Αρχική » » My style rocks

My style rocks


Επικρίσεις, αντεγκλήσεις ή απλώς άγριο δούλεμα ήταν αυτό που απασχόλησε την επικαιρότητα των τελευταίων ημερών σχετικά με τις ενδυματολογικές επιλογές των συγκυβερνώντων Αλέξη Τσίπρα και Πάνου Καμμένου; Ο μεν πρωθυπουργός, με τα κάπως λειψό σε μήκος μπατζάκια του, λάνσαρε το look «ψήλωσα απότομα» -εξάλλου όπως είχε υπενθυμίσει ένας εκ των υπασπιστών του «είναι μόλις 44 ετών»-, οπότε είναι λογικό τα ρούχα, ιδιαίτερα τα παντελόνια, ενίοτε να του πέφτουν κοντά. Εκτός κι αν το μάζεμα κατά μάκρος οφείλεται στο ότι η υπερταχεία της ανάπτυξης πέρασε σύριζα από τα πόδια του. 

Μεγάλη συζήτηση έγινε όμως και για το δικαίωμα στην αγραβατοσύνη. Ο πρωθυπουργός χαρακτήρισε προσωπική του κατάκτηση το ότι μπαινοβγαίνει στα πιο exclusive μαγαζιά της πολιτικής, κάτι Λευκούς Οίκους και Κρεμλίνα, αγνοώντας επιδεικτικά τους καθιερωμένους ενδυματολογικούς κανόνες. Πιθανώς άλλοι πολιτικοί ηγέτες να έτρωγαν πόρτα. Ποιος μπορεί όμως να φανταστεί σωματοφύλακα στην είσοδο κυβερνητικού μεγάρου να κλείνει τον δρόμο στον κ. Τοίπρα; Και ποιός μπορεί να φανταστεί πως είναι ποτέ δυνατόν να αμφισβητηθεί το δικαίωμα του κ. Καμμένου να ενδύεται τις μάχιμες στολές, αναλόγως της Μονάδας του Ελληνικού Στρα­τού που επισκέπτεται κάθε φορά; Η εκκεντρικότητα και οι παρεκκλίσεις από τις στυλιστικές νόρμες είναι ίδιον των μεγάλων ριζοσπαστών. 

Tsak 
(ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ-09/12/2018)

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΑΠΟ 15 ΣΕΠ. 2010

ΠΑΡΟΝΤΕΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Photobucket
 
Support : ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Copyright © 2013. ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ Published by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Proudly powered by Blogger