Αρχική » » «Αρπάζουν» χρήμα από το ΎΠΕΘΑ για τους λαθρομετανάστες

«Αρπάζουν» χρήμα από το ΎΠΕΘΑ για τους λαθρομετανάστες


Ετοιμάζονται να δοθούν καθ' υπέρβαση χρήματα (τα οποία ουσιαστικά δεν υπάρχουν) από τις λιγοστές δαπάνες του Υπουργείου Άμυνας για τις ανάγκες των λαθρομεταναστών στη χώρα μας. Έγγραφο του υπουργείου μεταναστευτικής πολιτικής με ημερομηνία 19 Δεκεμβρίου, αποκαλύπτει ότι οι πληρωμές για την κάλυψη εξόδων της προσφυγικής κρίσης (ίδρυση, κατασκευή και συντήρηση κέντρων πρώτης υποδοχής ΚΕΠΥ), των Κέντρων υποδοχής και φιλοξενίας θα γίνονται ακόμα και καθ’ υπέρβαση των εγγεγραμμένων πιστώ­σεων του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας! Την ίδια ώρα, ο αρμόδιος υπουργός, Δημήτρης Βίτσας απαντά προκλητικά στις καταγγελίες περί ποινικών ευθυνών, λέγοντας: «εγώ και τις ποινικές ευθύνες ξέρετε πού τις γράφω».

Σε μια περίοδο που η Ελλάδα απειλείται παντοιοτρόπως, εμείς θα δίνουμε «καθ’ υπέρβαση των εγγεγραμμένων πιστώσεων» για τους λάθρο. Μα κυρίως τη στιγμή που οι Έλληνες βιώνουν για τα καλά στο πετσί τους όλες τις συνέ­πειες της οικονομικής κρίσης, προτεραιότητα της κυβέρνησης είναι να προ­σφέρει χρήμα πρώτα στους αλλοδαπούς και μετά στους πολίτες της.

(ΜΑΚΕΛΕΙΟ-27/12/2018)

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΑΠΟ 15 ΣΕΠ. 2010

ΠΑΡΟΝΤΕΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Photobucket
 
Support : ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Copyright © 2013. ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ Published by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Proudly powered by Blogger