Αρχική » » «ΣΤΡΑΤΟΛΟΓΙΚΗ ΑΡΧΗ ΑΘΗΝΑΣ - ΔΕΝ ΣΗΚΩΝΟΥΝ ΠΟΤΕ ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ!»

«ΣΤΡΑΤΟΛΟΓΙΚΗ ΑΡΧΗ ΑΘΗΝΑΣ - ΔΕΝ ΣΗΚΩΝΟΥΝ ΠΟΤΕ ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ!»


«Αναρωτιέμαι σε τι χώρα ζούμε. Χρειάζομαι μια βεβαίωση εκπλήρωσης στρατιωτικής θητείας τύπου Α, με σκοπό να λάβω μέρος σε μια προκήρυξή του Δημοσίου που απαιτεί τη βεβαίωση αυτή. Πηγαίνω στα ΚΕΠ της περιοχής μου και κάνω την αίτηση... 3 μέρες μετά παίρνω τηλέφωνο στα ΚΕΠ και μου απαντούν ότι δεν έχει έρθει καμία απάντηση από τη Στρατολογία στο ΡΟΥΦ. Οι αιτήσεις αυτές γίνονται πλέον με email. Από τα ΚΕΠ νίπτουν τας χείρας τους και με προτρέπουν να πάρω τηλέφωνο στη Στρατολογία και να πιέσω την κατάσταση. 2 ημέρες τώρα προσπαθώ να πιάσω γραμμή στο ΡΟΥΦ και είτε δεν το σηκώνει κάνεις είτε απλώς βουίζει. 

Δηλαδή, τι ακριβώς τους πληρώνουμε εκεί πέρα στη Στρατολογία να κάνουν; Να αράζουν με εφημερίδα και καφέ; Είμαστε σε σχεδόν εμπόλεμη κατάσταση και τα τυπάκια εκεί δεν σηκώνουν ούτε το τηλέφωνο; Και έχουν το θράσος να θέλουν και αναδρομικά; Και είναι αναγκασμένος ο κάθε πολίτης να πηγαίνει στο ΡΟΥΦ, έστω και για μια διευ­κρίνιση: Δεν έχουμε όλοι ελικόπτερα για να πεταγόμαστε στην άλλη άκρη της Αθήνας! Πληροφοριακά, τα τηλέ­φωνα είναι 213501636, 213501637, 213501638, 213501639 και γενικώς ότι σε 600 και πάνω πάρετε ΔΕΝ το σηκώνει κάνεις! Μιλάμε για το βραβείο των χειρότερων δημοσίων υπάλληλων!». 

Μακρής Αναστάσιος 
(ΜΑΚΕΛΕΙΟ-23/11/2018)

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΑΠΟ 15 ΣΕΠ. 2010

ΠΑΡΟΝΤΕΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Photobucket
 
Support : ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Copyright © 2013. ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ Published by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Proudly powered by Blogger