Αρχική » » Νέα γκάφα (;) της Σπυράκη για τα αναδρομικά των στρατιωτικών εκθέτει τη Ν.Δ.

Νέα γκάφα (;) της Σπυράκη για τα αναδρομικά των στρατιωτικών εκθέτει τη Ν.Δ.



Η ΜΑΡΙΑ Σπυράκη δεν στα­ματά να εκθέτει με τις ενέργειες και τα λεγόμενά της τον Κυριά­κο Μητσοτάκη και να βάζει τρικλοποδιές, προεκλογικά, στη Ν.Δ. Σε χαιρετισμό που απηύθυνε πρόσφατα σε εκδήλωση -της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ενώσεων Στρατιωτικών (ΠΟΜΕΝΣ) εκθείασε την κυβέρ­νηση Σαμαρά - Βενιζέλου που έδωσε το 50% των αναδρομικών στους στρατιωτικούς και αμέσως μετά τόνισε ότι η νεοσυσταθείσα συνδικαλιστική οργάνωση έπραξε καλά που δεν διεκδίκησε μέσω της δικαστικής οδού τα υπόλοιπα αναδρομικά. Πρόκει­ται για μια απίστευτη γκάφα (;), η οποία έγινε πολύ χειρότερη με το σκεπτικό που χρησιμοποίησε η ευρωβουλευτή και εκπρόσωπος Τύπου της Ν.Δ.

Το είπε μάλιστα αυτό η κυ­ρία Σπυράκη τη στιγμή που η κυβέρνηση αποκαθιστά την αδικία την οποία είχαν υποστεί τα στελέχη των Ενόπλων Δυνά­μεων και των Σωμάτων Ασφά­λεια από έναν νόμο που ψήφι­σε η κυβέρνηση Σαμαρά - Βε­νιζέλου, χορηγώντας τους τις επόμενες ημέρες, έστω και πε­τσοκομμένα, τα υπόλοιπα χρή­ματα που τους οφείλονται βά­σει των αποφάσεων του ΣτΕ. Οι ένστολοι κέρδισαν τα αναδρο­μικά γιατί τα διεκδίκησαν δικα­στικά και δικαιώθηκαν. Η κυρία Σπυράκη όμως λέει μπράβο στη συνδικαλιστική οργάνωση που πρόσκειται στη Ν.Δ. «Κάνατε καλά που δεν πήγατε μέσω της δικαστικής οδού» ανέφερε χα­ρακτηριστικά για να εξηγήσει, αφήνοντας τους παρευρισκομένους μάλλον άφωνους, «διότι ο δικαστικός ακτιβισμός δεν βο­ηθάει τα δημόσια οικονομικά».

Η Μαρία Σπυράκη προέτρεψε λοιπόν όχι μόνο τους στρατιωτικούς αλλά και όλους τους πολίτες της χώρας που έχουν υποστεί μπαράζ περικοπών τα προηγούμενα χρόνια να μη διεκδικούν δικαστικά την απο­κατάστασή τους θεωρώντας ότι κάτι τέτοιο συνιστά «δικαστικό ακτιβισμό» και -το κυριότερο- δεν... βοηθά τα δημόσια οικονο­μικά. Επιχειρήματα που οι δανειστές συνήθως διατυπώνουν. Κι όμως αυτό εκφράζεται από τη στενή συνεργάτιδα του κ. Μη­τσοτάκη, τη στιγμή που έρχο­νται η μία μετά την άλλη οι αποφάσεις δικαίωσης των πολιτών από τα δικαστήρια, στα οποία προσέφυγαν κατά των αντισυ­νταγματικών και παράνομων μνημονιακών διατάξεων. Και το ερώτημα που προκύπτει είναι ως πότε θα ανέχονται στην Πειραιώς να εκθέτει το κόμμα και την ηγεσία του η κυρία Σπυράκη. Σημειωτέον, προσφωνήθηκε ως αυτή που μεταφέρει το μήνυμα του προέδρου!

(ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ-09/12/2018)

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΑΠΟ 15 ΣΕΠ. 2010

ΠΑΡΟΝΤΕΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Photobucket
 
Support : ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Copyright © 2013. ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ Published by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Proudly powered by Blogger