Αρχική » , , , , » Θράκη: Οι τουρκόφιλοι συνεχίζουν την προπαγάνδα μαζεύοντας υπόγραφες

Θράκη: Οι τουρκόφιλοι συνεχίζουν την προπαγάνδα μαζεύοντας υπόγραφες


ΣΚΛΗΡΗ προπαγάνδα δίχως τέλος στη Θρά­κη! Τα στελέχη του τουρκόφιλου Κόμματος Ισότητας, Ειρήνης και Φιλίας DEB τους τελευταίους μήνες συλλέγουν ανενόχλητα «πόρτα πόρτα» υπογραφές μουσουλμάνων, προκειμένου να εκθέσουν τη χώρα μας διεθνώς!

Σύμφωνα με πηγές της «δημοκρατίας», μέχρι στιγμής έχουν συγκεντρωθεί περισσό­τερες από 4.000 υπογραφές. Τα «γεράκια» της Ημισελήνου πλησιάζουν αμόρφωτους μου­σουλμάνους σε χωριά της Θράκης και τους υποχρεώνουν να υπογράφουν ό,τι θέλουν, από ψηφίσματα που αναφέρονται σε προβλή­ματα στην Παιδεία έως καταγγελίες για κατα­πάτηση ανθρώπινων δικαιωμάτων και ρατσι­στικές επιθέσεις!

Κεντρικό πρόσωπο στην παραπάνω προ­σπάθεια είναι ο πρόεδρος του DEB Μουσταφά Αλή Τσαβούς, ο οποίος γυρνά όλα τα χω­ριά της Θράκης και μιλά σε πάρκα, πλατείες, καφενεία κι έξω από τζαμιά προσκαλώντας τους ανυποψίαστους χωρικούς να υπογρά­φουν τα έγγραφα που τους παρουσιάζει... Η τελευταία επίσκεψή του σημειώθηκε στις 11 Μαρτίου στο χωριό Πελεκητή. Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας, ο Τσαβούς μεταξύ άλλων συλλέγει και υπογρα­φές ώστε η οικονομική διαχείριση της μουφτείας και των βακουφίων να περάσει από τα χέρια του νόμιμου μουφτή που έχει διο­ρίσει το ελληνικό κράτος στους ψευδομουφτήδες. Το παραπάνω αποτελεί διακαή πό­θο των τουρκόφιλων, παρότι το ζήτημα έχει βρει «τοίχο» στο υπουργείο Εξωτερικών. «Τα έγγραφα με τις χιλιάδες υπογραφές, σε δεύ­τερη φάση, θα παρουσιάζονται σαν πειστή­ρια έναντι της πατρίδας μας σε διεθνείς ορ­γανισμούς και φόρα.

Οι ανυποψίαστοι μουσουλμάνοι υπογρά­φουν χωρίς να γνωρίζουν ακριβώς περί τίνος πρόκειται. Υπάρχει κίνδυνος σοβαρής έκθε­σης της χώρας μας» αναφέρει χαρακτηριστι­κά πηγή της «δημοκρατίας» από τη Θράκη.

Αρ. Μάτιος
(ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ-23/03/2016)

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΑΠΟ 15 ΣΕΠ. 2010

ΠΑΡΟΝΤΕΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Photobucket
 
Support : ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Copyright © 2013. ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ Published by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Proudly powered by Blogger