Αρχική » , , » ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΤΟΥ ΠΝ: Τους στέλνουν σε κέντρα παραμονής χωρίς εμβολιασμό

ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΤΟΥ ΠΝ: Τους στέλνουν σε κέντρα παραμονής χωρίς εμβολιασμό


Σε επείγουσα ανάκληση προσωπικού και αποστολή του σε κέντρα παραμονής αλλοδαπών προχώρησε το ΠΝ για να αντιμετωπιστεί το διαρκώς αυξανόμενο πρόβλημα του αριθ­μού των προσφύγων και των παράνομων μεταναστών. Έτσι, οι υπηρεσίες του ΠΝ απέστειλαν ονομαστικά σήματα εκτέλε­σης αποσπάσεων για το κέντρο παραμονής που λειτουργεί στο Λαύριο. Το συγκεκριμένο κέντρο έχει 400 αλλοδαπούς, αλλά το πρόβλημα που αντιμετωπίζει το προσωπικό του ΠΝ είναι τα ελλιπή έως ανύπαρκτα μέτρα υγιεινής.

Ο λόγος για τα εμβόλια που θα πρέπει να έχουν κάνει πρώτα όσοι πρόκειται να έρθουν σε επαφή με ομάδες πλη­θυσμού που προέρχονται από περιοχές με φτωχές συνθήκες υγιεινής, όπου ευδοκιμούν μεταδοτικές ασθένειες. Επειδή, όμως, ο εμβολιασμός απαιτείται να έχει γίνει τουλάχιστον 20 ημέρες πριν, η δυσαρέσκεια του προσωπικού που έλαβε φύλλο πορείας για το κέντρο αλλοδαπών Λαυρίου είναι έκδηλη και προφανής και είναι απορίας άξιο πώς το ΓΕΝ και γνωρίζοντας τους κινδύνους αυτούς δεν ακολουθεί την ορθή και ιατρικώς αποδεκτή διαδικασία, παρά προσφεύγει σε αυτοσχεδιασμούς της στιγμής.

(ΤΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ-26/03/2016)

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΑΠΟ 15 ΣΕΠ. 2010

ΠΑΡΟΝΤΕΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Photobucket
 
Support : ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Copyright © 2013. ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ Published by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Proudly powered by Blogger