Αρχική » , , , , » Τελετή παράδοσης-παραλαβής Διοίκησης ΔΙΚΕ Πελοποννήσου (ΦΩΤΟ, ΒΙΝΤΕΟ)

Τελετή παράδοσης-παραλαβής Διοίκησης ΔΙΚΕ Πελοποννήσου (ΦΩΤΟ, ΒΙΝΤΕΟ)

Την Τρίτη 29 Μαρτίου στις 11:00 έλαβε χώρα η τελετή παράδοσης - παραλαβής της Διοίκησης της ΔΙΚΕ Πελοποννήσου (ΙV Μεραρχία Πεζικού) από τον Ταξίαρχο Νικόλαο Παναγόπουλο στον Υποστράτηγο Βασίλειο Δοκμετζόγλου.

Η τελετή πραγματοποιήθηκε στο Στρατόπεδο «Στρατηγού Θεοδώρου Κολοκοτρώνη» (11ο ΣΠ).

Κατά την ομιλία του, ο Ταξίαρχος Νικόλαος Παναγόπουλος επεσήμανε ότι κατά τη διάρκεια της υπηρεσίας του στόχος του ήταν η ομαλή προσαρμογή των νεοσυλλέκτων οπλιτών, η αποτελεσματική και ρεαλιστική αρχική εκπαίδευσή τους, η βελτίωση των μέτρων ασφαλείας του προσωπικού, των υλικών, των μέσων και των εγκαταστάσεων, καθώς και των συνθηκών διαβίωσης του προσωπικού. Ακόμη, ευχαρίστησε τις Αρχές και τον λαό της τοπικής κοινωνίας για τη στήριξη και την ειλικρινή αγάπη τους. Τέλος, συγκινημένος, ευχήθηκε στον νέο διοικητή ο Θεός να του δίνει υγεία, δύναμη, τύχη και υπομονή.

Ο Υποστράτηγος Βασίλειος Δεμετζόγλου κατά την ομιλία του υπογράμμισε: «Με τη βοήθεια του Θεού, της ηγεσίας του Στρατού και τη δική σας προσπάθεια, ας επιδοθούμε στο έργο που μαζί επωμιζόμαστε». Ακόμη, ευχήθηκε στον απερχόμενο Διοικητή κάθε προσωπική ευτυχία και καλή επιτυχία στα νέα του καθήκοντα.

Κάντε κλικ στις παρακάτω φωτό για μεγένθυση:


Δείτε και το σχετικό βίντεο:

(arcadiaportal.gr)

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΑΠΟ 15 ΣΕΠ. 2010

ΠΑΡΟΝΤΕΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Photobucket
 
Support : ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Copyright © 2013. ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ Published by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Proudly powered by Blogger