Αρχική » , , , , » Ο υβριστής των Στρατιωτικών (ΠΑΓΚΑΛΟΣ) «ξαναχτύπησε»

Ο υβριστής των Στρατιωτικών (ΠΑΓΚΑΛΟΣ) «ξαναχτύπησε»


Πυρά σε Ένοπλες Δυνάμεις, Καραμανλή, Παυλόπουλο και ύμνοι για Μητσοτάκη (προφανώς, για να τον βλάψει)
Ο πρώην υπουργός του Σημίτη ομολόγησε ότι δεν έχει ζητήσει ποτέ απόδειξη από τον οδοντίατρό του

Σε «βρόμικη» αποστολή, ο Θεόδωρος Πά¬γκαλος επιτέθηκε σκαιότατα χθες στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλο, στον Κώστα Καραμανλή και στις Ένοπλες Δυνάμεις, χαρακτηρί¬ζοντας τη στολή των αξιωματικών «καραγκιοζίστικη» και το Στράτευμα «πιθανώς διαβρωμένο», σε συνέχεια προφανώς της απίστευτης δήλωσης που είχε κάνει για «αντιπαραγωγικούς» στρατιωτικούς.

Όλα αυτά γεννούν το ερώτημα τι σκοπούς εξυ¬πηρετεί ο πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ με τα λε¬γόμενά του και την επιστροφή του στα ερτζιανά. Ο κ. Πάγκαλος ανέλαβε εκπομπή στο ραδιόφωνο των «Παραπολιτικών» και με λύσσα έβαλε κατά του Κώστα Καραμανλή λαμβάνοντας ως «πάσα» και το σχόλιο περί «Τσιπροκαραμανλισμού» που ανέφερε ο συμπαρουσιαστής της εκπομπής, λέγο¬ντας πως το χρέος ξέφυγε επί πρωθυπουργίας του κ. Καραμανλή.


«Κάλπασαν προς τα μπρος οι αριθμοί του δημόσιου χρέους. Τότε ξέφυγε το πράγμα» είπε ο πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ, χαρακτηρίζοντας τον πρώην πρόεδρο της ΝΔ και πρωθυπουργό «εφεδρεία του ΣΥΡΙΖΑ», σε μια χυδαία προσπάθεια να τον ταυτίσει με τα πεπραγμένα της σημερινής κυβέρνησης. Και αυτά σε έναν ραδιοφω¬νικό σταθμό που υποτίθεται ότι συντάσσεται με τη ΝΔ και τον κ. Μητσοτάκη, αλλά στην πράξη τού κάνει σοβαρή ζη¬μιά, δίνοντας βήμα για ανοίκειες επιθέ¬σεις τέτοιου είδους.

Όλοι ανεξαιρέτως

Ο κ. Πάγκαλος στοχοποίησε και τον Προ¬κόπη Παυλόπουλο υποστηρίζοντας πως «μονιμοποίησε 600.000 δημοσίους υπαλλή¬λους, μετατρέποντας τις συμβάσεις τους σε αορί¬στου χρόνου. Διπλασίασε τον αριθμό των δημοσί¬ων υπαλλήλων που με ρουσφετολογικό τρόπο έβα¬λαν οι πολιτευτές με συμβάσεις ορισμένου χρόνου».

Ακόμα, εξήρε την απόφαση του Κυριάκου Μητσοτάκη να μην ψηφίσει για Πρόεδρο Δημοκρατί¬ας τον κ. Παυλόπουλο. Βέβαια, 600.000 ήταν όλοι οι μόνιμοι υπάλληλοι στον στενό δημόσιο τομέα το 2009, κάτι που σημαίνει με τη λογική Πάγκα¬λου ότι όλοι ανεξαιρέτως διορίστηκαν επί Παυλόπουλου! Η επίθεσή του στον ΣΥΡΙΖΑ και στον Αλέξη Τσίπρα ήταν αναμενόμενη, όχι όμως και οι χαρακτηρισμοί που χρησιμοποί¬ησε. Μίλησε για κυβέρνηση «φα¬σιστών», λέγοντας ότι οι δανειστές δεν έχουν λόγο να ξεφορτωθούν τον κ. Τσίπρα, γιατί είναι «για όλα πρόθυμος» και σημείωσε πως η χώρα βρίσκεται σε «εμφύλιο πόλε¬μο». Με την εισαγωγή αυτή κάλεσε τον κ. Μητσοτάκη να δώσει «δείγ-ματα δυναμικότητας» και να ενισχύσει την ενότητα του κόμματος, λέγοντας πως έχει ψηφίσει τις δύο προηγούμενες εκλογές ΝΔ και θα ψηφίσει Μητσοτάκη και την επόμενη, γιατί είναι «ικανός και έχει θάρρος». Ο κ. Πάγκαλος παριστάνοντας ότι εξυμνεί τον κ. Μητσοτάκη, ουσι¬αστικά μόνο... κακό του κάνει (πιθανόν σκόπιμα), κάτι που μάλλον δεν αντιλαμβάνονται ούτε οι νέ¬οι του εργοδότες.

Για τους πρώην συνοδοιπό¬ρους του ο Θεόδωρος Πάγκαλος έχυσε χολή, ενθυμούμενος τώ¬ρα πως «ήταν κλέφτες», ενώ είπε ότι δεν θα πάει να ψηφίσει στις εκλογές της Κεντροαριστεράς, γιατί δεν αντιλαμβάνεται καν τον όρο. Κατά την προσφιλή τακτική του, ο πρώην υπουργός του Ση¬μίτη επιτέθηκε στους δημοσίους υπαλλήλους μι¬λώντας για απολύσεις και, διηγούμενος προσω¬πική εμπειρία στην εφορία όπου ανήκει, χαρακτήρισε τους εφοριακούς «άθλιους», «που κωλοβαράνε»! Δεν ήταν όμως μόνο οι εφοριακοί στους οποίους επιτέθηκε. Μίλησε για διάβρωση της δικαστικής εξουσίας, της εκπαίδευσης και της Αστυ¬νομίας, ενώ δεν άφησε εκτός και τις Ένοπλες Δυ¬νάμεις, που βρίσκονται στην κορυφή της προτί¬μησης του λαού. «Ενδεχομένως να έχει διαβρωθεί και ο Στρατός» είπε ο κ. Πάγκαλος και συνέχισε το απίστευτο υβρεολόγιο προσβάλλοντας τις τιμημένες στολές: «Δεν ξέρω τι κάνει εκεί ο κ. Καμμένος με τις διάφορες καραγκιοζίστικες στολές που φο¬ράει κατά καιρούς» πρόσθεσε.

Τη στιγμή πάντως που ο κ. Πάγκαλος την «έπε¬σε» στον ελληνικό λαό, στους «πελάτες», όπως είπε, που ήθελαν ρουσφέτια και δεν ζητούσαν αποδεί¬ξεις, παραδέχθηκε πως και ο ίδιος δεν έχει ζητήσει ποτέ απόδειξη από τον οδοντίατρό του...

ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ 07/10/2017

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΑΠΟ 15 ΣΕΠ. 2010

ΠΑΡΟΝΤΕΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Photobucket
 
Support : ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Copyright © 2013. ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ Published by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Proudly powered by Blogger