Αρχική » » Όχι απλά χρειάζονται τη Χρυσή Αυγή αλλά μη σας πω ότι την ψηφίζουν κιόλας!

Όχι απλά χρειάζονται τη Χρυσή Αυγή αλλά μη σας πω ότι την ψηφίζουν κιόλας!


Το σύστημα ξορκίζει τη Χρυσή Αυγή, που όμως ταυτόχρονα τόσο πολύ χρειάζεται. Συνεπώς αποτελεί κι αυτό σημαντικό τμήμα της. Ο ιστορικός του μέλλοντος θα έχει πολλά να γράψει τα χρόνια που βιώνουμε στην Ελλάδα. 

Γιατί ένα κόμμα του 0,κάτι % εκτινάχθηκε στο 7% το 2012; Διότι πολύ απλά ένας χώρος έπαψε να εκφράζεται. Όσοι αγαπούσαν την πατρίδα τους, όσοι προβληματίζονταν από την παράνομη είσοδο αλλοδαπών στη χώρα, όσοι ήθελαν να ζουν ξανά σε ασφαλείς πόλεις, διαπίστωσαν τα τελευταία χρόνια ότι είχαν απομείνει χωρίς εκπροσώπηση. 

Η Νέα Δημοκρατία, επί των ημερών της οποίας είχε εμφανιστεί και η Ρεπούση, είχε αρχίσει να λαμβάνει αποστάσεις από αυτό που λέμε "δεξιά". Βέβαια ποτέ δεν κατάλαβα γιατί η αγάπη στον τόπο σου, το να υπάρχει ασφάλεια, να κρατάς τις παραδόσεις, να έχεις μια αξιοπρεπή στάση στις εξωτερικές υποθέσεις, αποτελεί πεδίο προς οικειοποίηση της μίας ή της άλλης πολιτικής ιδεολογίας. 

Εντούτοις τα κόμματα άφησαν ακηδεμόνευτες αρκετές έννοιες κι αξίες. Πολύ φοβάμαι κι επίτηδες για να έρθει μια Χρυσή Αυγή να τις καπελώσει. Τελευταίο παράδειγμα η απαράδεκτη αφίσα που έβγαλε ο Λαϊκός Σύνδεσμος με τον Κωνσταντίνο Κατσίφα. Παραδοσιακές αξίες ταυτίστηκαν με το στανιό με ακραίους χώρους. Γιατί για να μπορεί σήμερα πχ ο Γαβρόγλου να χρυσαυγοποιεί τις καταλήψεις των μαθητών για τη Μακεδονία. Για να χαρακτηρίζεται ως φασίστας, ρατσιστής, ακραίος, διχαστικός όποιος λέει κάτι που δεν τους αρέσει. Όποιος λοιπόν φορά μια ελληνική σημαία στην μπλούζα του, ή έχει ένα αυτοκόλλητο στο αυτοκίνητό του αυτομάτως πλέον θεωρείται κι όλα τα παραπάνω. 

Έξυπνο το κόλπο. Αφήνω κάποια οικόπεδα ελεύθερα, αφήνω τη Χρυσή Αυγή να κάνει χρησικτησία κι έτσι όποιος περνά από εκεί που περνούσε μια ζωή, χαρακτηρίζεται και σταμπάρεται αυτομάτως. 

Ο πατριωτισμός, η γνώση της ιστορίας, η αγάπη στο Θεό βρίσκονται στο απόσπασμα. Ενοχοποιήθηκαν. Γιατί; Για να μπορέσει ο Έλληνας να αποδεχθεί το ότι δε διδάσκεται πια ιστορία στο σχολείο για να χωνέψει ευκολότερα την απώλειά της, να απομακρυνθεί από την Ορθοδοξία, να δεχθεί αδιαμαρτύρητα την αλλαγή της πληθυσμιακής σύνθεσης της χώρας, να σιωπήσει στην επερχόμενη απώλεια εδαφών. 

Να γίνει ένας πολτός. Συνεπώς όχι απλά χρειάζονται τη Χρυσή Αυγή, αλλά αν δεν υπήρχε, θα την είχαν εφεύρει. Μη σας πω ότι την ψηφίζουν κιόλας! 

Του Στρατή Μαζίδη 
Freepen.gr 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΑΠΟ 15 ΣΕΠ. 2010

ΠΑΡΟΝΤΕΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Photobucket
 
Support : ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Copyright © 2013. ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ Published by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Proudly powered by Blogger