Αρχική » » «Θα έχετε Νέα Δημοκρατία, αλλά θα είναι σα να μην έχετε»

«Θα έχετε Νέα Δημοκρατία, αλλά θα είναι σα να μην έχετε»


«Θα έχετε κυβέρνηση αλλά θα είναι σα να μην έχετε» φέρεται να είχε πει ο άγιος Παΐσιος σε μια προφητεία που εκπληρώθηκε στις μέρες μας. Είναι πολλά όμως που έχουμε αλλά είναι σα να μην έχουμε. Δουλειά, μισθό, ζωή κτλ 

Ένα από αυτά είναι και η Νέα Δημοκρατία. Την έχουμε αλλά είναι σα να μην την έχουμε. Ασχέτως αν κανείς συμφωνεί κανείς μαζί της ή όχι διαχρονικά, από την εποχή του Τσαλδάρη, του Τζανετάκη και του Παπακωνσταντίνου φτάσαμε στην εποχή της Μάρκου, του Τατσόπουλου και των μεταγραφών του ΛΑΟΣ. Απορίας άξιο πως συνεργάζονται όλοι αυτοί. 

Η ΝΔ είναι το κεντροδεξιό κόμμα που θεωρητικά υπερασπίζεται τις ηθικές αξίες, εκφράζει τον πατριωτικό χώρο, βάζει φρένο στην ενδοτικότητα, αποτελεί ένα αντίβαρο σε μια θύελλα ισοπέδωσης των πάντων. 

Όλα αυτά στη θεωρία. Στην πράξη μηδέν. Η εισπήδηση (ρεσάλτο) του Τατσόπουλου που ανέφερε πόσο αρμονικά ζούσαν Έλληνες κι Οθωμανοί δεν αφήνει πολλά περιθώρια παρερμηνειών. 

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης δεν έχει άποψη για την Κύπρο, τι πρέπει να γίνει στη Θράκη, την ΑΟΖ, την υφαλοκρηπίδα, τη Βόρειο Ήπειρο, τη δολοφονία Κατσίφα. Μια ερώτηση έκανε ένας βουλευτής του για το αν θα προειδοποιήσουμε την Τουρκία με βύθιση του Πορθητή και του Μπαρμπαρός και τον έβαλαν να τη μαζέψει. 

Αναρωτιέται κανείς γιατί να ψηφίσει ΝΔ, αφού όλα όσα "προοδευτικά" και εθνομηδενιστικά προωθεί ο ΣΥΡΙΖΑ, γίνεται με τη σιωπηλή ανοχή της Πειραιώς. 

«Θα έχετε Νέα Δημοκρατία, αλλά θα είναι σα να μην έχετε» 

Freepen.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΑΠΟ 15 ΣΕΠ. 2010

ΠΑΡΟΝΤΕΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Photobucket
 
Support : ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Copyright © 2013. ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ Published by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Proudly powered by Blogger