Αρχική » , , » Η βουλγαροποίηση προθάλαμος της κοινωνικής έκρηξης και του διαμελισμού...

Η βουλγαροποίηση προθάλαμος της κοινωνικής έκρηξης και του διαμελισμού...


Του ΓΙΩΡΓΟΥ ΤΡΑΓΚΑ

Οι ηλίθιοι των Αθηνών νομίζουν ότι, φτωχοποιώντας το μεγαλύτερο μέρος του πληθυσμού, σύμφωνα με τις διαταγές κατακτητών, θα δημιουργήσουν ένα κλίμα... κοινωνικής δικαιοσύνης, φωνάζοντας ότι κυνηγάνε τη διαφθορά, τη διαπλοκή, τα μεγάλα ονόματα και τη φοροδιαφυγή...

Η χύτρα, τώρα, βράζει χωρίς βαλβί­δα ασφαλείας! Όταν θα σκάσει, όλοι αυτοί οι οποίοι είναι πάνω θα τρέχουν να σωθούν από ένα οργισμένο πλή­θος που θα του φταίνε οι πάντες: Και οι κυβερνώντες και οι αντιπολιτευό­μενοι - όλοι αυτοί που, πλαδαροί, ζα­ρωμένοι, άβουλοι και μοιραίοι, άφη­σαν και αφήνουν να εξοντώνεται ο πληθυσμός και να δημιουργούνται οι προϋποθέσεις για να συρρικνωθεί και να διαμελιστεί η Ελλάδα.

Στόχος των Γερμανών και των δα­νειστών δεν είναι μόνο η βουλγαροποίηση του βιοτικού επιπέδου των Ελλήνων, αλλά και η πλήρης αποδυνάμωση της εθνικής άμυνας και της κοινωνικής συνοχής, έτσι ώστε με τις λιγότερες συγκρούσεις (κοινωνικές ή πολεμικές με τους γείτονες) να γί­νουμε μικρά και ελεγχόμενα κράτη, όπως εκείνα που προέκυψαν με τον διαμελισμό της Γιουγκοσλαβίας. Σε πρώτη φάση, θέλουν να φτάσουν τους μισθούς γύρω στα 200 ευρώ τό­σο στον ιδιωτικό τομέα όσο και στον δημόσιο. Γ ία τις συντάξεις λένε ψέ­ματα ότι θα μείνουν μεταξύ 300 και 360 ευρώ. Θα πάνε γύρω στα 200 με 250, με το επιχείρημα, πάντα, ότι εί­ναι στεγνά όλα τα ασφαλιστικά τα­μεία. Και πώς να μην είναι, αφού η ανεργία αυξάνεται με γεωμετρική πρόοδο και όλος ο κόσμος φεύγει ή σκέφτεται να φύγει στο εξωτερικό;

Οι ηλίθιοι των Αθηνών νομίζουν ότι, φτωχοποιώντας το μεγαλύτερο μέρος του πληθυσμού, σύμφωνα με τις διαταγές των κατακτητών, θα δη­μιουργήσουν ένα κλίμα... κοινωνι­κής δικαιοσύνης, φωνάζοντας ότι κυνηγάνε τη διαφθορά, τη διαπλοκή, τα μεγάλα ονόματα, τη φοροδιαφυγή και όλα αυτά τα οποία διεγείρουν τα κατώτερα και επιθετικότερα ένστικτα των ανθρώπων που φθονούν και ζη­λεύουν. Είναι πραγματικά ηλίθιοι, εάν πιστεύουν ότι αυτή η γκεμπελίστικη προπαγάνδα θα συναγωνιστεί το άδειο στομάχι, που είναι ο χειρό­τερος σύμβουλος του ανθρώπου. Η επόμενη φάση του έργου που είναι σχεδιασμένη από τους ξένους είναι οι κοινωνικές εντάσεις οι οποίες θα φέρουν ξεσπάσματα και μικρά ή με­γάλα εμφύλια επεισόδια.

Οι χιλιάδες πρόσφυγες, το δράμα τους και η παρατεταμένη παραμονή τους στην Ελλάδα, που αναπόφευ­κτα θα κοστίσει δισεκατομμύρια, θα παίξουν καταλυτικό ρόλο. Ξαφνικά, θα ακούσουμε μια ημέρα ότι ο μουσουλμανικός κόσμος της Θράκης επιθυμεί, για λόγους επιβίωσης, να περάσει στη Μητέρα Τουρκία ή να αποκτήσει το αυτοδιοίκητο, όπως το Κόσοβο. Δεν αποκλείεται, επίσης, να ενταθούν οι διεκδικήσεις των γειτόνων, Αλβανών και Σκοπιανών. Ήδη θεωρείται βέβαιο ότι η Τουρ­κία θα βάλει πάνω στο τραπέζι τα αι­τήματα για μια σειρά νήσων και βραχονησίδων. Μην έχετε αμφιβολία. Οι Γερμανοί δεν στοχεύουν να φέ­ρουν επενδύσεις εδώ, όταν καεί η εναπομείνασα πραγματική οικονο­μία. Αυτό που θέλουν είναι ο έλεγ­χος μιας κομματιασμένης σε μικρότε­ρα κρατίδια περιοχής. Όπως, π.χ., έχουν τον έλεγχο της Κροατίας και της Σλοβενίας στην περιοχή της πρώην Γιουγκοσλαβίας.

Η περίφημη αξιολόγηση δεν έρχε­ται, γιατί πρέπει ο κύριος Τσίπρας να έχει το επιχείρημα του «κατεπείγοντος» -του απόλυτου εκβιασμού- προς τον ίδιο και όλους τους Έλληνες, ώστε να πει σε όλες τις πτέρυγες της Βουλής πως είναι αναγκαίο να φω­νάξουμε «ναι» για να επιβιώσουμε εντός ευρώ και Ευρωζώνης! Ακόμη και ένας «γκαγκά» συνειδητοποιεί ότι το επόμενο βήμα ρίχνει τον ελλη­νικό λαό σε μεγαλύτερη τραγωδία και βάζει φωτιά στο φιτίλι της εμφύ­λιας διαμάχης και του διαμελισμού.

Ούτε μία στο δισεκατομμύριο δεν υπάρχει περίπτωση για ανάπτυξη και ανάκαμψη της οικονομίας. Άλλωστε και ο Σόιμπλε, στο κοινό βιβλίο που έγραψε με τον Γάλλο ομόλογό του, Σαπέν, υπογραμμίζει ότι «αν διασω­θεί η Ελλάς, αυτό θα οφείλεται σε μέ­να. Θα γίνω ήρωας, αλλά τότε θα έχω πεθάνει και δεν θα το ζήσω». Δηλαδή, εάν ερμηνεύω σωστά, ο άν­θρωπος αυτός -ο μέγας «φιλέλλη­νας»- τοποθετεί σε πολύ μελλοντικό χρόνο την απίθανη περίπτωση να διασωθεί η Ελλάς. Ακόμα και σε αυ­τές τις εκτιμήσεις του μας χλευάζει!

[ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ (ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΣΚΟΠΕΥΤΗΣ)-28/03/2016]

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΑΠΟ 15 ΣΕΠ. 2010

ΠΑΡΟΝΤΕΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Photobucket
 
Support : ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Copyright © 2013. ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ Published by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Proudly powered by Blogger