Αρχική » , » Είλωτες πολυτελείας με στολή

Είλωτες πολυτελείας με στολή



Ένωση Στρατιωτικών Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας

Διάβασε Στέφανε και φρίξε, μόνο για αυτά είναι ο στρατός... Ουστ! Είλωτες πολυτελείας με στολή!!! Ντροπή τους!!! Πρόταση στον Υπουργό Εθνικής Άμυνας, υπέβαλε η Ένωση Στρατιωτικών Περιφέ­ρειας Κεντρικής Μακεδονίας, σχετικά για το αν υπάρχει δυνατότητα να πάρουν επίδομα παραμεθορίου όσοι υπηρετούν σε Μονάδες του νομού Κιλκίς, όπως γίνεται και με όσους υπηρετούν στον Έβρο και στα παραμεθόρια νησιά του Αιγαίου. Στην επιστολή αναφέρεται το πόσο σημαντική είναι η περιοχή αυτή καθώς εκεί τα στελέχη υπηρετούν και βοηθούν στη λειτουργία των Hotspots. Έτσι υπολογίζοντας το βάρος που έχουν επωμιστεί τα στελέχη που βρίσκονται στο νομό Κιλκίς, λόγω των κέντρων φιλοξε­νίας, θεωρούν δίκαιο το αίτημα τους για το επίδομα παραμεθορίου.

Θεοχάρης
(ΜΑΚΕΛΕΙΟ-23/03/2016)

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΑΠΟ 15 ΣΕΠ. 2010

ΠΑΡΟΝΤΕΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Photobucket
 
Support : ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Copyright © 2013. ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ Published by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Proudly powered by Blogger