Αρχική » » Πιο ... μπροστά και από τον Τραμπ ο Καμμένος

Πιο ... μπροστά και από τον Τραμπ ο Καμμένος



ΑΝΑΘΑΡΡΗΣΕ ο υπουργός Άμυνας Πάνος Καμμένος βλέποντας την εμφάνιση του Αμε­ρικανού Προέδρου Τραμπ με το στρατιωτικό τζάκετ, γεγονός που επέλεξε να σχολιάσει με ένα ειρωνικό tweet για όσα του έχουν καταλο­γίσει σχετικά με τις στρατιωτικές στολές που φοράει κατά διαστήματα. «Έχουν ήδη αργή­σει να καταγγείλουν τον πρόεδρο Τραμπ για τη στολή η Ντόρα, η ΝΔ, το ποτάμι, η Γεννηματά ενώ πληροφορίες διαψεύδουν ότι ο πολιτευτής σφαγέας των μισθών των στρατιωτικών Κωσταράκος γράφει πύρινο άρθρο κατά του προέδρου που προσβάλει με το μπουφάν τις ΗΠΑ», έγραψε ο πρόεδρος των ΑΝ.ΕΛ., θέλοντας περισσότερο από οτιδήποτε άλλο να υπερασπιστεί το δι­καίωμά του να φορά όποτε το επιθυμεί τη στρατιωτική περιβολή.

(STAR PRESS-28/12/2018)

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΑΠΟ 15 ΣΕΠ. 2010

ΠΑΡΟΝΤΕΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Photobucket
 
Support : ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Copyright © 2013. ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ Published by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Proudly powered by Blogger