Αρχική » » ΓΑΒΡΟΓΛΟΥ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΠΑΥΛΟΥ ΜΕΛΑ

ΓΑΒΡΟΓΛΟΥ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΠΑΥΛΟΥ ΜΕΛΑ


Οι απόγονοι των Μακεδονομάχων δεν πρέπει να μιλάνε στα παιδιά. Μόνο οι αποδοχείς της «κληρονομιάς» των μαρξιστών serial killers. 

Όπως αποκάλυψε η «δημο­κρατία», το γαβρόγλειο υπουργείο Παιδείας έκρινε «εκπαιδευτικά ακατάλληλη» την επίσκεψη απογόνων Μακεδονομά­χων σε γυμνάσιο της Θεσσαλονίκης. Σίγουρα θα ήταν ακατάλληλη. Αν, όμως, ήταν απόγονοι ΟΠΛΑτζήδων μαχαιροβγαλτών θα τους άφηναν να πάνε να μιλήσουν στα παιδιά για να τους μάθουν «λαϊκή δικαιοσύνη». Τι είναι αυτό; Η απάντηση δίδεται στο βιβλίο «Η Απελευθέρωσις της Ελλάδος Και Τα Μετά Ταύτην Γεγονότα» (εκδόσεις Αρχηγείου Στρατού-Διεύθυνσις Ιστορίας Στρατού, κεφ.4,σελ. 247-248), όπου διαβάζουμε: «Μόνον εις την πρωτεύουσα και το επίνειον αυτής εσφαγιάσθησαν 15.685 άτομα και συνελήφθησαν περί τους 9.800 ανδρών και γυναικών, πάσης τάξεως και ηλικίας, οίτινες πάντες εν μέ­σω χειμώνι απήγοντο νύκτωρ εκ των οικιών των και πεζή, νήστεις και ρα­κένδυτοι διά μέσου των χιόνων και των χαραδρών ωδηγούντο ως όμηροι. [...] Οι εκ των συλλαμβανομένων προς εκτέλεσιν ωδηγούντο εις διάφορα σημεία των Αθηνών εκ των προτέρων καθορισμένα. Εις τον συ­νοικισμόν Περιστέρι οι κομμουνισταί εξετέλουν τα προσαγόμενα θύ­ματα με ομαδικόν τυφεκισμόν και εν συνεχεία έρριπτον αυτά εντός ορυγ­μάτων. Εις τα διυλιστήρια της Ού­λεν, αποκεφάλιζον τα θύματά των διά πελέκεως και τα ενεταφίαζον εις παρακείμενον αγρόν. Εις το πεδίον βολής της Σχολής Ευελπίδων εξετέλουν ομαδικώς διό μαχαίρας όργανα της ασφάλειας του κράτους, χω­ροφύλακες, αστυφύλακες καθώς και ιδιώτας. Εις το φρέαρ του Αγίου Πέτρου Καισαριανής μετά φρικώδη βασανιστήρια εφόνευον τα θύματά των διά σφαίρας εξ επαφής εις τον αυχέ­να.|...| 

Ο εκ των εκτελεστών κομμουνι­στής Στ. Αιόλιος ενώπιον του δικα­στηρίου περιέγραψε ως κάτωθι τον τρόπο εκτελέσεως των θυμάτων του εις τα διυλιστήρια Ούλεν. “Τους διέταζα πρώτα να γδυθούν και ύστερα τους έβαζα να γονατίσουν στο χώμα και να σκύψουν το κεφάλι πάνω σε μεγάλες πέτρες, που είχα αραδιάσει έξω από τα διυλιστήρια. Τότε έπαιρ­να το τσεκούρι και τους έδινα μια τσεκουριά πάνω στο κεφάλι και, αν δεν τους αποτελείωνα με την πρώτη, τους έδινα και δεύτερη και τρίτη, ώσπου να τα βροντήξουν. Άλλα παλληκάρια τούς έδιναν κάμποσες μαχαιριές στην καρδιά και κατόπιν έρχονταν αλλουνού σειρά. Όταν κουραζόμουνα έπαιρνε άλλος τη σειρά μου”». 

Από τον ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΛΙΑΚΟ 
(ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ-14/11/2018)

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΑΠΟ 15 ΣΕΠ. 2010

ΠΑΡΟΝΤΕΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Photobucket
 
Support : ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Copyright © 2013. ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ Published by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Proudly powered by Blogger