Αρχική » » ΤΑ ΕΝΤΟΣ ΤΩΝ ΣΩΜΑΤΩΝ ΤΗΣ 05 Μαρ 2019

ΤΑ ΕΝΤΟΣ ΤΩΝ ΣΩΜΑΤΩΝ ΤΗΣ 05 Μαρ 2019


ΠΑΡAΔΟΣΗ - ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΓΕΣ

Την Τρίτη 27 Φεβρουαρίου 2019, πραγματοποιήθηκε στο ΓΕΣ η παράδοση-παραλαβή καθηκόντων του Εκπροσώπου Τύπου. Ο Συνταγματάρχης(ΤΘ) Μιχαήλ Ψαρομιχαλάκης μετά από 1 έτος στη θέση του Εκπροσώπου Τύπου, παρέδωσε τα καθήκοντα του στον Συνταγματάρχη (ΑΣ) Ιωάννη Χειμαριά.

ΜΕΛΕΤΗ ΑΠΟΝΟΜΗΣ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΩΝ ΤΙΤΛΩΝ ΑΠΟ ΤΗ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΣΧΟΛΗ ΕΥΕΛΠΙΔΩΝ ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ

Την Παρασκευή 22 Φεβρουάριου 2018 πραγματοποιήθηκε στην έδρα της Στρατιω­τικής Σχολής Ευελπιδων (ΣΣΕ) η τελετή απονομής των μεταπτυχιακών τίτ­λων σπουδών της δεύτε­ρης σειράς αποφοίτων, στο πλαίσιο διατμηματικών μεταπτυχιακών προ­γραμμάτων της Στρατιω­τικής Σχολής Ευελπίδων και της Σχολής Μηχανι­κών Παραγωγής και Διοικήσεως του Πολυτεχνεί­ου Κρήτης.

Τα Μεταπτυχιακά προ­γράμματα διοργανώθηκαν από κοινού από τη Στρατιωτική Σχολή Ευελπίδων και το Πολυτεχνείο Κρήτης. Απονεμήθηκαν συνολικά δεκαεννέα μεταπτυχιακοί τίτλοι στα αντικείμενα «Σχεδίαση και επεξεργασία συστη­μάτων» καθώς και στην Εφαρμοσμένη επιχει­ρησιακή έρευνα και ανά­λυση» Η διεξαγωγή των μαθημάτων πραγματο­ποιήθηκε στις εγκατα­στάσεις της Στρατιωτικής Σχολής Ευελπιδων ενώ μεταξύ αυτών που παρα­κολούθησαν τα προγράμ­ματα συμπεριλαμβάνονται 6 Αξιωματικοί του Στρατού Ξηράς.

ΒΟΛΕΣ ΠΥΡΟΒΟΛΙΚΟΥ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΝΘΥΠΟΛΟΧΑΓΟΥΣ ΣΣΕ/ΤΑΞΗΣ 2018 ΤΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΠΥΡΟΒΟΛΙΚΟΥ (ΣΠΒ) ΣΤΟ ΠΕΔΙΟ ΒΟΛΗΣ ΔΕΝΔΡΟΧΩΡΙΟΥ

Από Δευτέρα 11 έως Παρασκευή 15 Φεβρουαρίου 2019, διεξήχθησαν στο Πεδίο Βολής Δενδροχωρίου Καστοριάς, εκπαιδευτικές βολές Πυροβολικού, του τμήματος Βασικής Εκπαίδευσης Ανθυπολοχαγών Τάξης ΣΣΕ/2018. Οι εκπαιδευόμενοι Ανθυπολοχαγοί της Σχολής ΠΒ εκτέλεσαν εξειδικευμένες διαδικασίες βολής, και ήρθαν σε επαφή με τα επιχειρησιακά μέσα πυρός, τα οποία θα κληθούν να υπηρετήσουν στις Μονάδες Πυροβολικού Μάχης μετά την ολοκλήρωση της εκπαίδευσής τους.

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΑΡΧΗΓΟΥ ΓΕΣ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΕΥΘΥΝΗΣ ΤΗΣ 79 ΑΔΤΕ

Την Πέμπτη 21 Φεβρουάρι­ου 2019, ο Αρχηγός του Γε­νικού Επιτελείου Στρατού, Αντιστράτηγος Γεώργιος Καμπάς, πραγματοποίησε επίσκεψη στην Περιοχή Ευθύνης της 79 Ανώτε­ρης Διοίκησης Ταγμάτων Εθνοφυλακής όπου επισκέφθηκε το Στρατηγείο του Σχηματισμού και ενημερώθηκε για την αποστολή καθώς και τις δραστηριότητες του.

ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΔΙ.ΑΣ ΠΕΙΡΑΙΑ ΑΠΟΚΑΤΕΣΤΗΣΕ ΤΟ ΜΝΗΜΕΙΟ ΤΩΝ ΗΡΩΩΝ

Ο Πρόεδρος των Ειδικών Φρουρών κ Βασίλης Ντούμας μέσω ανάρτησης του στο fb ενημέρωνε για τα εξής: Το μνημείο των ηρώων μας ΕΥΑΓΓΕΛΙΝΕΛΗ και ΣΚΥΛΟΓΙΑΝΝΗ μας περιμένει να αποτίσουμε φόρο τιμής στο σημείο που το αίμα τους άγιασε τον τόπο., Κυρίως όμως, το μνημείο αποκαταστάθηκε από την καταστροφή και τον ασεβή βανδαλισμό.

Ο συνάδελφος Αλέξανδρος Μ. που υπηρετεί στην Α΄ Αλλαγή της ΔΙ.ΑΣ ΠΕΙΡΑΙΑ  καταθέτοντας την ψυχή του, μαζί με τον σεβασμό του στους ήρωες συναδέλφους μας, μεταμόρφωσε το μνημείο και το αποκατέστησε πλήρως με τα χέρια του.

Τον ευχαριστούμε θερμά για την κατάθεση ψυχής του.

(ΠΗΓΗ: ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ-05/03/2019)

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΑΠΟ 15 ΣΕΠ. 2010

ΠΑΡΟΝΤΕΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Photobucket
 
Support : ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Copyright © 2013. ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ Published by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Proudly powered by Blogger