Αρχική » , » Όπως διαμέλισαν τη Γιουγκοσλαβία, το ίδιο θα κάνουν και με μας...

Όπως διαμέλισαν τη Γιουγκοσλαβία, το ίδιο θα κάνουν και με μας...


Η Ελλάδα είναι ήδη εκτός της Ζώνης Σένγκεν. Είναι η μοναδική μέλος της Ευρωζώνης που έχει δεχθεί τόσο μεγάλες ταπεινώσεις και τέτοιους εξευτελισμούς! Επί ημερών Τσίπρα, συντελούνται οι μεγαλύτερες καταστροφές που συνέβησαν τα πέτρινα-μνημονιακά χρόνια...

Του ΓΙΩΡΓΟΥ ΤΡΑΓΚΑ

Φωνάζω έξι ολόκληρα χρόνια ότι οι Γερμανοί είναι αποδεδειγμένα εχθροί μας και παίζουν διπλό παιχνίδι σε βάρος της Ελλά­δος, προκειμένου να την αποδυναμώσουν και να τη διαλύσουν, όπως έκαναν και με τη Γιουγκοσλαβία. Έχουν βρει τώρα μεγά­λη ευκαιρία, με τον Τσίπρα στο Μαξίμου, ώστε να προωθήσουν όλα τα σχέδιά τους για την περιοχή μας. Ο Αλέξης φαντάζει στα μά­τια πολλών Ευρωπαίων ηγετών όπως ο Μιλόσεβιτς και άλλοι Σέρβοι κομμουνιστές την εποχή του διαμελισμού της Ομοσπονδιακής Γιουγκοσλαβίας. Από το Βερολίνο «παίζεται» ακριβώς το ίδιο παιχνίδι, όπως εκείνο που έστησε ο τότε Γερμανός υπουργός Εξωτερι­κών Χανς Ντίτριχ Γκένσερ.

Οι περίφημοι εταίροι μας, αξιοποιώντας πλή­ρως το πολιτικό και ανθρώπινο προφίλ του σημερινού Έλληνα πρωθυπουργού και κρα­τώντας πολλούς απόρρητους φακέλους για στελέχη της ελληνικής πολιτικής σκηνής, έστρεψαν σταδιακά με την πλέον βρώμικη προπαγάνδα όλους τους Ευρωπαίους εναν­τίον της πατρίδας μας. Πρώτα με την υπόθεση του χρέους και έπειτα για τη δήθεν ανικανότη­τα αναχαίτισης του πελώριου προσφυγικού κύματος από τη Μέση Ανατολή.

Ξεκίνησαν την προπαγάνδα με τους «τεμπέ­ληδες» και «φοροφυγάδες» Έλληνες, που δεν μπορούν να υλοποιήσουν τις μαγικές μεταρ­ρυθμίσεις του κυρίου Σόιμπλε και του ΔΝΤ και συνέχισαν χύνοντας δηλητήριο σε όλους τους ευρωπαϊκούς λαούς, ότι εμείς ευθυνόμαστε «που κατακλύζονται οι πολιτισμένες κοι­νωνίες τους από τη δυστυχία των προσφύγων και κυρίως από την επικινδυνότητα ανέλεγ­κτων και υπόπτων ατόμων που μπορεί να ανή­κουν στο “Ισλαμικό Χαλιφάτο" και να είναι εν δυνάμει τρομοκράτες».

Έτσι, απομόνωσαν πλήρως τη χώρα μας και τη μετέτρεψαν σε χωματερή χιλιάδων δυστυ­χισμένων ανθρώπων, που η ισοπεδωμένη οικονομικά Ελλάδα δεν μπορεί ούτε να θρέ­ψει ούτε να περιθάλψει. Έδωσαν ή πρόκειται σύντομα να δώσουν ένα βουνό λεφτά στην Τουρκία ενώ, συγχρόνως, οι Γερμανοί τής επέτρεψαν να «σουλατσάρει» στα ελληνικά χωρικά ύδατα με το πρόσχημα ότι το ΝΑΤΟ θα αναχαιτίσει τις ροές των προσφύγων και θα τις εηαναπροωθεί στην Τουρκία. Δεν υπάρχει μεγαλύτερο ψέμα. Αυτό το πρόβλημα η Άγκυρα, αν ήθελε να το λύσει, θα το είχε κά­νει σε 24 ώρες, διαλύοντας όλα τα δίκτυα διακινητών κατά μήκος των ακτών της. Το φασι­στικό καθεστώς του Ερντογάν έβγαλε και βγά­ζει δισεκατομμύρια από τη διακίνηση των προσφύγων και πρόκειται να εισπράξει πολλά δισ. ευρώ για να κρατήσει, όπως λένε στην Τουρκία, τους μισούς από τους μετανάστες που προωθούνται στα ελληνικά νησιά.

Τώρα κατάλαβαν πολιτικοί και δημοσιογρά­φοι ότι το Βερολίνο παίζει διπλό παιχνίδι. Τώ­ρα αντιλήφθηκαν ακόμη και οι «πολύ μνημονιακοί» στην Αθήνα το δηλητηριώδες και θα­νατηφόρο, για το Έθνος μας, σενάριο της γερ­μανικής κυβέρνησης. Τόσο ο Τουσκ όσο και η κυρία Μέρκελ ευχαρίστησαν τα ευρωπαϊκά κράτη που όρθωσαν φράχτες και έκλεισαν τα σύνορά τους με την Ελλάδα. Ακόμη και ο «φί­λος» μας, ο Ιταλός πρωθυπουργός Ρέντσι, έστειλε αστυνομικούς-καραμπινιέρους στα ελληνοαλβανικά σύνορα για να «σφραγιστούν καλύτερα»!

Για να μην περάσει ούτε ένας μετανάστης και ξεφύγει προς την Ευρώπη μέσω Αλβανίας ή Ιταλίας. Το ίδιο έκαναν και οι Βούλγαροι, ενώ ο Σκοπιανός πρόεδρος είπε κάτι που είναι -δυ­στυχώς- πολύ μεγάλη αλήθεια: «Κανείς στην Ευρώπη δεν θέλει τον Τσίπρα και δεν συμπα­θεί τους Έλληνες». Ο πρωθυπουργός κατάφερε να απομονωθούμε πλήρως από όλον τον πλανήτη! Μαθαίνω ότι είναι θέμα ημερών ή εβδομάδων να ανακοινώσουν ή να αφήσουν να διαρρεύσει ότι επί ημερών Αλέξη Τσίπρα και ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝ.ΕΛ. πέρασαν χιλιάδες ύπο­πτοι (πολλοί από τους οποίους πιστεύουν ότι ήταν τζιχαντιστές) στην Ευρώπη. Οι Σκοπια­νοί υποστηρίζουν ότι έχουν στα χέρια τους στοιχεία από 9.000 ύποπτα και πλαστά διαβα­τήρια, τα οποία δόθηκαν εδώ, στην Αθήνα!

Η Ελλάδα είναι ήδη εκτός της Ζώνης Σένγκεν. Είναι η μοναδική χώρα-μέλος της Ευρωζώνης που έχει δεχθεί τόσο μεγάλες τα­πεινώσεις και τέτοιους εξευτελισμούς. Επί ημερών Τσίπρα, συντελούνται οι μεγαλύτερες καταστροφές που συνέβησαν τα πέτρινα- μνημονιακά χρόνια. Οι Γερμανοί δεν θα στα­ματήσουν εδώ. Ήδη, παράλληλα με τις κινή­σεις και τις απαιτήσεις των Τούρκων, έχουν βάλει το περίφημο κουαρτέτο να ζητάει κατώ­τερη σύνταξη ύψους 180 ευρώ! Δηλαδή, το Βερολίνο θέλει να κάνουμε χαρακίρι, αποδε­χόμενοι εξευτελιστική διαβίωση για μεγάλο μέρος του πληθυσμού μας. Μην έχετε καμία αυταπάτη. Όσοι συνεργάζονται ή αποδέχον­ται όλα αυτά που ζητάνε οι δήθεν αλληλέγγυοι εταίροι μας είναι συναυτουργοί σε εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας. Οι υπακούοντες σε ενέργειες οι οποίες μειώνουν την εθνική άμυ­να, τη διπλωματική ισχύ της χώρας, που υπο­νομεύουν την κρατική οντότητα και την εδαφι­κή κυριαρχία είναι αναμφισβήτητα πιόνια των ξένων και δωσίλογοι. Δεν έχει σημασία αν σήμερα ανήκουν στην Αριστερά, χθες στη Δε­ξιά και αύριο πάλι στπ Δεξιά. Δεν έχει καμία σημασία αν έχουν ως επιχείρημα ότι «πρέπει να παραμείνουμε στην Ευρωζώνη για να μην πτωχεύσουμε».

Όσοι τα λένε γνωρίζουν ότι η οικονομία της χώρας είναι κλινικά νεκρή και πως οι Γερμα­νοί επιβουλεύονται ολοφάνερα, πλέον, την εδαφική ακεραιότητά της. Όσοι πιστεύουν ότι αυτό δεν συμβαίνει ή είναι εκτός πραγματικό­τητας ή είναι συνεργοί των δυνάμεων κατοχής!

[ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ (ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΣΚΟΠΕΥΤΗΣ)-12/03/2016]

8 σχόλια:

  1. αν και δεν σε παω ρε πουστη τραγκα λες πολλες και μεγαλες αληθειες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεν σε πάω αλλά στο συγκεκριμένο θέμα δυστυχώς για την Ελλάδα είναι η μόνη αλήθεια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΝΑΙ ΤΟΝ ΤΡΑΓΚΑ ΠΕΡΙΜΕΝΑΜΕ ΝΑ ΜΑΣ ΤΑ ΠΕΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΝΕΑ ΕΝΩ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΑ ΕΔΩ ΚΑΙ 13000 ΧΡΟΝΙΑ.ΚΑΠΟΙΟΙ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΛΕΩ.ΤΟ ΑΓΚΑΘΙ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΗΤΑΝ Κ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΧΑΛΑΝΕ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥΣ Κ ΠΟΥ ΠΑΝΤΑ ΜΠΑΙΝΑΜΕ ΣΤΗΝ ΜΕΣΗ Κ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΤΡΟΠΩΝΑΜΕ ΟΤΑΝ ΠΑΝΤΑ ΦΥΣΙΚΑ ΕΝΩΝΟΜΑΣΤΕ ΧΩΡΙΣ ΔΙΑΦΟΡΕΣ.ΕΤΣΙ Κ ΤΩΡΑ ΑΔΕΛΦΙΑ ΜΟΥ ΚΛΗΘΗΚΕ Η ΓΕΝΙΑ ΜΑΣ ΝΑ ΕΝΩΘΕΙ Κ ΠΑΛΙ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΤΩΝ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΙΣ ΟΡΔΕΣ ΤΗΣ ΑΣΙΑΣ ΟΠΩΣ ΤΟΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΞΕΡΞΗ.ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΕΝΩΘΟΥΜΕ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΦΟΡΕΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟΣ ΜΑΣ Κ ΠΟΥ ΒΑΣΙΖΕΤΕ ΠΑΝΩ ΣΕ ΕΛΛΑΝΙΕΣ ΑΞΙΕΣ Κ ΑΡΧΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ.ΑΥΤΟΣ Ο ΦΟΡΕΑΣ ΕΧΕΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΙ ΟΙ Ε.ΣΥ(ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ) ΑΛΛΑ ΤΑ ΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΑ ΜΕΣΑ ΤΟ ΠΝΙΓΟΥΝ ΑΛΛΑ ΠΛΕΟΝ ΤΗΝ ΕΧΑΣΑΝ ΤΗΝ ΜΠΑΛΑ ΜΕ ΤΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 150 ΓΡΑΦΕΙΑ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.ΕΛΑ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΣ ΠΩΣ ΝΑ ΞΕΧΡΕΩΣΕΙΣ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΔΩΡΕΑΝ Κ ΑΝ ΣΕ ΑΦΗΣΕΙ ΑΔΙΑΦΟΡΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΑΚΟΥΣΕΙΣ ΜΕ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΒΟΥΛΗΣΗ Κ ΝΟΗΣΗ ΜΗΝ ΑΣΧΟΛΕΙΘΕΙΣ ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ.ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΠΑΙΔΙΑ ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ 5Η ΕΘΝΟΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΠΟΥ Η 4Η ΕΓΙΝΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΕΛΛΗΝΑ ΚΥΒΕΡΝΗΤΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ ΤΟΝ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ.ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΑΤΑ ΤΟΠΟΥΣ Ε.ΣΥ Κ ΣΤΟΝ ΟΤΕ ΠΛΗΡΟΦ.ΚΑΤΑΛΟΓΟΥ.ΤΟΣΟ ΕΓΚΥΡΟ Κ ΝΟΜΙΜΟΤΑΤΑ ΟΣΟ ΠΟΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΜΑΣ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΠΛΕΟΝ.....Ε.ΣΥ ΘΑ ΣΥΜΕΤΑΣΧΕΙΣ ΣΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΜΑΣ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΝΑΙ ΤΟΝ ΤΡΑΓΚΑ ΠΕΡΙΜΕΝΑΜΕ ΝΑ ΜΑΣ ΤΑ ΠΕΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΝΕΑ ΕΝΩ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΑ ΕΔΩ ΚΑΙ 13000 ΧΡΟΝΙΑ.ΚΑΠΟΙΟΙ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΛΕΩ.ΤΟ ΑΓΚΑΘΙ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΗΤΑΝ Κ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΧΑΛΑΝΕ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥΣ Κ ΠΟΥ ΠΑΝΤΑ ΜΠΑΙΝΑΜΕ ΣΤΗΝ ΜΕΣΗ Κ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΤΡΟΠΩΝΑΜΕ ΟΤΑΝ ΠΑΝΤΑ ΦΥΣΙΚΑ ΕΝΩΝΟΜΑΣΤΕ ΧΩΡΙΣ ΔΙΑΦΟΡΕΣ.ΕΤΣΙ Κ ΤΩΡΑ ΑΔΕΛΦΙΑ ΜΟΥ ΚΛΗΘΗΚΕ Η ΓΕΝΙΑ ΜΑΣ ΝΑ ΕΝΩΘΕΙ Κ ΠΑΛΙ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΤΩΝ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΙΣ ΟΡΔΕΣ ΤΗΣ ΑΣΙΑΣ ΟΠΩΣ ΤΟΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΞΕΡΞΗ.ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΕΝΩΘΟΥΜΕ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΦΟΡΕΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟΣ ΜΑΣ Κ ΠΟΥ ΒΑΣΙΖΕΤΕ ΠΑΝΩ ΣΕ ΕΛΛΑΝΙΕΣ ΑΞΙΕΣ Κ ΑΡΧΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ.ΑΥΤΟΣ Ο ΦΟΡΕΑΣ ΕΧΕΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΙ ΟΙ Ε.ΣΥ(ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ) ΑΛΛΑ ΤΑ ΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΑ ΜΕΣΑ ΤΟ ΠΝΙΓΟΥΝ ΑΛΛΑ ΠΛΕΟΝ ΤΗΝ ΕΧΑΣΑΝ ΤΗΝ ΜΠΑΛΑ ΜΕ ΤΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 150 ΓΡΑΦΕΙΑ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.ΕΛΑ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΣ ΠΩΣ ΝΑ ΞΕΧΡΕΩΣΕΙΣ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΔΩΡΕΑΝ Κ ΑΝ ΣΕ ΑΦΗΣΕΙ ΑΔΙΑΦΟΡΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΑΚΟΥΣΕΙΣ ΜΕ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΒΟΥΛΗΣΗ Κ ΝΟΗΣΗ ΜΗΝ ΑΣΧΟΛΕΙΘΕΙΣ ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ.ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΠΑΙΔΙΑ ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ 5Η ΕΘΝΟΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΠΟΥ Η 4Η ΕΓΙΝΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΕΛΛΗΝΑ ΚΥΒΕΡΝΗΤΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ ΤΟΝ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ.ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΑΤΑ ΤΟΠΟΥΣ Ε.ΣΥ Κ ΣΤΟΝ ΟΤΕ ΠΛΗΡΟΦ.ΚΑΤΑΛΟΓΟΥ.ΤΟΣΟ ΕΓΚΥΡΟ Κ ΝΟΜΙΜΟΤΑΤΑ ΟΣΟ ΠΟΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΜΑΣ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΠΛΕΟΝ.....Ε.ΣΥ ΘΑ ΣΥΜΕΤΑΣΧΕΙΣ ΣΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΜΑΣ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ο τραγκας ειναι ο αγγελιοφορος που φροντιζει να βαλει καλα μες το κεφαλι μας τα σχεδια της νεας ταξης ωστε να τα συνηθισουμε, ετσι οταν αυτα αρχισουν να υλοποιουνται ,να τα αποδεχτουμε χωρις αντισταση λεγοντας καυχωμενοι οτι τα γνωριζαμε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Γιώργος Τράγκας ή Τράμπας η Φράγκας.Στη δημοσιογραφική αργκό ονομάζονται «εργολάβοι». Πρόκειται για εκείνους τους «δημοσιογράφους» που αναλαμβάνουν για λογαριασμό συγκεκριμένων πολιτικοιοκονομικών συμφερόντων να στοχοποιήσουν επιχειρηματίες, πολιτικούς ή κόμματα, για να τους αναγκάσουν σε κάποιου είδους «ντηλ». Δύο είναι τα χαρακτηριστικά του επιτυχημένου «εργολάβου»: η επιδεξιότπτά του να «πλάθει» λαϊκές συνειδήσεις και η ικανότητά του να κάνει συνεχώς κωλοτούμπες. http://tsak-giorgis.blogspot.gr/2014/11/blog-post_425.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Τα σχέδια των αρχοντων αυτού του κόσμου, είναι να εξολοθρεσου την Ελλάδα γιατί εμάς φοβούνται,μετα θα είναι περίπατος για τους άλλους λαούς «Ο ελληνικός λαός είναι δυσκολοκυβέρνητος και γι΄ αυτό πρέπει να τον πλήξουμε βαθιά στις πολιτισμικές του ρίζες. Τότε ίσως συνετισθεί. Εννοώ δηλαδή να πλήξουμε τη γλώσσα,τη θρησκεία,τα πνευματικά και ιστορικά του αποθέματα, ώστε να εξουδετερώσουμε κάθε δυνατότητά του να αναπτυχθεί, να διακριθεί,να επικρατήσει, για να μη μας ενοχλεί στα Βαλκάνια,να μη μας παρενοχλεί στην Ανατολική Μεσόγειο, στη Μέση Ανατολή, κτλ. ». Αλίμονο αν το πετύχουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΑΠΟ 15 ΣΕΠ. 2010

ΠΑΡΟΝΤΕΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Photobucket
 
Support : ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Copyright © 2013. ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ Published by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Proudly powered by Blogger