Αρχική » » ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΥΡΙΖΑ: ΠΑΡΑΠΕΜΠΟΥΝ ΛΟΧΑΓΟ ΣΕ ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ, ΓΙΑΤΙ ΑΡΝΗΘΗΚΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΥΠΗΡΕΤΗΣ ΤΩΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ

ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΥΡΙΖΑ: ΠΑΡΑΠΕΜΠΟΥΝ ΛΟΧΑΓΟ ΣΕ ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ, ΓΙΑΤΙ ΑΡΝΗΘΗΚΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΥΠΗΡΕΤΗΣ ΤΩΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ


Τραγελαφικές καταστάσεις λαμβάνουν χώρα στην πατρίδα μας. Το καθεστώς των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ διώκει ότι έχει σχέση με το Έθνος και την Ορθοδοξία. Την ίδια στιγμή αφήνει τους μετανάστες ανενό­χλητους να κάνουν ότι θέλουν, ενώ αφήνει εκτός φυλακής εγκληματίες!

Όπως διαβάζουμε στην Επιτροπή Στήριξης Στρα­τιωτικών Διωκομένων για τα Hot Spots, ο Λοχαγός Μιλτιάδης Τοκατλίδης οδηγείται την Πέμπτη 17 Ια­νουαρίου στο δευτεροβάθμιο πειθαρχικό συμβού­λιο με το ερώτημα της απόταξης, γιατί αρνήθηκε να γίνει υπηρέτης των λαθρομεταναστών! Για το αδίκημα αυτό αθωώθηκε από το διαρκές στρατοδικείο Θεσσαλονίκης, αλλά το πενταμελές πρωτοβάθμιο πειθαρχικό πρότεινε την απόταξή του με ψήφους 3 έναντι 2.

Στις ένοπλες δυνάμεις, η απόταξη, είναι η μεγαλύ­τερη ποινή που μπορεί να επιβληθεί σε Αξιωματι­κό. Για να τιμωρηθεί λοιπόν ένας αξιωματικός, με τη βαριά αυτή ποινή, θα πρέπει να κατηγορηθεί για προδοσία της πατρίδας, να δημιουργήσει δι­πλωματικό επεισόδιο ή να έχει στη επαγγελματική σταδιοδρομία του βαριά πειθαρχικά παραπτώμα­τα.

Κανένα από τα παραπάνω, δεν ισχύει στην περί­πτωση του Λοχαγού Τοκατλίδη. Απλώς αρνήθηκε να εκτελέσει καθήκοντα που δεν προβλέπονται από το σύνταγμα και τους νόμους. Πα ακόμη μια φορά, βλέπουμε, την εμπάθεια και το μένος του καθεστώτος ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ σε Στρατιω­τικούς, που με αυτοθυσία προσπαθούν να υπερα­σπιστούν την πατρίδα.

«Άστραψε» & «βρόντηξε» ο Στρατηγός Φράγκος

Για το εν λόγω ζήτημα πήρε θέση και ο στρατηγός Φραγκούλης Φράγκος: Σεβασμός στους Έλληνες Αξιωματικούς... Προκαλεί όνειδος η παραπομπή του Λοχαγού Μιλ­τιάδη Τοκατλίδη την Πέμπτη 17 Ιανουαρίου στο Διαρκές Στρατοδικείο της Θεσσαλονίκης με το ερώτημα της αποπομπής, γιατί απαίτησε να εκτε­λεί καθήκοντα που απορρέουν από την ιδιότητα ως Αξιωματικού του Ελληνικό Στρατού και ΟΧΙ υπαλλήλου της πολιτικής προστασίας... Οι ΜΚΟ που λυμαίνονται τα περίπου δυο δις ΕΥΡΩ γιατί υφίστανται και έχουν υποκαταστήσει τις κρα­τικές υπηρεσίες...

Η πράξη της παραπομπής για απόταξη όχι απλά δεν είναι σύννομη, αλλά προσβάλει το κύρος του Έλληνα Αξιωματικού που έχουν φτωχοποιήσει οι μνημονιακές κυβερνήσεις. Δεν είναι κράτος δικαίου αυτό και η ευθύνη βαρύ­νει την πολιτική ηγεσία του ΥΕΘΑ, διότι μετά την συμβολή των Ενόπλων Δυνάμεων για την συγκρό­τηση των Hot Spots όφειλαν να αποδεσμεύσουν άμεσα το στρατιωτικό προσωπικό και να επιστρέ­ψει στα καθήκοντα του, όπως ορίζει το Σύνταγμα και οι Στρατιωτικοί Κανονισμοί, δηλαδή προάσπι­ση της Αμύνης της χώρας.. Δεν είναι «ορντινάτσες» ουδενός τα Στελέχη και οι στρατεύσιμοι, ούτε τσιφλίκι κανενός οι Ένοπλες Δυνάμεις...

Φ. Φράγκος
Στρατηγός ε.α.

Του Ανδρέα Μουντζουρούλια-Pentapostagma.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΑΠΟ 15 ΣΕΠ. 2010

ΠΑΡΟΝΤΕΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Photobucket
 
Support : ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Copyright © 2013. ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ Published by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Proudly powered by Blogger