Αρχική » , , , » ΣΤΗΝ... «ΙΣΤΑΝΜΠΟΥΛ» Ο ΝΤΑΛΑΡΑΣ ΑΝΗΜΕΡΑ ΤΗΣ 25ΗΣ ΜΑΡΤΙΟΥ!

ΣΤΗΝ... «ΙΣΤΑΝΜΠΟΥΛ» Ο ΝΤΑΛΑΡΑΣ ΑΝΗΜΕΡΑ ΤΗΣ 25ΗΣ ΜΑΡΤΙΟΥ!


Λύσσα για τον Πατριώτη Νότη Σφακιανάκη, αλλά ΜΟΥΓΚΑ για το αίσχος του Νταλάρα...

Ο γνωστός τραγοδοποιός Γιώργος Νταλάρας, παρα­μονή και ανήμερα της 25ης Μαρτίου έδωσε συναυ­λίες στην Κωνσταντινούπολη, την οποία στην επίσημη σελίδα του μάλιστα, παραθέτει το πρόγραμμα των συναυλιών του, αναγράφοντας χαρακτηριστικά, «Κων­σταντινούπολη / Istanbul (Zorlu Center).»

Μάλιστα, όπως έγινε γνωστό στο πρόγραμμά του υπήρχαν και κομμάτια του έργου «Μικρά Ασία» του Απόστολου Καλδάρα!

Ντροπή και αίσχος είναι το μόνο που έχουμε να πούμε για τον κύριο που πλούτισε στο παρελθόν με πατριωτι­κά τραγούδια, με γεμάτους τραπεζικούς λογαριασμούς και έχει το θράσος τώρα να τραγουδάει στην σκλαβω­μένη Κωνσταντινούπολη, τη μέρα της μεγαλύτερης εθνικής μας επετείου Ποιος ξέρει, ίσως την 20η Ιουλί­ου τον δούμε να πραγματοποιεί συναυλία αλληλεγγύης στο... ψευδοκράτος!

Η ουσία είναι ότι με αυτή του την πράξη γίνεται σαφές πως δεν έχει κανένα ηθικό δικαίωμα στα ποιήματα του Ευαγόρα Παλληκαρίδη τα οποία εξευτέλισε τραγουδώ­ντας τα! Ωστόσο, δεν αξίζει να ασχοληθούμε περισσότε­ρο, γιατί τέτοιες τραγικές φιγούρες που μεταφράζουν τα πάντα σε ευρώ και ξεπουλάνε το οτιδήποτε στο βωμό του χρήματος και της δόξας μόνο οίκτο προκαλούν. Όμως είναι αξιοσημείωτο το ότι για τον συγκεκριμένο δεν ίδρωσε το αυτί κανενός σε αντίθεση με το τι είδαμε να συμβαίνει προ λίγων ημερών με τις δηλώσεις του Νότη Σφακιανάκη, ο οποίος δέχτηκε μαζική επίθεση από δημοσιογράφους, κανάλια, κόμματα, με το ΑΚΕΛ μάλιστα να ζητάει να μην προβληθεί η συνέντευξη του. Που είναι τώρα όλοι αυτοί και γιατί δεν καταδίκασαν την συγκεκριμένη ενέργεια;

(ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ-30/03/2016)

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΑΠΟ 15 ΣΕΠ. 2010

ΠΑΡΟΝΤΕΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Photobucket
 
Support : ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Copyright © 2013. ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ Published by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Proudly powered by Blogger