Αρχική » , , , » Πήγε να ξεσκάσει στην Αμερική

Πήγε να ξεσκάσει στην Αμερική


Είναι πασίγνωστο ότι ο κ. Π. Καμμένος αρέσκεται, σε ταξίδια, παρελάσεις, λιτανείες κ.λπ. Αν δεν γλεντήσει τώρα τον θώκο του ΥΕΘΑ, πού θα τον ξαναβρεί, όταν μάλιστα τα πράγματα είναι ρευστά, όπως σήμερα;

Τα διαδοθέντα ότι -λόγω του θέματος Μουζάλα- έδωσε εντολή να μαζέψουν τα προσωπικά του πράγματα από το γραφείο του υπουργού και ότι διέκοψε το ταξίδι του Α/ΓΕΕΘΑ στην Αίγυπτο και του Α/ΓΕΣ στο Βέλγιο για να συστήσει τα περί παραιτήσεώς του είναι παραμύθια. Ο κ. Καμμένος είναι ο τελευταίος που θα εγκαταλείψει το πλοίο, την κυβέρνηση. Ούτε τα ρυμουλκά της αγαπητής του ΜΟΜΑ δεν θα καταφέρουν να τον ξεκολλήσουν από τον λα­τρευτό θώκο του υπουργού Άμυνας.

Αν, όμως, υποθέσουμε ότι περιέχουν σπέρμα αλήθειας τα περί ανάκλησης των Αρχηγών για να συζητήσει μαζί τους για θέματα που αφορούν προσωπικές πολιτικές θέσεις, να εμπλέξει δηλαδή την ηγε­σία των ΕΔ, τότε ξεπερνά, επικίνδυνα, τα όρια της δικαιοδοσίας του. Παίζει με τη φωτιά... Ο κ. πρωθυπουργός αντελήφθη το θέμα; Ας ρωτούσε, έστω, τον κ. Καρανίκα...

Έδωσε τόπο στην οργή παρακάμπτοντας το «ανοσιούργημα» Μουζάλα και ανεχώρησε μεγαλοπρεπώς για ΗΠΑ μετά κουστωδίας συνεργατών - υπασπιστών, με­ταξύ των οποίων και ο βουλευτής των ΑΝΕΛ κ. Γ. Κατσίκης!

Εδώ καράβια χάνονται, βαρκούλες αρ­μενίζουν...

Το πρόγραμμα προέβλεπε μετάβαση στην ΤΑΜΡΑ, Φλόριντας, όπου υπάρχει μικρή κοινότητα ψαράδων Καλυμνιωτών, όπου έλαβε χώρα σεμνή τελετή, με ολιγάριθμο ακροατήριο. Ο κ. υπουργός θέ­λησε να δώσει εξαιρετική αίγλη στην ολιγόλεπτη αυτή τελετή και επιπλέον να τονώσει το εθνικό αίσθημα των ομογενών. Προς τούτοις, απεφάσισε να πά­ρει μαζί του την μπάντα του ΠΝ!

Προγραμματίσθηκε, αρχικά, η μεταφορά της με το θηριώδες μεταγωγικό C-130, στο οποίο θα επέβαιναν και τα μέλη της κου­στωδίας.

Ο αρχιμουσικός όμως, ορθό­τατα, διετύπωσε ένσταση λέγον­τας: «Αν οι μουσικοί μου ταξιδεύσουν κλεισμένοι στο μεταγωγικό επί τόσες ημέρες, όταν κατέβουν θα είναι άυπνοι, κατάκοποι, ζαλι­σμένοι και αντί του εθνικού ύμνου θα μας παίξουν ''Ιτιά, ιτιά, λουλουδιασμένη''...»

Επεκράτησαν, λοιπόν, σοβαρό­τερες σκέψεις και όλο το τσούρμο, βεβαίως βεβαίως, ταξίδευσε με αεροπλάνο της γραμμής. Πλην του υπουργού, των επιτε­λών του και του κ. Κατσίκη, που ταξίδεψαν με το πολυτελές πρωθυπουργικό GULF- STREAM!

Η τελετή, όπως πληροφορήθηκα, εί­χε μικρή επιτυχία λόγω πενιχρής προσέλευσης. 0 κ. Καμμένος δάκρυσε και η μπάντα παιάνισε και το «Μακεδονία ξα­κουστή...» ώστε να μεταφερθεί το κλίμα διαμάχης Καμμένου - Μουζάλα στην ακραία αυτή γωνιά των ΗΠΑ.

Στη συνέχεια, το γκρουπ, πλην μπάντας, μετέβη στην Ουάσινγκτον για κάποια ομιλία του υπουργού.

- Υπήρξε άραγε κάποιο αμερικανικό κυ­βερνητικό ενδιαφέρον για την παρουσία του έλληνα υπουργού στις ΗΠΑ; Υπήρξε κάποιο αίτημα του υπουργού να δει κά­ποιον αμερικανό επίσημο; Απλώς...

Αμέσως μετά την επιστροφή του ο κ. υπουργός αναχωρεί για Αίγυπτο με το GULF-STREAM, βεβαίως βεβαίως.

Εδώ δίνεται η ευκαιρία να αναφωνή­σουμε, λόγω της εθνικής επετείου, ΖΗΤΩ ΤΟ ΕΘΝΟΣ.

Υπογραμμίζω κάτι το εντυπωσιακό: 0 κ. πρωθυπουργός διέθεσε το κρατικό αεροπλάνο GULF-STREAM για το ταξίδι του κ. Καμμένου σε ΗΠΑ και Αίγυπτο. Τα με­γαλεία (της εξουσίας) να φοβάσαι, ω ψυ­χή, λέει κάπου ο Καβάφης. Ιδιαίτερα αυ­τά που συνεπάγονται μεγάλες δαπάνες. Τελικά, πόσο στοίχισε η λυπητερή; Σε τέ­τοιες στείρες εποχές...

(ΤΟ ΠΑΡΟΝ-27/03/2016)

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΑΠΟ 15 ΣΕΠ. 2010

ΠΑΡΟΝΤΕΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Photobucket
 
Support : ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Copyright © 2013. ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ Published by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Proudly powered by Blogger