Αρχική » » Το κάνει... γαργάρα!

Το κάνει... γαργάρα!


ΟΣΟΙ είχαν ακούσει τι είχε πει το προηγούμενο διά­στημα ο Πάνος Καμμένος, είχαν στο μυαλό τους ότι ο υπουργός Εθνικής Άμυνας και πρόεδρος των Ανε­ξαρτήτων Ελλήνων έχει καταλήξει στις αποφάσεις του σχετικά με το τι θα κάνει όταν έρθει στη Βουλή η Συμφωνία των Πρεσπών: θα παραιτηθεί από υπουργός Άμυνας, θα αποσύρει τα στελέχη του από την κυ­βέρνηση και, ταυτοχρόνως θα αποσύρει και την εμ­πιστοσύνη του από την κυβέρνηση, αφήνοντας τον Αλέξη Τσίπρα είτε να προΐσταται κυβέρνησης μειοψηφίας είτε να ψάξει μεμονωμένους βουλευτές για να φτιάξει... κυβέρνηση-κουρελού. 

Ωστόσο, το Σάββατο, κατά την κλειστή συνεδρίαση της κοινοβουλευτικής ομάδας του, ο πρόεδρος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων «ξέχασε» το... δεύτερο μισό της απειλής του, ότι δηλαδή θα ρίξει την κυ­βέρνηση, και περιορίστηκε μόνο στο να πει στα στελέχη του πως οι Ανεξάρτητοι Έλληνες θα φύ­γουν από τα υπουργεία τους. «Μετά συνεχίζου­με», φέρεται ειπών, κάτι που σημαίνει πως δεν θα ρί­ξει την κυβέρνηση, απλώς -λέει- θα αποσυρθεί από το υπουργείο Εθνικής Άμυνας. Κοινώς, η «γαργά­ρα» και η κυβίστηση έχουν... ήδη ξεκινήσει. 

Γράφει ο Φινέας
(STAR PRESS-12/11/2018)

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΑΠΟ 15 ΣΕΠ. 2010

ΠΑΡΟΝΤΕΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Photobucket
 
Support : ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Copyright © 2013. ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ Published by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Proudly powered by Blogger