Αρχική » , , , , » Έγγραφο - σοκ από το Γενικό Επιτελείο Ναυτικού - Μετατρέπουν το Στρατό σε... φιλιππινέζες των λαθρομεταναστών

Έγγραφο - σοκ από το Γενικό Επιτελείο Ναυτικού - Μετατρέπουν το Στρατό σε... φιλιππινέζες των λαθρομεταναστών


Γράφει ο
ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΠΑΖΗΣΗΣ
ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ-ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ

Όταν πρόσφατα δείξαμε από εδώ, δύο έγγραφα του Υπουργείου Εσωτερικών που αποδείκνυαν ότι στην χώρα μας βρί­σκονται 1 εκατομμύριο λαθρομε­τανάστες και ότι το Υπουργείο αυ­τό ψάχνει σπίτια προς ενοικίαση γι' αυτούς, κανείς δεν θορυβήθηκε, ούτε κάποιο κόμμα έκανε κάτι παρ’ ότι έγιναν πρωτοσέλιδα. Κανείς δεν τους ρώτησε τι κάνετε εδώ και ποιος σας έδωσε το δικαίωμα να τα κάνετε αυτά;;; Μάλιστα ο συνά­δελφος Γ. Παπαδάκης προσπάθη­σε να παραπλανήσει την κοινή γνώμη, λέγοντας ότι ψάχνουν σπί­τια για τους λαθρομετανάστες στην Τουρκία. Είναι δυνατόν το Υ­πουργείο μας να ψάχνει σπίτια για να στεγάσει τους λαθρομετανά­στες στην Τουρκία;;; Με ποια λογι­κή το είπατε αυτό κ. Παπαδάκη και ποιου τα συμφέροντα εξυπηρετεί­τε;;; Σήμερα, μόλις ένα μήνα μετά, βλέπουμε ότι το Γενικό Επιτελείο Ναυτικού μας ψάχνει, βάσει δια­γωνισμού τις εταιρείες που θα μα­γειρεύουν 1.700.000 μερίδες φα­γητού για τους λαθρομετανάστες οι οποίες θα μας στοιχίζουν σχε­δόν 10 εκατ. ευρώ. 

Εξ αυτού συ­μπεραίνουμε ότι θα σιτιστούν δε­κάδες χιλιάδες λαθρομετανάστες με έξοδα δικά μας που σίγουρα θα βρεθούν από μια νέα περικοπή των συντάξεων των ανήμπορων να αντιδράσουν, Ελλήνων γερό­ντων... Γιατί, λοιπόν, οι δημοσιο­γράφοι των Μεγάλων ΜΜΕ μας λέ­νε ότι οι λαθρομετανάστες είναι περίπου 50.000, την στιγμή που το Γενικό Επιτελείο Ναυτικού κηρύσ­σει διαγωνισμό για 1.700.000 ημε­ρήσιες μερίδες;;; Για πόσο νομί­ζουν ότι θα κοροϊδεύουν ακόμη τον Ελληνικό λαό;;; 

Πέραν τούτων, πείτε μας, εάν όλοι αυτοί οι λαθροεισβολείς μείνουν εδώ στην χώρα μας τι θα γίνει;;; Για πόσο καιρό θα τους σιτίζετε και όταν θα πάψετε να το κάνετε αυτό τι θα γίνει τό­τε;;; Θέλουμε να πιστεύουμε ότι κάνεις εκ του Υπουργείου αλλά και εκ του ΓΕΝ έχει απάντηση γι’ αυτά τα ερωτήματα. Το θέμα είναι ότι, οι λαθροεισβολείς αύριο θα απαιτή­σουν και θρησκευτικά κέντρα και θα τους ενοχλούν τα όσα κάνουμε δημοσίως και σχετίζονται με την θρησκεία μας και θα διαλύσουν, στην κυριολεξία, την κοινωνική δο­μή της χώρας μας και αυτό θα έχει πρωτόγνωρες συνέπειες για την κοινωνία μας. 

Σίγουρα δεν έχει αντιληφθεί ο πολύς κόσμος τι του ε­τοιμάζουν, όμως σε λίγο θα κατα­λάβει ακόμη και ο τελευταίος έλληνας τι μας ετοιμάζουν οι δήθεν κυβερνώντες μας, οι οποίοι εκτελούν κατά γράμμα τις εντολές των Σιωνιστών και μουσουλμανοποιούν την πατρίδα μας... Με ευκολία κά­ποιος μπορεί να προβλέψει ότι θα πάμε σε αστικό πόλεμο μεταξύ ελλήνων και λαθροεισβολέων και πα­νεύκολα κάποιοι θα ανάψουν το φυτίλι που θα πυροδοτήσει κατα­στάσεις που, η χώρα μας δεν ξαναείδε και σίγουρα οι δήθεν κυβερ­νώντες μας δεν θα αντιμετωπί­σουν, διότι και δεν ξέρουν και δεν θέλουν, αλλά και δεν είναι ικανοί να αντιμετωπίσουν. 

Οι δήθεν κυβερνώντες μας, έχουν ως τώρα α­ποδείξει περίτρανα, ότι μισούν κά­θε τι Ελληνικό και Χριστιανικό και με δηλώσεις και με ψήφιση νόμων. Εάν ήταν ανθρωπιστές θα έκαναν πρώτα κάτι για τους 20.000 αποδε­δειγμένα έλληνες άστεγους και μετά εάν έπρεπε γι’ όσους είναι πράγματι πρόσφυγες πολέμου και μόνο. Τίποτε, όμως, οι δήθεν κυ­βερνώντες μας και οι ΜΚΟ δεν κά­νουν για τους έλληνες και όλα τα κάνουν για τους λαθροεισβολείς, με χρήματα πάντοτε δικά μας... Ας αναλογιστούμε, λοιπόν, αυτές τις τραγικές στιγμές, τις ευθύνες που αναλογούν σε όλους μας διότι αυ­τούς αλλά και τους προηγούμε­νους δεν τους έστειλε κάποιος άλ­λος στην Βουλή αλλά η ψήφος μας...

(ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ-29/03/2016)

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΑΠΟ 15 ΣΕΠ. 2010

ΠΑΡΟΝΤΕΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Photobucket
 
Support : ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Copyright © 2013. ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ Published by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Proudly powered by Blogger