Αρχική » , , » ΕΜΘ: Βέλη κατά Καμμένου για φωτογραφικές διατάξεις στο νομοσχέδιο

ΕΜΘ: Βέλη κατά Καμμένου για φωτογραφικές διατάξεις στο νομοσχέδιο


Μύδρους κατά του υπουργού Εθνικής Άμυνας και κατηγορίες για φωτογραφικές διατάξεις, εξαπολύει ο Πανελλήνιος Σύλλογος Αποστράτων Εθελοντών Μακράς Θητείας, με αφορμή το νομοσχέδιο που δόθηκε χθες σε διαβούλευση.

Σε ανακοίνωση που αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα του συλλόγου αναφέρεται:

Για μια φορά ακόμα δεν προβλέπει καμιά ευνοϊκή ρύθμιση των θεμάτων των Εθελοντών Μακράς Θητείας, πλην μιας "φωτογραφικής "διάταξης,ώστε να βολευτούν τα "εντελώς καμμένα" παιδιά που κατοικοεδρεύουν πέριξ του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας και των Γενικών Επιτελείων!

Το μένος των διαφόρων "συμβουλατόρων" και συνεργατών του κυρίου Υπουργού Εθνικής Άμυνας απέδωσε για ακόμα μια φορά!!

Αλλά ο κ.υπουργός ξεχνάει πως αυτοί που τώρα βολεύει και ακούει τις απόψεις τους θα είναι οι πρώτοι που θα εγκαταλείψουν το καράβι που εδώ και ένα χρόνο βυθίζεται !

Ο ΠΣΑΕΜΘ θεωρεί απαράδεκτο το γεγονός, ότι στο νομοσχέδιο δεν επιλύονται τα δίκαια αιτήματα των ΕΜΘ και καταδικάζει την αδιαφορία του κ.υπουργού Εθνικής Αμυνας! 

onalert.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΑΠΟ 15 ΣΕΠ. 2010

ΠΑΡΟΝΤΕΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Photobucket
 
Support : ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Copyright © 2013. ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ Published by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Proudly powered by Blogger