Αρχική » » Άγριο παρασκήνιο ενόψει ΚΥΣΕΑ

Άγριο παρασκήνιο ενόψει ΚΥΣΕΑ


Κατ’ αρχάς αν ο νέος Α/ΓΕΕΘΑ είναι νεότερος -σε τάξη- από τους τρεις αρχηγούς Όπλων, αυτό θα συμπαρασύρει ευρύτερες αλλαγές, αφού πιθανώς θα αλλάξουν όλοι. Και πάμε τώρα στα ονόματα που ακούγονται για τη θέση του Α/ΓΕΕΘΑ: Κατ' αρχάς ο υπαρχηγός σήμερα ΓΕΕΘΑ, Κωνσταντίνος Φλώ­ρος. Με μετεκπαίδευση σε ΗΠΑ στις Ειδικές Δυνάμεις και με διακρίσεις. Εί­ναι αυτός που συνόδευσε τον Γιώργο Κατρούγκαλο κατά την αποφυλάκιση των δύο ελλήνων στρατιωτικών στην Αδριανούπολη. Επίσης ο αρχηγός ΓΕΑ Χρήστος Χριστοδούλου. Χαμηλών τόνων, με ελάχιστες παρεμβατικές δη­λώσεις και με επιχειρησιακό προφίλ. 

Αλλά και ο Α/ΓΕΝ Νίκος Τσούνης με διοικητική εμπειρία. Βεβαίως, στα ονό­ματα συγκαταλέγεται και αυτό του Α/ΓΕΣ Αλκιβιάδη Στεφανή. Πάντως, χθες, επιθεώρησε τα τεθωρακισμένα στον Αυλώνα και μάλιστα φωτογραφίστηκε σε άρμα. Να πω ότι το όνομά του ακουγόταν για υπηρεσιακός Α/ΓΕΕΘΑ, όταν το περασμένο καλοκαίρι ο Αποστολάκης αντιμετώπισε θέμα υγείας - αν και το σενάριο μάλλον ανακινήθηκε από άσπονδους εχθρούς του Στεφανή που στόχευαν έτσι να τον «κάψουν» μέχρι τις επόμενες κρίσεις. 

(ΤΑ ΝΕΑ-18/01/2019)

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΑΠΟ 15 ΣΕΠ. 2010

ΠΑΡΟΝΤΕΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Photobucket
 
Support : ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Copyright © 2013. ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ Published by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Proudly powered by Blogger