Αρχική » » Έκρυψαν τον Σκοπιανό Α/ΓΕΕΘΑ

Έκρυψαν τον Σκοπιανό Α/ΓΕΕΘΑ


Την παράνοια που επικρατεί στις ελληνοσκοπιανές σχέσεις, αλλά ταυτόχρονα και το χάος που διέπει την κυβερνητική πολιτική έναντι του γειτονικού μας κρατιδίου ήρθε να καταδείξει η άρνηση του Πάνου Καμμένου να μιλήσει ενώ­πιον του αρχηγού των Ενόπλων Δυνάμεων των Σκοπίων Βάσκο Τζιορτσινόφσκι. Το ίδιο το υπουργείο Εθνικής Άμυνας τον είχε καλέσει προκειμένου να λάβει μέρος στις εργασίες του Διεθνούς Συνεδρίου Χειρισμού Κρίσεων και Ασφάλειας «Αθήνα 2018» που πραγματοποιήθηκε την πε­ρασμένη εβδο­μάδα στις εγκαταστάσεις της Σχολής Ικάρων στο Τατόι. Ο Καμμένος πληροφορήθηκε μόλις την τελευταία στιγμή για την πρόσκλη­ση του Σκοπιανού. 

Αφού κατσάδια­σε τους διοργανωτές, έδωσε εντολή να μην τον εμφανίσουν μπροστά του! Εκείνοι έντρο­μοι διέταξαν να καθυστερήσει η έλευση του οχήματος που μετέφερε τον Τζιορτσινόφσκι, έως ότου μιλήσει και απο­χωρήσει από το Τατόι ο Καμμένος! Έτσι και έγινε, αφού περιέφεραν τον άνθρωπο σχεδόν σε όλη την Πάρνηθα ασκόπως! Το ίδιο έκαναν και την επομένη, που ήταν στο συνέδριο η υφυπουργός Μαρία Κόλλια-Τσαρουχά! Για να τον αποζημιώσουν, έκαναν στον Τζιορτσινόφσκι και τη σύζυγό του μια ξενάγηση στην Αθήνα εκτός προγράμματος 

Γ.Δ. 
(ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ-18/11/2018)

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΑΠΟ 15 ΣΕΠ. 2010

ΠΑΡΟΝΤΕΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Photobucket
 
Support : ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Copyright © 2013. ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ Published by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Proudly powered by Blogger