Αρχική » , , , » Επιτέλους και μια άριστη επιλογή

Επιτέλους και μια άριστη επιλογή


Το είπαμε και το ξαναλέμε ευθέως, και επιμισθία από τα ΕΑΣ δεν λαμβάνουμε, ότι αφού είδαμε να περνούν από τη θέση του διευθύνοντα συμβούλου οδοντιάτρους, προϊσταμένους λαχαναγοράς, αρτίστες και κάθε είδους κομματικό σκύβαλο ή τις διοικήσεις να γίνονται υπο­χείρια ακραίων συνδικαλιστών, βλέπουμε σήμερα στο τιμόνι της ταλαίπωρης εταιρείας έναν άνθρωπο με βούληση, ικανό­τητες, ανέγγιχτο και με πα­τριωτικά αισθήματα. Αναφέ­ρομαι στον πρώην Α/ΓΕΝ, ναύαρ­χο Κοσμά Χρηστίδη (φώτο). 

 Απολαύει του σεβασμού και της αναγνώρισης κυβέρνησης, αντιπολίτευσης, εργαζομένων και συνεργαζομένων με την εται­ρεία. Τα τρωκτικά εξοντώθηκαν ή λούφαξαν.

 Σήμερα επιχειρεί ένα μεγά­λο άλμα - προσπάθεια προς τη μακρινή Ινδία. Τα ΕΑΣ συμμετέ­χουν με πολλές προσδοκίες για­τί έχουν ετοιμάσει ένα καλό πακέτο-προσφορά σε παγκόσμιο διαγωνισμό για ένα αντιαεροπορικό σύστημα. Προσδοκούν και ελπίζουν. Λίγες πιθανότητες έχουν τα αδίστακτα τρωκτικά, αν υπάρχουν ακόμη, να χαλάσουν τη δουλειά εκβιάζοντας, όπως στο παρελθόν.

ΝΙΜΙΤΣ

 Έγιναν προ ημερών τα εγκαίνια νέου, σύγχρονου, τμήματος ενδοσκοπήσεων, δωρεάς του βε­τεράνου ιατρού του ιδρύ­ματος κ. Π. Γαβριήλ.

 Τα μηχανήματα, κό­στους 150.000 ευρώ, είναι απολύτως σύγ­χρονα και ανεβάζουν το, ήδη υψηλό, επίπε­δο του Νοσοκομείου στον τομέα αυτό. Εύγε στον καλό Σαμαρείτη για­τρό, θα τον ευγνωμο­νούν πολλοί.

 Και επειδή τα μηχα­νήματα μόνα τους δεν τα καταφέρνουν, χρειάζονται καλά χέρια και επιστή­μονες υψηλής στάθμης, στο τμήμα ενδοσκοπή­σεων υποδέχονται τους ασθενείς δύο εξαιρετικοί ιατροί: Οι κ. Γ. Αλεξανδράκης (διευθυντής) και Π. Αποστολόπουλος. Και το λοιπό προσωπικό φυσικά...

 Στο τμήμα δεν εξυπηρετούνται μόνο βετεράνοι αξιωματικοί και οι οικογένειες τους (που πληρώνουν έτσι κι αλλιώς συμμετοχή μηνιαίως), αλλά ασθενείς του ΕΣΥ των οποίων τα Ταμεία ξεχνούν να πληρώσουν τις οφειλές τους. 

(ΤΟ ΠΑΡΟΝ-26/03/2016)

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΑΠΟ 15 ΣΕΠ. 2010

ΠΑΡΟΝΤΕΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Photobucket
 
Support : ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Copyright © 2013. ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ Published by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Proudly powered by Blogger