Αρχική » » ΠΙΚΡΕΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΡΑΓΚΑ

ΠΙΚΡΕΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΡΑΓΚΑΟ ιός κατάργησε σε πρώτη φάση την παγκοσμιοποίηση, αλλά μπορεί να γεννήσει μια καινούργια μορφή παγκόσμιας διακυβέρνησης.
Την παγκόσμια διακυβέρνηση την είχαν στο μυαλό τους τα μέλη της λέσχης Μπίλντεμπεργκ.
Ουδείς μπορεί να κυβερνά επί μακρόν με πράξεις νομοθετικού περιεχομένου και να επιβάλλει μέτρα περιορισμού της ελευθερίας των πολιτών μιας ολόκληρης χώρας.
Ο κορονωϊός θα αφήσει πίσω του απέραντη πείνα και πελώρια κύματα ανεργίας.

Ο έμπειρος δημοσιογράφος Γιώργος Τράγκας, από την ραδιοφωνική του εκπομπή στα "Παραπολιτικά", προχωρά καθημερινά σε αποκαλύ­ψεις, που μόνο στην Ελεύθερη Ώρα διαβά­ζετε! Επειδή, όμως, στον Τράγκα δεν μπο­ρούν να κολλήσουν εύκολα την ταμπέλα του "συνωμοσιολόγου", ιδού τι είπε για τα επερχόμενα στον πλανήτη και την Ελλάδα: Ενδεχομένως να έχουμε αριθμό θυμάτων από τον κορονοϊό που να θυμίζει ανθρώ­πινες απώλειες σε περίοδο παγκοσμίου πολέμου έτσι είπε ο Αμερικανός Πρόε­δρος, Ντόναλντ Τραμπ. Οι άνθρωποι έ­παιζαν στα εργαστήριά τους με τους ιούς. Ουδείς γνωρίζει αν αυτός ο ιός είναι πραγματικά ιός από νυχτερίδα ή από νυ­χτερίδα και ανθρώπινο χέρι. Ο χειρότε­ρος ιός δεν έχει έρθει. Ακολουθεί τον κορονοϊό. Είναι αυτός που χτυπάει τον πνεύ­μονα της σύγχρονης ανθρώπινης κοινωνί­ας. Την ελευθερία και τη δημοκρατία. Εί­ναι ο ιός της φοβίας που κυοφορεί αστυ­νομικά μέτρα και φασισμό. Ο ιός από νυ­χτερίδα ή από ότι άλλο θέλετε, ακολου­θείτε από ό,τι χειρότερο έρχεται στη σύγ­χρονη ανθρωπότητα. Η παγκόσμια ζού­γκλα από πείνα. Από ανεργία. 80% αυξή­θηκαν οι πωλήσεις όπλων στις ΗΠΑ. Ου­δείς μπορεί να καταλάβει πως ένας ιός που έλεγαν ότι είναι γλυκούλης και της γρίπης, προκαλεί αιμοπτύσεις, αιματουρί­α, πολυοργανική ανεπάρκεια με ρυθμό και δύναμη καταρράκτη.

Μέρες κορονοϊού. Αλλάζει ο κόσμος. Η κουλτούρα της μάσκας περνάει σε όλα τα μήκη και τα πλάτη της υδρογείου. Εκτιμώ ότι στο μέλλον θα γίνονται και επιδείξεις μόδας και θα υπάρχουν νέες κολεξιόν για μάσκες. Είναι περίεργο που ακόμη δεν έχουν δημιουργηθεί e-shop για μάσκες με σχέδια και χρώματα για ποικίλα γούστα. Δεν θα βλέ­πουμε το πρόσωπο ... με το ζόρι τα μάπα. Ήδη κάποιοι διάσημοι και πολύ σοβαροί, μιλάνε για παγκόσμια διακυβέρνηση. Κάτι που είχαν στο μυαλό τους τα μέλη της λέ­σχης Μπίλντεμπεργκ ή μερικοί διάσημοι μελλοντολόγοι. Όλα τα καλά μυαλά - ό­πως ο Μπιλ Γκέιτς- είχαν προβλέψει ότι κάποια στιγμή θα αντιμετωπίζαμε έναν ιό, που θα γεννιόταν από νυχτερίδα και μυρ- μηγκοφάγο που έγινε γκουρμέ στην κουζί­να Κινέζου ή από πειράματα που έγιναν σε εργαστήριο ιολογίας με γενετικό υλικό α­πό νυχτερίδα και ποντικό, όπως είχε απο­καλυφθεί παλαιότερα από το Βρετανικό τύπο και είχε χαρακτηριστεί επικίνδυνο.

Ο Χένρι Κίσιγκερ σε άρθρο του - που αλλού- στην wallstreet journal αναφέρει ότι ο κορονοϊός θα αλλάξει την παγκό­σμια τάξη για πάντα. Όπως γράφει ο Χένρι, όταν τελειώσει η πανδημί­α, οι θεσμοί πολλών κρατών θα θεωρη­θούν αποτυχημένοι. Ο κόσμος δεν θα εί­ναι πια ο ίδιος. Η προσπάθεια διαχείρισης της κρίσης δεν πρέπει να παραγκωνίσει το άμεσο καθήκον, να λανσαριστεί μια πα­ράλληλη διαδικασία για τη μετάβαση σε μία μετα-κορονοϊό τάξη πραγμάτων. Οφείλω να σας πω ότι διάσημοι νομικοί ήδη μιλάνε για υπερβολικού τύπου α­στυνομικές αντιδράσεις. Ένας από τους πλέον διαπρεπείς νομικούς - πρώην δι­καστής του ανωτάτου δικαστηρίου της Μεγάλης Βρετανίας, ο Λόρδος Sumption κάνει λόγο για μια υστερική ολίσθη­ση της χώρας του, σε ένα αστυνομοκρα­τούμενο κράτος. Σε συνέντευξή του στο BBC αναφέρει χαρακτηριστικά ότι πρό­κειται για μια επαίσχυντη αστυνομική δύναμη που παρεμβαίνει χωρίς κοινή λο­γική. Είναι - όπως είπε - μια παράλογη υ­περβολική αντίδραση που προκαλείται από φόβο. Η απειλή είναι πραγματική αλλά σε υπερβολικό βαθμό. Είναι λάθος, όπως τόνισε ο διακεκριμένος νομικός, οι πολίτες να παραδίδουν πρόθυμα την ε­λευθερία τους σε αντάλλαγμα για προ­στασία από κάποια εξωτερική απειλή. Ο Βρετανός δικαστής είπε ότι βιώνουμε τα κλασικά συμπτώματα της μαζικής υστε­ρίας, η οποία είναι μολυσματική.

Έχουμε τις πρώτες φωνές για παγκόσμια διακυβέρνηση, ενώ η τηλεόραση σε όλο τον πλανήτη δείχνει ανθρώπους σε μονά­δες εντατικής θεραπείας, προβάλλει δη­λώσεις πολιτών που παλεύουν με τη νόσο ή σώθηκαν και καλούν τους υπόλοιπους συνανθρώπους να μείνουν στο σπίτι για να σωθούν. Είναι ένα μήνυμα, όχι μόνο για την αντιμετώπιση του ιού αλλά και για την απομάκρυνση όλης της κοινωνίας α­πό τους δρόμους, τα πεζοδρόμια, τις πλατείες και τις όποιες αντικυβερνητικές ή αντιεξουσιαστικές αντιδράσεις.

Ο ιός κατάργησε σε πρώτη φάση την πα­γκοσμιοποίηση αλλά μπορεί να γεννήσει μια καινούργια μορφή παγκόσμιας διακυ­βέρνησης. Ενδεικτικά να σας αναφέρω, ό­τι μεταξύ άλλων, που μιλάνε ήδη για πα­γκόσμια διακυβέρνηση είναι και ο υπουρ­γός Εξωτερικών της Τουρκίας, ο κος Τσαβούσογλου, που δήλωσε ότι πρέπει να υ­πάρξει παγκόσμια διακυβέρνηση από το συμβούλιο ασφαλείας του ΟΗΕ και ότι πρέπει σε αυτό το παγκόσμιο όργανο να είναι μέλος η Τουρκία.

Η ζωή μας αλλάζει. Είναι μια παγκόσμια φυλακή με ελάχι­στες ώρες προαυλισμού και με υπεύθυνες δηλώσεις για περιορισμένες μετακινήσεις. Ο ιός σταδιακά καταπίνει όλα τα προσω­πικά δεδομένα. Πόσα μέτρα ακόμη θα πά­ρετε; Πόσο θα διαλυθεί ακόμη η χώρα; Χθες επιβλήθηκαν πρόσθετα περιοριστι­κά μέτρα στην Μύκονο και την Σαντορίνη. Τα μέτρα, τα οποία τίθενται σε εφαρμογή από αύριο στις 08.00 το πρωί και για 14 η­μέρες, με ενδεχόμενη επέκταση τους, πε­ριλαμβάνουν μεταξύ άλλων απαγόρευση κυκλοφορίας καθημερινά από τις 20.00 το βράδυ μέχρι τις 08.00 το πρωί.

Ένα από τα πρώτα που σου λένε είναι να μην χρησιμοποιείς χαρτονομίσματα αλλά μόνο την κάρτα σου. Έτσι θα γλιτώσεις α­πό πιθανή μόλυνση. Έτσι τελειώνει και η κυκλοφορία του χρήματος. Πρέπει να εθι­στούμε όλοι στη χρήση της κάρτας. Πρέ­πει να μάθουμε - όπως μας λένε - στον παππού και τη γιαγιά να χρησιμοποιεί κάρτα για να μην εκτίθεται σε επικίνδυ­νους ιούς. Η πειθαρχία για το καλό όλων είναι επιβεβλημένη στις οδηγίες. Εργάζε­σαι από το σπίτι. Επομένως, πρέπει να εί­σαι ικανοποιημένος με λιγότερα χρήματα. Η εθνική αλληλεγγύη επιβάλλει να πάρου­με το επίδομα τώρα και μετά να συμμορ­φωθούμε με τις επιβεβλημένες περικοπές στους μισθούς και στις συντάξεις.

Μόλις τελειώσει η πρώτη φάση του κινδύ­νου, μπορεί να έρθει η δεύτερη. Μπορεί να σταματήσουν τα κρούσματα ή να μειωθούν αλλά ο αέρας θα είναι μολυσμένος. Άρα πρέπει να υπακούεις σε όλα τα μηνύματα του ΒϊςΒτοίάθΓ. Διάλεξε τη μάσκα σου, πίνε δυναμωτικά, διάλεξε φθηνά γάντια και προ­σπάθησε να επιβιώσεις σε ένα νέο σύστη­μα αξιών που επιβάλλει ο κορονοϊός. Διάβασα ότι ορισμένοι δισεκατομμυριούχοι πήραν τις απαστράπτουσες θαλαμη­γούς τους και θέλησαν να κάνουν καρα­ντίνα σε κάποια λιμάνια της Καραϊβικής. Πήραν μαζί τους τις γυναίκες τους ή τα τοπ μόντελ τους. Νοίκιασαν ολόκληρες ιατρικές ομάδες με χειρουργεία, μονάδες εντατικής θεραπείας και ότι άλλο μπορεί να διανοηθείς, τα φόρτωσαν στις υπερπο­λυτελείς θαλαμηγούς και την κοπανήσανε για Καραϊβική. Κάποια νησάκια όμως τους απαγόρευσαν να αγκυροβολήσουν και έ­μειναν αρόδου. Άγνωστο για πόσο χρονι­κό διάστημα θα μείνουν μαζί με τις γκόμε­νες και τις μονάδες εντατικής θεραπείας.

ι άνθρωποι δεν αλλάζουν και οι κυρίαρχοι ιοί, εδώ σε αυ­τόν τον πλανήτη είναι ο ιός του Κάιν που σκότωσε τον Άβελ, ο ιός της αλαζονείας και τις τρέλας και ο χειρότερος ιός, αυτός του φασισμού. Αυτός που ήδη έφερε τα πα­γκόσμια αστυνομικά μέτρα και ενδεχομέ­νως να φέρει μια παγκόσμια διακυβέρνηση που θα οδηγήσει κάποια στιγμή σε θερμο­πυρηνικό πόλεμο Δύσης και Ανατολής.

Ο ΟΟΣΑ προβλέπει άτι η Ελλάδα έχει το σο­βαρότερο πρόβλημα σε αυτή τη φάση της καραντίνας. Τουρισμός, ταξίδια αλλά και όλες οι υπηρεσίες που χρειάζονται, απαιτούν στε­νή σχέση με τον πελάτη, όπως τα κομμωτήρια έχουν κλείσει. Ο ΟΟΣΑ βλέπει όπως σας έλε­γα σε προηγούμενες εκπομπές μου, απώλεια 20-25% του ελληνικού ΑΕΠ. Για την Ελλάδα έρχονται συγκλονιστικές επιπτώσεις, αν επα­ληθευτεί η έκθεση του ΟΟΣΑ. Προβλέπει ότι στην περίοδο της κρίσεως θα φτάσουμε το 34% του ΑΕΠ. Πρέπει - επαναλαμβάνω - να ο­πλιστεί με δύναμη ο πρωθυπουργός και να πει την αλήθεια. Δεν πρόκειται ούτε μία στις πέντε μικρές ή μεσαίες επιχειρήσεις να ξεκι­νήσουν πάλι σε 3 μήνες από τώρα.

ρέπει να προετοιμάσει την κοι­νή γνώμη για συνθήκες τέτοιες, ανεπανάληπτες για την πατρίδα μας. Θα πέσει τόσο πολύ η κατανάλωση και μαζί το βιοτικό επίπεδο, που τα μνημόνια που ζήσαμε θα εί­ναι παράδεισος, μπροστά σε αυτά που έρχο­νται. Ο κος Τσιόδρας και ο κος Χαρδαλιάς σε μερικές εβδομάδες από τώρα, δυστυχώς θα έχουν μηδενικό δείκτη τηλεθέασης και το μό­νο που θα απασχολεί τον κόσμο, θα είναι πό­τε θα ξαναδουλέψει, πότε θα αναπνεύσει ε­λεύθερα και πότε θα έχει την ευκαιρία να ξα­ναπάει στον κουρέα του ή να δει αγαπημένα του πρόσωπα. Εκτιμώ, ότι θα πρέπει να πε­ριοριστούν οι βλακείες που λέγονται περί α­νακουφιστικών μέτρων, διότι ακόμη ούτε τα 800 ευρω δεν μπορούν να δώσουν και τούτο θα αποτελέσει κόλαφο για την κυβέρνηση. Η εκτίμησή μου είναι ότι το παλιό πολιτικό σύ­στημα στην Ελλάδα θα εξαερωθεί εντός των προσεχών ετών, συνεπεία του κορονοϊού και της απόλυτης φτωχοποίησης που έρχεται. Ο Μητσοτάκης ήδη αρχίζει να μοιάζει λόγω κορονοϊού με υπηρεσιακό πρωθυπουργό, που εντελώς απρόσωπα βγάζει διαγγέλματα για το λοιμό με ΟΙ, χωρίς να μας λέει τίποτα για το λιμό με γιώτα.

Δεν ξέρω πως περάσατε εσείς το Σαββατοκύριακο. Εγώ είδα τα νέα επεισόδια του Λα Κάζα Ντε Παπέλ. Ομολογώ ότι πρώ­τη φορά έχω δει ληστεία από ι­δεολόγους, υπερ- αισθηματίες ληστές που στο τέλος καταφέρνουν να οδηγήσουν σιδεροδέσμιους στη δικαιοσύνη ως βασανι­στές, τα μέλη της αστυνομικής διεύθυνσης της Μαδρίτης που τους καταδίωκαν. Βγήκα με τη γυναίκα μου και το αυτοκίνητό μου μια βόλτα και είδα ένα θέαμα φοβερό ...ε­κεί στου Στεργίου στην Ερυθραία, οι άν­θρωποι ουρά απέξω ανά δέκα μέτρα. Να μαστιγώνονται από τον αέρα και τη βροχή περιμένοντας να μπουν στο φούρνο να πά­ρουν μια μπαγκέτα ή μια τυρόπιτα ή κάποιο γλυκό. Η κυρία που έβλεπα μπροστά μου μέσα από το αυτοκίνητο, φώναζε χωρίς να φορά μάσκα: "μου πήραν οι μπροστινοί τη σειρά, να πάνε από πίσω!". Η βροχή και ο α­έρας χτυπούσαν το πρόσωπό της αλλά και των άλλων που στέκονταν στην ουρά.

Η συνήθης γρίπη σε όλο τον κόσμο, έχει 300.000 και πλέον νεκρούς. Θα δούμε όταν λήξει ο παγκόσμιος συναγερμός πόσους νε­κρούς θα αφήσει πίσω του ο κορονοϊός από νυχτερίδα και μυρμηγκοφάγο. Εκείνο που σίγουρα θα αφήσει είναι απέραντη πείνα και πελώρια κύματα ανεργίας. Και ίσως ένα φα­σιστικό διεθνές σύστημα διακυβέρνησης. Πρέπει να πω σήμερα προς την κυβέρνη­ση Μητσοτάκη, ότι εξακολουθεί να λέει ψέματα, όσον αφορά τα δυσμενή οικονο­μικά μεγέθη που προβλέπονται για την Ελ­λάδα. Ο κος Πρωθυπουργός μπορεί να λέ­ει ότι η έλλειψη αλληλεγγύης θέτει την Ευ­ρώπη σε θανάσιμο κίνδυνο αλλά ούτε στυ­λώνει ποδάρια απέναντι στην πολιτική του Βερολίνου, ούτε αρνείται την καταβολή των πλεονασμάτων στα ταμεία των δανει­στών. Αποφεύγει να μας πει αν πλήρωσε αυτές τις ημέρες τα 5 δις που οφείλαμε. Ε­νώ το Σπίγκελ χαρακτηρίζει την κα Μέρκελ μικροπρεπή και δειλή για τη στάση της α­πέναντι στο ευρω-ομόλογο, η ελληνική κυ­βέρνηση μιλάει μόνο για τη συνοχή της Ευρώπης και όχι για την απαράδεκτη στά­ση των Γερμανών. Και μάλιστα σε μια επο­χή που η Ελλάδα έχει απόλυτη ανάγκη, όχι από αστυνομικά μέτρα αλλά από χρήμα.
Θα πρέπει να γνωρίζει ο κος Μητσοτάκης, ότι στον τόπο μας σύμφωνα με έρευνα της διακεκριμένης καθηγήτριας επιδημιολογίας κας Λινού, υ­πάρχουν 600.000 παιδιά που σιτίζονται πλημμελώς, από τα οποία τα 200.000 πει­νάνε. Ακόμη υπάρχουν 400.000 τρίτης ηλι­κίας άνθρωποι που ζούνε κάτω από τα ό­ρια της φτώχειας. Ας αφήσουμε λοιπόν τα καλαμπούρια, περί κυβέρνησης που συ­σπειρώνει το λαό σε περίοδο κρίσεως ή κάνει ότι μπορεί. Ας αφήσουμε τις δημο­σκοπήσεις, γιατί αυτές μας έλεγαν πότε για το μεγαλείο του Σαμαρά, πότε για τη μεγαλοσύνη και τη δημοφιλία του Τσίπρα και πότε για το πόσο καλύτερος πρωθυ­πουργός είναι ο Μητσοτάκης.

Ο πρωθυπουργός πρέπει να οπλιστεί με δύναμη και με πολύ κουράγιο, για να μην περάσει στην ιστορία ως ο υιός Μητσοτά­κης, ο οποίος μας έθεσε σε τροχιά ανείπω­της πείνας και ανέχειας. Γιατί ο κορονοϊός έφερε μια σειρά από αστυνομικά μέτρα αλλά η πείνα και η ένδεια θα φέρουν μαζι­κές αντιδράσεις και πλήθος αστυνομικών μέτρων. Σε μια περίοδο όπως αυτή του κορονοϊού θα χαθούν όπως γράφουν όλες οι εκθέσεις εκατομμύρια θέσεις εργασίας σε όλο τον κόσμο. Η φτώχεια θα συντρίψει τα τείχη φοβίας που απλώνει ο κορονοϊός. Ε­πειδή τα εθνικά συστήματα υγείας δεν α­ντέχουν. Επειδή το εθνικό σύστημα υγείας στην Ελλάδα, λόγω μνημονίου είναι ορια­κό. Αυτό δεν σημαίνει ότι μπορεί να κατα­πιεστεί η ελευθερία και τα δικαιώματα των ανθρώπων επί 3 ή επί 6 μήνες ή όσο χρεια­στεί. Ας μην πιστέψει το πολιτικό προσωπι­κό στην Ελλάδα ότι η παράταση του κορονοϊού στη ζωή μας μπορεί να δημιουργή­σει μία ιδιότυπη οικονομική χούντα, προ- κειμένου να αντιμετωπιστούν οι οικονομι­κές παρενέργειες. Ήδη, οι εκτιμήσεις για τις επιπτώσεις του κορονοϊού οδηγούν στο συμπέρασμα ότι η σημερινή κρίση μό­νο με το κραχ του 1929 μπορεί να συγκριθεί. Αυτό λέει και στο εβδομαδιαίο δελτίο του το ΕΛΙΑΜΕΠ. Για την ελληνική οικονο­μία τα πράγματα είναι ακόμη χειρότερα. Σε αντίθεση με τους πολέμους, όπου την καταστροφή παραγωγικού κεφαλαίου δια­δέχεται μεγάλη ανοικοδόμηση της κοινω­νίας, οι μακροοικονομικές συνέπειες των πανδημιών υφίστανται περίπου 4 δεκαετί­ες. Εξαιτίας της ραγδαίας ανόδου των προληπτικών αποταμιεύσεων.

Οι νεκροί από κορονοϊό έφτα­σαν στην πατρίδα μας τους 73. Όπως άκουσα χθες, η πολύ­παθη και δυστυχισμένη χώρα προσπαθεί να κατασκευάσει στο πανεπιστήμιο Αθηνών, μόνη της, αντιδρα­στήρια γιατί είναι πολύ ακριβά στο εξωτερικό. Είναι μια χώρα που ζει με ρεφενέ και από ό,τι φαίνεται θα εξακολουθήσει να ζει με ρεφενέ. Με ή χωρίς παγκόσμια διακυβέρνηση. Με υιό Μητσοτάκη η χωρίς Μητσοτάκη. Αυτή την ώ­ρα, ανακαλύπτουμε όλες τις παρενέργειες των μνημονίων και των περίφημων κορονολαμογιών που ζήσαμε μεταπολιτευτικά στην πατρίδα μας. Τώρα ανακαλύπτουμε, πόσο α­παραίτητη είναι η εθνική ομοψυχία, την οποία ροκανίζαμε όταν λέγαμε γραφικούς όσους συγκεντρώνονταν στα συλλαλητήρια κόντρα στη λίμνη των Πρεσπών.

Τώρα ανακαλύπτουμε, ότι δεν έχουμε πολ­λά λεφτά για το σύστημα υγείας. Τώρα, ανα­καλύψαμε ότι είναι πολύτιμοι οι γιατροί και ό­τι έχουμε καλό επιστημονικό προσωπικό. Τώ­ρα χειροκροτάμε το νοσηλευτικό προσωπικό αλλά δεν ρωτήσαμε τόσα χρόνια πόσα λε­φτά έπαιρνε και πως την έβγαζε. Καλές είναι οι δουλειές όταν τις στήνουν οι πρωθυπουρ­γοί με τους εργολάβους και τα οικονομικά τζάκια των Αθηνών αλλά υπάρχουν και όρια στις ρεμούλες. Γιατί μόλις σκάει πανδημία ή πόλεμος ανακαλύπτουμε, όπως έγινε με την εισβολή του Αττίλα, ότι μέσα στα κιβώτια δεν υπάρχουν πολεμοφόδια και τώρα με τον σχιστομάτη ιό, βλέπουμε ότι δεν υπάρχουν μά­σκες και γάντια και ο κος Κικίλιας το αποδίδει αυτό στον παγκόσμιο ανταγωνισμό.

(ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ-08/04/2020)

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΑΠΟ 15 ΣΕΠ. 2010

ΠΑΡΟΝΤΕΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Photobucket
 
Support : ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Copyright © 2013. ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ Published by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Proudly powered by Blogger