Αρχική » » Ακούν οι Τούρκοι τον ήχο τους και τρέμουν...

Ακούν οι Τούρκοι τον ήχο τους και τρέμουν...


Ο πιλότος της Πολεμικής μας Αεροπο­ρίας, Σμηναγός (I) Κοσμάς Χάλαρης, πιλότος της 331ης Μοίρας, της 114 Πτέρυγας Μάχης, ανακηρύχθηκε "Best Warrior", κατά τη διάρκεια του 'Tactical Leadership Programme (TLP) 18-3" του NATO, το οποίο διεξήχθη στο Αλμπαθέτε της Ισπανίας! 

Ο "ιπτάμενος αετός μας" μίλησε στο Α-ΠΕ-ΜΠΕ και στον ραδιοφωνικό σταθμό "Πρακτορείο 104,9 FM" και είπε μεταξύ των άλλων: "Πρέπει να το θέλεις πάρα πολύ, γιατί ειδικά η εκπαίδευση, τόσο στη σχολή, όσο και στη συνέχεια, είναι πολύ απαιτητική και επίπονη. Οπότε το πρώτο στάδιο που χρειάζεται είναι να το θες πραγματικά πάρα πολύ, ενώ το επόμενο προφανώς είναι να κοπιάσεις όσο περισσότερο γίνεται, να θυσιάσεις πράγματα, μέχρι και προσωπικό χρόνο με την οικογένεια ή οτιδήποτε άλλο αυ­τό συνεπάγεται... Σε εκείνη τη φάση της δουλειάς πρέπει να πάμε "στο ψυ­χρό", όπως λέμε, πρέπει κάθε φορά που κλείνει η καλύπτρα να αφήνουμε έξω ό­λα τα προβλήματα, έγνοιες, σκέψεις, οι­κογένειες, τα πάντα, για να δίνουμε το 100%. Είναι ο μόνος τρόπος να είμαστε ασφαλείς, να αποδώσουμε στο 100% αυτό για το οποίο έχουμε εκπαι­δευτεί, ό,τι έχουμε σχεδιάσει από πριν, ό,τι έχουμε προσπαθήσει να πετύχουμε. Αν δεν τα αφήσουμε όλα έξω από το αεροπλάνο, είναι πολύ πιθανό να μην πάνε όλα καλά, όπως θα θέλαμε... Γενι­κά το Αιγαίο είναι πανέμορφο, το γαλά­ζιο είναι ανεπανάληπτο, αλλά μια γωνία στην οποία νιώθουμε διαφορετικά όλοι οι αεροπόροι είναι στον Αη Στράτη, κα­θώς, όταν περνάμε, προφανώς έχουμε στη μνήμη τον Νικόλα τον Σιαλμά. Από εκεί και πέρα οι της Μοίρας έχουμε πλέον και τη Σκύρο, λόγω του Γιώργου του Μπαλταδόρου..."! 

Αυτοί είναι οι αεροπόροι μας! Οι φύλα­κες άγγελοι της Πατρίδος μας! Οι φύ­λακες άγγελοι του Αιγαίου μας! Που τρομοκρατούν τους Τούρκους, με μό­νη τη σκιά του πολεμικού τους αερο­σκάφους! Τιμή και δόξα στα παλληκάρια της Ελλάδος μας!! 

(ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ-11/12/2018)

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΑΠΟ 15 ΣΕΠ. 2010

ΠΑΡΟΝΤΕΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Photobucket
 
Support : ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Copyright © 2013. ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ Published by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Proudly powered by Blogger