα το δικαίωμα στα δώρα.

(ΤΟ ΠΑΡΟΝ -11/11/2018)

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΑΠΟ 15 ΣΕΠ. 2010

ΠΑΡΟΝΤΕΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Photobucket
 
Support : ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Copyright © 2013. ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ Published by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Proudly powered by Blogger