Αρχική » » ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΉ Η... ΨΥΧΗ;

ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΉ Η... ΨΥΧΗ;



Ψάχνεις ανάρτηση στο Τwitter, ούτε ίχνος! Κοιτάζεις φωτογραφίες από τα διάφορα ξενυχτάδικα, ούτε σκιά. Κανένα σημάδι ζωής. Αν δεν ήταν και η συνέντευξη του Νίκου Κοτζιά σε κυριακάτικη εφημερίδα («Real»), θα νομίζα­με ότι ο πρώην συγκυβερνήτης και πρόεδρος των ΑΝΕΛ «δραπέτευσε» οριστικά στην ανυπαρξία! Αλλά ο Νίκος Κοτζιάς δεν ξεχνά και σιγά μην αφήσει και τους άλλους να ξεχάσουν τον Καμμένο και τον ρόλο του. Κληθείς να απαντήσει στην κατηγορία που διατυπώνει εις βάρος του ο πρώην υπουργός Εθνικής Άμυνας, ότι του είχε δεσμευθεί πως δεν θα υπογραφεί η συμφωνία για το ονοματολογικό πριν από τις εκλογές, απαντά: «Μόνοι μας ποτέ δεν κου­βεντιάσαμε τέτοιο θέμα. Εξάλλου, όλα τα ήξερε. Είχε ψηφίσει τις προγραμματικές της κυβέρνησης Τσίπρα, που ήδη από τον Ιανουάριο του 2015 έθεταν στόχο την υλοποίηση της συμφωνίας... Επιπλέον, είχε συμφωνήσει εξαρχής να ξεκινήσει η διαπραγμάτευση με στόχο να κλείσει το θέμα. Γνώριζε δε ότι αυτή η συμφωνία είχε χρονοδιαγράμματα».

Τα άλλα, για τις βίζες και τα λεφτά του Σόρος, που τσακώνονται με τον Καμμένο, επαναλαμβάνει ότι θα τα λύσουν στα δικαστήρια. Προϋπόθεση βέβαια είναι να ξαναφανεί από τα μέρη μας ο Πάνος Καμμένος που έχει αφήσει έρμαιους τους καραβοτσακισμένους ΑΝΕΛ ενώ η Έλενα Κουντουρά και ο Βασίλης Κόκκαλης ζουν και βασιλεύουν στους υπουργικούς θώκους έχοντας δώσει απάντηση στο ερώτημα της γοργόνας «ζει ο βασιλιάς Αλέξης και μόνο αυτός».

(ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΟΣ-18/03/2019)

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΑΠΟ 15 ΣΕΠ. 2010

ΠΑΡΟΝΤΕΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Photobucket
 
Support : ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Copyright © 2013. ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ Published by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Proudly powered by Blogger