Αρχική » » ΤΑ ΕΝΤΟΣ ΤΩΝ ΣΩΜΑΤΩΝ ΤΗΣ 22 ΙΑΝ 2019

ΤΑ ΕΝΤΟΣ ΤΩΝ ΣΩΜΑΤΩΝ ΤΗΣ 22 ΙΑΝ 2019


ΕΠΙΣΚΕΨΗ Α/ΓΕΣ. 

Την Πέμπτη 17 Ιανουαρίου 2019, ο Αρχηγός ΓΕΣ, Αντιστράτηγος Αλκιβιάδης Στεφανής, επισκέφθηκε το Κέντρο Εκπαίδευσης Τεθωρακισμένων (ΚΕΤΘ), στον Αυλώνα Αττικής. Αρχικά ο Αρχηγός συμμετείχε στην εκπαίδευση «μηχανοδήγηση άρματος Μ48Α5 MOLF». Στη συνέχεια, επισκέφθηκε τη Σχολή Τεθωρακισμένων (ΣΤΘ), όπου πραγματοποίησε ομιλία στους εκπαιδευόμενους Ανθυπίλαρχους Τάξης ΣΣΕ/2018 «Αντιστράτηγος (ΜΧ) Κωνσταντίνος Κάλλαρης», του τμήματος βασικής εκπαίδευσης, στην οποία μεταξύ άλλων τόνισε: 

- Να εστιάσουν στην άρτια επαγγελματική τους κατάρτιση, που αποτελεί σημαντική παράμετρο στη σταδιοδρομική τους εξέλιξη. 
- Το πάθος, το ενδιαφέρον, την ανιδιοτέλεια, την αγάπη και τη σκληρή δουλειά, που αποτελούν «συνταγή» για την επαγγελματική τους καταξίωση. 
- Να καταβάλουν προσπάθεια για την εξεύρεση αποτελεσματικών και συχνά ανατρεπτικών λύσεων, μέσω της «πλάγιας σκέψης»( «Thinking Out of the Box»), ξεκλειδώνοντας τους ορίζοντες της δημιουργικότητας και της καινοτομίας. 
- Να θέτουν όραμα και στόχους και να εστιάζουν την προσπάθεια τους στην υλοποίηση αυτών. 
- Να συμβάλουν στη δημιουργία Πνεύματος Μονάδας και να προσπαθούν να εμπνέουν τους συνεργάτες τους. 

ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΤΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΩΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΩΝ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ. 

Την Παρασκευή 18 Ιανουαρίου 2019, πραγματοποιήθηκε, στην έδρα του ΓΕΣ, στο στρατόπεδο «ΠΑΠΑΓΟΥ» από την Διεύθυνση Τεχνικού(ΓΕΣ/ΔΤΧ), ενημέρωση με θέμα «Δράσεις του ΓΕΣ για την αναβάθμιση της λειτουργίας των Στρατιωτικών Εργοστασίων ΤΧ». Σκοπός της ενημέρωσης, ήταν η παρουσίαση των δράσεων που έχουν αναληφθεί από το ΓΕΣ, για την αναβάθμιση της λειτουργίας των Στρατιωτικών Εργοστασίων με στόχο τη μεγιστοποίηση της απόδοσης τους και την επιτάχυνση του παραγόμενου έργου τους σε όλους τους τομείς, στο πλαίσιο του υφιστάμενου οικονομικού ελιγμού και της μετεξέλιξης τους σε ένα διακλαδικό περιβάλλον. 

ΒΡΑΒΕΥΤΗΚΕ Η ΑΣΤΥΦΥΛΑΚΑΣ ΡΕΤΣΙΝΑ ΜΕΛΑΧΡΟΙΝΗ. 

Η Αστυφύλακας Ρετσινά Μελαχροινή του Αστυνομικού Τμήματος Γυθείου, βραβεύτηκε, μεταξύ άλλων αστυνομικών, στην εκδήλωση του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας με θέμα '' Ελληνική Αστυνομία: Χθες-Σήμερα-Αύριο'', που πραγματοποιήθηκε την 14.1.2019 στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος. 

ΕΠΙΣΚΕΨΗ Α/ΓΕΣ ΣΤΗ ΣΧΟΛΗ ΠΥΡΟΒΟΛΙΚΟΥ. 

Την Τετάρτη 16 Ιανουαρίου 2019, ο Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Στρατού, Αντιστράτηγος Αλκιβιάδης Στεφανής, επισκέφθηκε τη Σχολή Πυροβολικού (ΣΠΒ) στη Νέα Πέραμο Αττικής, όπου πραγματοποίησε ομιλία στους εκπαιδευόμενους Ανθυπολοχαγούς Πυροβολικού(ΠΒ) Τάξης ΣΣΕ/2018 «Αντιστράτηγος (ΜΧ) Κωνσταντίνος Κάλλαρης», του τμήματος βασικής εκπαίδευσης. Στην ομιλία του στους νέους Ανθυπολοχαγούς ο Αρχηγός τους επισήμανε τα παρακάτω: 

- Να πιστέψουν πως ο καθένας από αυτούς, δύναται να κάνει τη διαφορά σε όλα τα επίπεδα. 
- Να εστιάσουν στην ακαδημαϊκή τους επιμόρφωση και την επαγγελματική τους κατάρτιση.
- Να τους χαρακτηρίζει καθημερινά η αγάπη, το ενδιαφέρον και η ανιδιοτέλεια. 
- Το μυστικό της επιτυχημένης Ηγεσίας, που δεν είναι άλλο από το ΠΑΘΟΣ για το στρατιωτικό επάγγελμα, που πηγάζει από την αγάπη για την Πατρίδα. 

ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟΣ. 

Από το Γενικό Επιτελείο Ναυτικού ανακοινώθηκε ότι πρωινές ώρες την Πέμπτη 17 Ιανουαρίου 2019, Υπαξιωματικός της φρεγάτας ΝΑΒΑΡΙΝΟΝ κατά τη διάρκεια προετοιμασίας απόπλου υπέστη τραυματισμό αριστερού άκρου ποδός. Ο ανωτέρω Υπαξιωματικός μεταφέρθηκε συνοδεία νοσηλευτικού προσωπικού πλοίου σε ιδιωτικό νοσοκομείο της Βηρυτού για άμεση παροχή ιατρικής φροντίδας μετά την ολοκλήρωση της οποίας επέστρεψε στο πλοίο. Η κατάσταση της υγείας του δεν εμπνέει ανησυχία και για το περιστατικό διενεργούνται όλες οι προβλεπόμενες ενέργειες. 

(ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ-22/01/2019)

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΑΠΟ 15 ΣΕΠ. 2010

ΠΑΡΟΝΤΕΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Photobucket
 
Support : ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Copyright © 2013. ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ Published by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Proudly powered by Blogger