Αρχική » , , , , , , » Με... 149 ευρώ «ξοφλάει» η κυβέρνηση τους ήρωες της Κινάρου

Με... 149 ευρώ «ξοφλάει» η κυβέρνηση τους ήρωες της Κινάρου


Τα ξημερώματα της 11ης Φεβρουάριου του 2016 στο Πολεμικό Ναυτικό σήμανε συναγερμός καθώς στις 02:45, απωλέσθη το ίχνος ελικοπτέρου ΑΒ-212 στην περιοχή της Κινάρου. Λίγο αργότερα εντοπίζονται συντρίμμια του ελικοπτέρου στην Κίναρο, ταυτοποιούνται τα σώματα του Υποπλοιάρχου Κωνσταντίνου Πανανά ΠΝ και του Ανθυπασπιστή (ΗΝ/ΡΕ) Ελευθέριου Ευαγγέλου καθώς και του υποπλοίαρχου Αναστάσιου Τουλίτση. Είναι νεκροί.

Η Πολιτεία όμως φαίνεται ότι τους ξέχασε, καθώς κοστολόγησε τους ήρωες με σύνταξη... 149 ευρώ! Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με τον πεθερό του Ελευθέριου Ευαγγέλου, η σύνταξη πλοιάρχου είναι στα 747 ευρώ, όμως η σύζυγος του δεν την δικαιούται γιατί εργάζεται στο δημόσιο.

Η κόρη όμως που δικαιούται σύνταξη ως άγαμη θυγατέρα, παίρνει το 1 /5 του ποσού αυτού, δηλαδή μόλις... 149 ευρώ. Ο ίδιος σε συνέντευξή του εκφράζει παράλληλα τη δυσαρέσκεια του και για κάτι άλλο: Στο έγγραφο του Γενικού Λογιστηρίου του Κράτους αναφέρεται πως δεν ευθύνεται η υπηρεσία για τον θάνατο του. Καταγγέλλει δε ότι το πόρισμα για τα ακριβή αίτια θανάτου είναι κλειδωμένο σε κάποιο συρτάρι.

(ΜΑΚΕΛΕΙΟ-01/03/2017)

1 σχόλια:

  1. "Καί βγῆκαν τώρα κάτι δικοί μας κυβερνῆτες, Ἕλληνες, σπορά τῆς ἐβραιουργιᾶς, πού εἶπαν νά μᾶς σβήσουν τήν Ἁγία Πίστη, τήν Ὀρθοδοξία, διότι ἡ Φραγκιά δέν μᾶς θέλει μέ τέτοιο ντύμα Ὀρθόδοξον. Καί ἐκάθησα καί ἔκλαιγα διά τά νέα παθήματα.
    Καί ἐπῆγα πάλιν εἰς τούς φίλους μου τούς Ἁγίους. Ἄναψα τά καντήλια καί ἐλιβάνισα λιβάνιν καλόν ἁγιορείτικον.Καί σκουπίζοντας τά δάκρυά μου τούς εἶπα: "Δέν βλέπετε ποῦ θέλουν νά κάνουν τήν Ἑλλάδα παλιοψάθα; Βοηθεῖστε, διότι μᾶς παίρνουν, αὐτοί οἱ μισοέλληνες καί ἄθρησκοι, ὅ,τι πολύτιμον τζιβαϊρικόν ἔχομεν. (Στρατηγός Μακρυγιάννης)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΑΠΟ 15 ΣΕΠ. 2010

ΠΑΡΟΝΤΕΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Photobucket
 
Support : ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Copyright © 2013. ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ Published by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Proudly powered by Blogger