Αρχική » » Έρεψε ...

Έρεψε ...


Κυλιέται στα... πατώματα και τα καταγώγια ο προδότης των Πρεσπών 

Αποκαλύπτει ο Μαυρογιαλούρος 

Τι απέγινε ο Θανάσης Παπαχριστόπουλος; Μιλάμε γι αυτόν τον ...γίγαντα της πολιτικής ο οποίος ψήφισε και τις δυο πράξεις της εθνικής προδοσίας σε βάρος της Μακεδονίας, τόσο την επαίσχυντη συνθήκη των Πρεσπών όσο και την κύρωση του πρωτοκόλλου ένταξης των Σκοπιών στο ΝΑΤΟ. Κι αφού τα ξεπούλησε όλα, στη συνέχεια το έπαιξε και ...ήρωας υποβάλλοντας την παραίτησή του από βουλευτής και παραδίδοντας την έδρα στον Τέρενς Κουίκ. 

Τι απέγινε λοιπόν αυτός ο απίθανος τύπος, Που βρίσκεται τώρα; Κατ’ αρχάς ...εξαφανίστηκε. Χάθηκε από το προσκήνιο. Το πιο σοβαρό όμως είναι, όπως μας λένε οι άνθρωποι που ξέρουν τα «χούγια» του και τα κατατόπια στα οποία συχνάζει, ότι ο φανατικός αυτός... άντρακλας έχει ...πέσει στα πατώματα. Το έχει ρίξει πάλι στα ξενύχτια και στην ...άσωτη ζωή! Είναι φανερό ότι τα πράγματα δεν του ήρθαν όπως υπολόγιζε ούτε όπως ήλπιζε. Άλλο «σενάριο» είχε στο μυαλό του αυτός ο ογκόλιθος κι άλλα του προκύπτουν. Κάποιες από αυτές τις τελευταίες νύχτες που ... παρασύρεται λοιπόν, ξεσπάει κιόλας και φωνάζει με σπαραγμό και με αυτή την τσιριχτή φωνή που τον είχαμε συνηθίσει από τα έδρανα της Βουλής, όταν δεν έβγαζε το ... καθρεφτάκι του για να αυτοθαυμαστεί πόσο «κούκλος» είναι και να βγάλει σέλφι. «Πάει, με ξέχασαν!» λέει κάθε τόσο, κοιτάζοντας προς το άγνωστο με βλέμμα απλανές. Αυτό το χαρακτηριστικό βλέμμα που έχουν οι άνθρωποι όταν τους έχουν έρθει όλα τούμπα και είναι σα χαμένοι... 

Σε ποιους αναφέρεται όταν λέει και ξαναλέει ότι «με ξέχασαν, με ξέχασαν!»; 

Αναφέρεται στον Τσίπρα και στους υπόλοιπους της κυβερνητικής παρέας. Σε αυτούς που τον είχαν στα ώπα - ώπα όλον τον προηγούμενο καιρό. Από την ημέρα που παραιτήθηκε από βουλευτής, όπως προσθέτει με παράπονο στους ανθρώπους με τους οποίους κάνει παρέα, δεν έχει δεχτεί ούτε ένα τηλεφώνημα είτε από το Μέγαρο Μαξίμου, είτε από άλλα κέντρα κυβερνητικής και συριζαϊκής εξουσίας. 

Τον ξέχασαν ή τον ...έγραψαν κανονικά; 

Δεν τον έχουν ξεχάσει όμως μόνο οι νέοι του σύντροφοι και συνοδοιπόροι από τον ΣΥΡΙΖΑ. 
Τον ...ξέχασαν και τα μέσα ενημέρωσης, τα κανάλια και τα ραδιόφωνα. Από την ημέρα που παραιτήθηκε έχουν περάσει πάνω από δύο εβδομάδες αλλά μέσα στο διάστημα αυτό είχε μόνο μια ραδιοφωνική συνέντευξη όπου μάλιστα είπε τα ίδια και τα ίδια, γλείφοντας τον Τσίπρα αλλά και τον Πολάκη - την ώρα μάλιστα που το Μέγαρο Μαξίμου έδινε γραμμή στους δικούς του, στην «Εφημερίδα των Συντακτών» και την «Αυγή», να αρχίζουν να αδειάζουν τον αναπληρωτή υπουργό Υγείας. 

Ο Παπαχριστόπουλος έκανε αυτό το ύστατο γλείψιμο σε μια προσπάθεια να τον «ακούσουν» από το κυβερνητικό μέγαρο μπας και τον ... θυμηθούν και τον καλέσουν. Μέσα σε δέκα πέντε ημέρες μια συνέντευξη και με το ζόρι λοιπόν ενώ μέχρι πρόσφατα είχε καθημερινό στασίδι σε όλα τα κανάλια και τα ραδιόφωνα. Δεν προλάβαινε να τελειώνει στο ένα κι έβγαινε στο άλλο. Αυτό του έχει στοιχίσει εξίσου με τη λησμονιά που έχει φάει, από το σύστημα του Τσίπρα και από τον ίδιο το «φίλο» του, όπως τον έλεγε, τον Αλέξη. 

''Θα΄χει κακό τέλος ...''

Μαγεμένος και ...καβαλημένος από τη δημοσιότητα και από το ρόλο που είχε παίξει για να ψηφιστεί η προδοτική συμφωνία των Πρεσπών αλλά και για να σταθεί η κυβέρνηση των μποσλεβίκων, ο πρώην βουλευτής των ΑΝΕΛ είχε πιστέψει ότι θα παραμείνει στο επίκεντρο και μετά την παραίτησή του. Νόμιζε ότι θα είναι... περιζήτητος. Τον είχαν παραμυθιάσει, τόσο ο Τσίπρας όταν τον είχε δεχτεί κρυφά στο Μέγαρο Μαξίμου όσο και ο Φλαμπουράρης που κρατούσε την επαφή μαζί του όσο χρειάζονταν την ψήφο του. Δεν μπορεί να χωνέψει λοιπόν ότι αφού τον έστυψαν σαν λεμονόκουπα, τον πέταξαν στα σκουπίδια. Νόμιζε ότι με την παραίτησή του θα αποκτούσε κάποια «υπεραξία», αλλά μόλις τώρα αντιλαμβάνεται ότι έκανε λάθος. «Αν δεν είχα φύγει, θα με υπολόγιζαν ακόμη...» λέει όταν είναι ...τελειωμένος από το ποτό, με αυτοκριτική διάθεση. Καθώς βλέπει μάλιστα ότι ο Τσίπρας σφιχταγκαλιάζεται πλέον με τους πρώην πασόκους, αφού αυτούς έχει τώρα ανάγκη, αποτρελαίνεται. Είναι όμως αργά για το., .παλικάρι! Εμείς, θέλουμε, καλοπροαίρετα, να θυμίσουμε μία περίπτωση από το παρελθόν- παράδειγμα προς αποφυγή- στον κ, Παπαχριστόπουλο: Αυτήν του ηθοποιού, Νίκου Σεργιανόπουλου. Όταν έσβηναν τα φώτα, όταν έπεφτε η αυλαία και όταν η μοναξιά κατέκλυζε το δωμάτιο, στο σκοτάδι της απόλυτης σιωπής, μακριά από το χειροκρότημα, ξεκινούσαν οι νύχτες της ολοκληρωτικής παράδοσης στις «αδυναμίες». Το φριχτό αποτέλεσμα, είναι σε όλους γνωστό. 

[ΠΗΓΗ: ΜΑΚΕΛΕΙΟ (Παραπολιτικοί μακελάρηδες)-23/02/2019] 

Υ.Γ.: Το παρόν άρθρο δημιουργήθηκε σε μορφή κειμένου (με κόπο και σε βάρος της πρεσβυωπίας μας) από το ιστολόγιο μας, όπως συμβαίνει ΠΑΝΤΑ σε άρθρα εφημερίδων ή περιοδικών. Παρακαλούνται όποια «μεγάλα» site ή blog ή διάφορες ενώσεις τα αναδημοσιεύουν να βάζουν την πηγή του ιστολογίου μας ώστε να τηρείται η στοιχειώδης δεοντολογία! Οι αναρτήσεις στο ιστολόγιο μας δεν αποτελούν θέση ή άποψη δική μας άλλα Πολιτών και Blogger. Επίσης δημοσιεύονται άρθρα εφημερίδων και περιοδικών. Ιδιαίτερα άρθρα που αφορούν τις Ένοπλες Δυνάμεις - Σώματα Ασφαλείας και τους Αποστράτους των. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πήγη, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.








0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΑΠΟ 15 ΣΕΠ. 2010

ΠΑΡΟΝΤΕΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Photobucket
 
Support : ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Copyright © 2013. ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ Published by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Proudly powered by Blogger