Αρχική » , , » Ιμάμ μπαϊλντί και μουσλίμ πατλαμά

Ιμάμ μπαϊλντί και μουσλίμ πατλαμά


Ο Ιμάμης που λιποθύμησε και η μουσουλμανική έκρηξη (ελληνιστί).

Γράφει ο Χρίστος Γούδης
Δημοτικός Σύμβουλος Δ. Αθηναίων

Αυνανιστές όλης της Ελλάδας ξυπνήστε!!! Σταματήστε επιτέλους το επιβλαβές άθλημα της εξαναγκασμένης ταλαντώσεως του εγκεφάλου σας (και όχι μόνο), που μπορεί μεν να μην έχει οικονομικό κόστος αλλά σας μεταμορφώνει σε ανθρώπινη χλωρίδα (χόρτα για μάσημα).

Ξεβουλώστε τα αυτιά σας από το «μεγάλο μπαμ» (big bang) των Βρυξελλών και ανοίξτε τα τσι(μ)π(λ)ριασμένα από τη χρήση «πολιτικών μπάφων» μάτια σας στο εμφανές, το πασιφανές και το αυτονόητο: η κλιμακού­μενη ισλαμική τρομοκρατία στην καρδιά της Ευρώπης είναι συνυφασμένη με το μέ­γεθος του μουσουλμανικού πληθυσμού που φωλιάζει στην κάθε χώρα της. Όσο περισσότεροι μουσουλμάνοι εγκαθίστανται νομίμως ή παρεισφρέουν παρά­νομα και λαθραία σε μία πολιτι­σμένη χώρα, τόσο πιο εκτεταμένο καθίσταται το εύφορο έδαφος μέσα από το οποίο εκβλαστάνει το τζιχάντ, ο ιερός τους πόλεμος ενάντια στους «άπιστους» που εί­χαν την αφέλεια να θεωρήσουν ότι θα μπορούσαν να τους ενσω­ματώσουν στην «αμαρτωλή», την «άθεη» και «διεφθαρμένη» ευρω­παϊκή κοινωνία.

Μπαμπόγριες της αριστεράς και τσογλάνια

Τα ημέτερα ανεύθυνα τσογλάνια της σχολικής καταληψίας και της συμπαρομαρτούσας πο­λιτικής επιληψίας, οι ημέτερες σιτεμένες - βιολογικά και δια­νοητικά - μπαμπόγριες της αρι­στερός, οι ημέτεροι φι-«λελέδες» των συμφώνων (και φω­νηέντων τύπου «αχ-βαχ-καλέ») συμβίωσης μετά ομοφύλων και αλλοφύλων, οι ημέτερες ημίχαζες καρασπατουλαρισμένες (μακιγιάζ το λένε) τηλεκακαράξες και τα πάσης φύσεως τηλεξέκωλα της διαχείρισης των μυαλών και των μορίων των αποχαυνωμένων μαζανθρώπων-τηλεθεατών, όλο αυτό το κοινωνικό συνονθύλευμα, όλοι αυτοί οι συνθέτοντες την άρχουσα πολιτική κόπρο του Αυγείου, που με τις πράξεις και τις απραξίες τους μουσουλμανοποιούν την πατρίδα μας με ραγδαία αυξανόμενους εκθετικούς ρυθμούς, μέσα από την καλλιέργεια μιας ψευδοανθρωπιστικής ατμόσφαιρας, σύντομα θα κληθούν να επωμισθούν την ευθύνη που τους βαρύνει για όλα όσα είναι μαθηματικώς βέ­βαιο ότι θα επακολουθήσουν, αν δεν ανακοπεί άμεσα η εισβο­λή των αφροασιανών λαθρεποίκων.

Μέχρι τώρα η χώρα μας έχαιρε «τρομοκρατικού ασύλου» κα­θότι με την (εν τέλει άφρονα) αντιευρωπαϊκή πολιτική της δι­ευκόλυνε τις ορδές του Ισλάμ να ξεχυθούν στην καρδιά της Ευρώπης. Στην πράξη εξυπη­ρέτησε ως προσκυνημένη στον Αλλάχ οδαλίσκη τις επιταγές του χαλιφάτου, αδιάφορο αν αυτό συνέβη εκούσια (με διάθε­ση εκδικητικότητας) ή ακούσια (λόγω πολιτικού μογγολισμού). Τώρα όμως που μας τσάκωσαν οι «κουτόφραγκοι» τα πράγμα­τα αλλάζουν. Αν δεν κοπεί με το μαχαίρι η υδάτινη λαθρομεταναστευτική ροή του μουσουλμανικού πλαγκτόν, σύντο­μα θα ζήσουμε κι εμείς σκηνές αλλοφροσύνης τύπου Φρυξελλών, με αλαλάζοντες μωαμε­θανούς, αφρισμένους από την μανία τους λόγω του αδιέξο­δου εγκλωβισμού τους στην «ψωροκώσταινα», και εξοργισμένους Έλληνες επιζητούντες την παρέμβαση ενός τιμωρού στρατού, όχι πλέον για να ταΐζει λαθρομετανάστες, αλλά για να κόψει «σύριζα» ότι και απ’ όπου, και απ' όποιον και απ' όποια θα πρέπει να κοπεί, πέραν του αποχρεμπτικού ανθελληνικού βήχα τους. Για να δούμε επιτέλους τον «ιμάμ μπαϊλντί» (τον ιμάμη τέζα) αντί να φάμε κατακέφαλα τον «μουσλίμ πατλαμά», την όποια δηλαδή μουσουλμανική βομβιστική έκρηξη την εκπο­ρευόμενη και συνδοξαζόμενη (με την Τουρκία) από την «καθ’ ημάς Ανατολή».

(ΜΑΚΕΛΕΙΟ-24/03/2016)

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΑΠΟ 15 ΣΕΠ. 2010

ΠΑΡΟΝΤΕΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Photobucket
 
Support : ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Copyright © 2013. ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ Published by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Proudly powered by Blogger