Αρχική » » Κάποιοι πάσχουν από μεταρρυθμιστική κόπωση κι αυτός από μεταρρυθμιστική βλακεία!

Κάποιοι πάσχουν από μεταρρυθμιστική κόπωση κι αυτός από μεταρρυθμιστική βλακεία!

Ο "όλα τα σφάζω όλα τα μαχαιρώνω" υπουργός υγείας ξαναχτύπησε.
Φέρνοντας ως παράδειγμα τους πανεπιστημιακούς που έχουν μετατρέψει τις πανεπιστημιακές κλινικές σε παραμαγαζα των ιδιωτικών τους ιατρείων είπε ότι το ίδιο θα πρέπει να γίνει και με τους γιατρούς του ΕΣΥ. Μάλιστα με την ακόλουθη παραληρηματική επιχειρηματολογία:...
«Μου το ζητούν πολλοί κι από όλα τα κόμματα. Είναι μια ρηξικέλευθη σκέψη. Δεν έχω φοβίες, ούτε προκαταλήψεις. Αν το θέλετε, να το φέρω. Είμαι έτοιμος γι’ αυτή την προσθήκη και το λέω ξεκάθαρα. Όχι όμως να μου το λένε κάποιοι στο αυτί να το περάσω και μετά να μη βγαίνουν εδώ στο βήμα να το υποστηρίξουν. Αυτό προκύπτει μέσα από τη ζύμωση. Όχι δύο μέτρα και δύο σταθμά στον πολιτικό λόγο». 
Ο θατσερικος γίγαντας του πολιτικού θάρρους που η παρουσία της Τρόικας τον έχει απελευθερώσει μπορεί να το "φέρει κι αυτό".
Έτσι το φακελάκι από εξαίρεση θα γίνει κανόνας και τα κρεβάτια του ΕΣΥ θα δημοπρατούνται νομίμως από διευθυντές και επιμελητές στα ιδιωτικά τους ιατρεία.
Αντί να πιάσει με πόθεν έσχες όλα τα τρωκτικά και να τα αποπέμψει από το ΕΣΥ σε μια χωρά πλέον που βουλιάζει από γιατρούς στέλνει το λογαριασμό στον ασθενή αφαιρώντας του και το ελάχιστο δικαίωμα διεκδίκησης ίσης και δωρεάν πρόσβασης στις υπηρεσίες υγείας.
Η κλεπτοκρατια νομιμοποιεί τη κλεψιά απλά για να τη λέμε νόμιμη! Και στέλνει ανέργους και νεόπτωχους στη γκιλοτίνα της ιδιωτικής υγείας!
Το παρακράτος της λαμογιάς που ονειρεύεται το μέγα-πλιάτσικο με την ιδιωτικοποίηση της υγείας βρήκε και συμπαραστάτη τον γιατρό κ. Γιαννόπουλο της ΝΔ (όταν είναι για μασά είναι πρώτοι στη συναίνεση).
Επιχειρώντας την οικονομική αφαίμαξη των ασθενών ο μεταρρυθμιστής υπουργός υγείας κλείνει το μάτι στους γιατρούς για να τους πάρει με το μέρος του.
Το ΕΣΥ διαλύεται για να λειτουργήσει με όρους ΙΚΑ: συνταγογραφηση το πρωί και έλα το απόγευμα από το ιατρείο να πληρώσεις για να σε εξετάσω!
Και για όλη αυτή τη διάλυση ο ΔΝΤπροσκυνημενος υπουργός πανηγυρίζει κιόλας.
Αλλά στην περίπτωση του κ.Λοβερδου ισχύει το προφανες: κάποιοι μέσα στη κυβέρνηση πάσχουν από μεταρρυθμιστική κόπωση κι αυτός από αθεράπευτη μεταρρυθμιστική βλακεία!



0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΑΠΟ 15 ΣΕΠ. 2010

ΠΑΡΟΝΤΕΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Photobucket
 
Support : ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Copyright © 2013. ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ Published by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Proudly powered by Blogger