Αρχική » , , , » Επιστρατεύονται και ... συνταξιούχοι (!) για πόλεμο επειδή λείπουν οι νέοι ...

Επιστρατεύονται και ... συνταξιούχοι (!) για πόλεμο επειδή λείπουν οι νέοι ...


Γράφει ο
Δρ. Ησαΐας Κωνσταντινίδης

Έγραφε, και πολύ ορθά, στην Έ.Ω." της Πέμπτης 9 Φε­βρουάριου 2017, η Βέτα Ανδρή, υπό τον τίτλο "Στα χέ­ρια... 3 εκατομμυρίων μου­σουλμάνων της Αττικής θα μείνουν γυναί­κες και παιδιά των Ελλήνων όταν ξεσπά­σει ο πόλεμος!!!", ότι υφίσταται ολόκληρο σχέδιο της τουρκικής υπηρεσίας πληρο­φοριών ΜIT για παγίδευση της "Αττικής" από μουσουλμάνους! Στο αποκαλυπτικό εκείνο κείμενο διαβάζαμε, ανάμεσα σε άλλα πολλά, τα εξής που θα πρέπει να προβληματίζουν τους αρμόδιους:

"Όταν ξεσπάσει ο Ελληνοτουρκικός πό­λεμος που ήδη φαίνεται κοντά στον ορί­ζοντα, θα στρατευτούνε όλοι οι Έλληνες και τότε θα "εγκλωβιστεί" στην Ελλάδα ο μη στρατεύσιμος Ελληνικός πληθυσμός, δηλα­δή τα παιδιά, οι γυναίκες και οι ηλικιωμέ­νοι... Όλοι τους ασφαλώς θα είναι πλέον στο έλεος των λαθρομεταναστών που είναι εκατομμύρια, και μόνο στην Αττική υπολογί­ζονται σε 2,5 με 3 εκ. όπως είπαμε. "Φρουροί" των οικογενειών των Ελλήνων που θα πολεμούνε τους μουσουλμάνους στο μέτω­πο θα είναι... οι εδώ παράνομοι μουσουλμά­νοι"!!!

Αυτά γράφτηκαν στην "Ε.Ω." πριν από έναν μήνα και, πράγματι, έχουν άραγε σκεφτεί οι Έλληνες ΠΟΙΟΣ θα προστατέψει τις ελληνι­κές οικογένειες (γυναίκες, γέροντες και παι­διά), τα ελληνικά σπίτια, αλλά και τις πε­ριουσίες του κοσμάκη, σε περίπτωση που ξεσπάσει ελληνοτουρκικός πόλεμος και κη­ρυχθεί γενική επιστράτευση; Ίσως αυτό το ερώτημα να μην είχε νόημα σε άλλες επο­χές, όπως π.χ. στον πόλεμο του 1940, όταν η Ελλάδα εκατοικείτο αποκλειστικά από Έλ­ληνες Χριστιανούς. Τώρα όμως; Τώρα στην Ελλάδα ΔΕΝ κατοικούν μόνο Έλληνες Χρι­στιανοί, αλλά κοντά σ’ αυτούς, σε κάθε κυ­ριολεκτικά γωνιά της χώρας, διαβιούν -νόμι­μα ή παράνομα- ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ μουσουλ­μάνοι μετανάστες, νέοι σχεδόν όλοι τους σε ηλικία και αρκετοί εξ αυτών μάλιστα είναι και φανατισμένοι τζιχαντιστές! Τι θα συμβεί λοιπόν, αν και όταν αρχίσει ο πόλεμος και φύγουν οι νέοι άνδρες για το μέτωπο; Θα μείνουν πίσω, σε μεγάλα αστικά κέντρα, πό­λεις και χωριά, ανυπεράσπιστοι οι ηλικιωμέ­νοι Έλληνες, οι Ελληνίδες γυναίκες και τα Ελληνόπουλα;

Δυστυχώς, η πραγματικότητα είναι αμείλι­κτη. Οι αριθμοί "βοούν" και φανερώνουν μία κατάσταση σχεδόν εφιαλτική για την άμυνα της χώρας. Το δημογραφικό ζήτημα το έ­χουμε αναδείξει επανειλημμένως μέσα απ’ τις σελίδες της "Ε.Ω.". Η υπογεννητικότητα των Ελλήνων, σε συνδυασμό με τις διαρκώς αυξανόμενες γεννήσεις στους μουσουλμα­νικούς λαούς (και στους εντός Ελλάδας μουσουλμάνους λαθρομετανάστες), είναι πρώτιστα ένα ζήτημα εθνικής άμυνας της χώρας, αφού ήδη είναι ελάχιστοι όλοι εκεί­νοι που θα υπερασπιστούν τα ιερά και τα ό­σια αυτού εδώ του τόπου την κρίσιμη εκείνη ώρα... Κάποτε, έως και πριν από 2-3 χρόνια, έβλεπες στον δρόμο μόνο άνδρες μουσουλ­μάνους, νεαρής ηλικίας. Τώρα, περπατάς και βλέπεις όχι μόνο άνδρες, αλλά ΚΑΙ γυ­ναίκες μουσουλμάνες, να φοράνε τη "μαντί­λα" και να έχουν ήδη από 3-4 παιδιά...

Αν στο δημογραφικό πρόβλημα της Ελλά­δας αθροίσουμε και τη φυγή των νέων Ελ­λήνων στο εξωτερικό, καθ’ όλη τη διάρκεια της μνημονιακής κρίσης (θέμα που επίσης έχουμε αναδείξει αρκετές φορές στην Έ.Ω."), τότε φθάνουμε πλέον σε ένα μείζον ζήτημα για την ίδια την ύπαρξη του ελληνι­σμού στο μέλλον. Διότι δεν είναι λίγοι όσοι υποστηρίζουν ότι κοντά στο μισό εκατομμύ­ριο νέων ανθρώπων μετανάστευσαν εκτός Ελλάδας τα τελευταία επτά χρόνια! Και τού­το, την ίδια ώρα κατά την οποία ο ελληνικός πληθυσμός γηράσκει απότομα, αλλά και την ώρα που όλο και περισσότεροι μου­σουλμάνοι λαθροέποικοι συνεχίζουν να καταφθάνουν εδώ απρόσκλητοι και να ισλαμοποιούν με αργό αλλά σταθερό ρυθμό την πατρίδα μας...

Τι θα γίνει λοιπόν; Προβληματίζονται άραγε οι αρμόδιοι στο ελληνικό υπουργείο εθνικής άμυνας; Κάποτε, όταν η Ελλάδα είχε τον μι­σό περίπου πληθυσμό απ’ τον σημερινό, ο ΕΘΝΑΡΧΗΣ κυβερνήτης Ιωάννης Μεταξάς είχε δημιουργήσει σώμα 300.000 εφέδρων, έτοιμο ανά πάσα στιγμή να πολεμήσει και να υπερασπιστεί τα σύνορα της χώρας! Τώ­ρα, ποιος θα υπερασπιστεί τα πάτρια εδάφη που κινδυνεύουν από τις τουρκικές απειλές;

Διαβάστε το παρακάτω ενδιαφέρον κείμενο από τη γνωστή ιστοσελίδα "Κατοχικά Νέα" του διαδικτύου (katohika.gr):

"427.000 Έλληνες έφυγαν στο εξωτερικό α­πό την αρχή της κρίσης, ηλικίας 25-40... ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΥΤΟ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΕΠΙΣΤΡΑ­ΤΕΥΣΗΣ... Κατάσταση ΓΕΝΙΚΗΣ ΕΠΙΣΤΡΑ­ΤΕΥΣΗΣ - ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ - ΠΟΛΕΜΟΣ.

Στην κατάσταση αυτή όσον αφορά τις ηλικί­ες ισχύουν ότι και παραπάνω. Φυσικά μέσα στον κανονισμό ορίζεται ότι τα όρια ηλικίας μπορούν να διαφοροποιηθούν ανάλογα με τις ανάγκες της χώρας, χωρίς να ορίζεται η μικρότερη ή η μεγαλύτερη ηλικία. Πρακτικά στην εμπόλεμη κατάσταση, καλούνται να πολεμήσουν ΟΛΟΙ οι ικανοί να κρατάνε ό­πλο... ΔΗΛΑΔΗ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΛΥΦΘΕΙ Ο ΑΡΙΘ­ΜΟΣ ΤΩΝ ΕΦΕΔΡΕΙΩΝ ΤΑ ΟΡΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΗΛΙΚΙΑ ΤΩΝ 45 ΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΓΕΝΙΚΗΣ ΕΠΙΣΤΡΑΤΕΥΣΗΣ... ΑΛΛΑ ΘΑ ΠΑΕΙ ΕΩΣ ΚΑΙ ΤΑ 60!!!

ΟΣΟΙ ΕΝΑΙ ΙΚΑΝΟΙ ΝΑ ΦΕΡΟΥΝ ΟΠΛΟ... ΑΥΤΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ Ο­ΤΙ ΘΑ ΚΑΤΣΟΥΝ ΜΕ ΤΑ ΓΥΝΑΙΚΟΠΑΙΔΑ Ο­ΤΑΝ ΕΡΘΕΙ Η ΩΡΑ... Σύμφωνα με τον κανο­νισμό υπάρχουν δύο φάσεις επιστράτευ­σης. Στην πρώτη φάση καλούνται όσοι είναι κάτω των 41 ετών και στην δεύτερη οι μετα­ξύ 41 και 45 ετών. Οι μεγαλύτεροι των 45 ε­τών απαλλάσσονται προσωρινά της ειδικής και μερικής επιστράτευσης.

Πρακτικά όμως όσοι έχουν πράσινα φύλλα πορείας είναι αυτοί που θα κληθούν πρώτοι. Όσοι έχουν λευκά ανήκουν στη Β' Φάση! Υ­πάρχουν άτομα που έχουν λευκά φύλλα πο­ρείας σε ηλικία μικρότερη των 41 ετών, αυ­τοί δεν έχουν κρίσιμη ειδικότητα, γι΄ αυτό και δεν αποτελούν άμεση προτεραιότητα. ΑΥΤΟ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΘΑ ΙΣΧΥΕΙ ΤΩΡΑ ΛΟΓΩ ΕΛΛΕΙΨΗΣ ΑΡΙΘΜΟΥ ΕΦΕΔΡΕΙΩΝ"...

(ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ-10/09/2017)

2 σχόλια:

  1. Η αναζήτηση πηγών για εξεύρεση οικονομικών πόρων των πολύτεκνων στρατιωτικών, τείνει να γίνει καθημερινότητα, προκειμένου όρθιοι και αξιοπρεπείς να σταθούν στα πόδια τους και να παράσχουν με όλες τους τις δυνάμεις αυτό που ως πιστοί και φιλότιμοι στρατιώτες ορκίστηκαν να υπηρετούν. Ο κοινωνικός αντίκτυπος μεγάλος, η δυσχερής οικονομική κατάσταση που έχουν περιέλθει από την κατάργηση ευεργετημάτων με δήθεν νέα ευεργετήματα της πρώην και νυν πολιτικοστρατιωτικής ηγεσίας, δεν κρύβεται, κι ας συνεχίζουν να κάνουν πως δε βλέπουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΟΡΑΤΗ ΔΙΑ ΓΥΜΝΟΥ ΟΘΑΛΜΟΥ Η ΕΚ ΠΡΟΜΕΛΕΤΗΣ ΠΡΑΞΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ. ΜΟΝΟ ΟΙ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΑ ΤΥΦΛΟΙ ΔΕΝ ΤΗΝ ΒΛΕΠΟΥΝ. ΕΥΤΥΧΩΣ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΠΕΡΝΑΕΙ ΠΛΕΟΝ ΑΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΑΟ. ΕΙΝΑΙ ΕΜΦΑΝΕΣ ΟΤΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΥΝΤΕΛΕΙΤΑΙ ΜΙΑ ΥΠΟΥΛΗ ΚΑΙ ΜΕΘΟΔΕΥΜΕΝΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ. Η ΑΝΤΙΔΗΜΟΓΡΑΦΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΑΙ ΕΙΝΑΙ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ Η ΟΠΟΙΑ ΒΡΙΣΚΕΙ ΚΡΥΦΟΥΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ ΤΟΥΣ ΣΗΜΕΡΙΝΟΥΣ ΔΥΝΑΣΤΕΣ.
    ΑΝ ΔΕΝ ΣΥΓΚΡΟΥΣΘΟΥΜΕ ΑΜΕΣΑ ΣΤΟ ΠΑΡΟΝ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΜΑΣ,ΤΟΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΣΦΑΓΗΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΤΗΝ ΑΠΡΟΘΥΜΙΑ ΜΑΣ ΑΥΤΗ ΘΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΑΚΡΙΒΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΕΓΓΟΝΙΑ ΜΑΣ. ΜΑΧΕΣΘΑΙ ΥΠΕΡ ΠΑΤΡΙΔΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΑΠΟ 15 ΣΕΠ. 2010

ΠΑΡΟΝΤΕΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Photobucket
 
Support : ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Copyright © 2013. ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ Published by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Proudly powered by Blogger