Αρχική » » Η ενδοτική ασάφεια της ΝΔ

Η ενδοτική ασάφεια της ΝΔ


Πώς λέγεται η αλανιάρα ξαδέρφη του «οικονομικού πατριωτισμού».

Του ΦΑΗΛΟΥ Μ. ΚΡΑΝΙΔΙΏΤΗ*

Από την Αριστερά, το εναπομείναν ΠΑΣΟΚ της Φώφης, τους μπακακαίους του Σταύρου και τη μαζικώς λιπστακτήσασα «διανόηση»-πού λέει ο λόγος- δεν περιμέναμε και τίποτα διαφορετικό. Τούτη η στάνη τέ­τοιο γάλα βγάζει. Κομμένο. Αυτοί πάντα με τους άλλους είναι. Στο Βορειοηπειρωτικό με τους Αλβανούς, στα Ελληνοτουρκικά και στο Κυπριακό με τους Τούρκους και στο Σκοπιανό με το VMRO, τους βουλγαρόφωνους που υποδύονται τους «Μακεδόνες» από τα Lidl. Δεν υπάρχει αντίπαλος του Έθνους για τον οποίο να μην έχουν μια καλή κουβέντα.

Ο σοβινισμός των άλλων τους γοητεύει, τους έλκει, πά­ντα βρίσκουν δικαιολογίες για πάσης φύσεως και εθνικό­τητας ολοκληρωτικούς, γενοκτόνους και καθάρματα. Από τον Στάλιν, τον Κεμάλ και τον Εμβέρ Χότζα, ως τον Ιβάν Μιχαήλοφ και τον Ερντογάν. Κατανοητόν για την ποικιλό­χρωμη Αριστερά. Στην ντουλάπα της, μαζί με τα κόκαλα των σφαγμένων ομήρων κα του συνόλου των θυμάτων της κομμουνιστικής χωριστικής ανταρσίας, υπάρχουν τα πρω­τοσέλιδα του «Ριζοσπάστη», που επέχαιραν για τη Μικρασιατική Καταστροφή, που υπόσχονταν ανεξαρτησία και δικαίωση «του μακεδονικού λαού».

Υπάρχει η συμμετοχή ΣΝΟΦιτών στην κυβέρνηση του Μάρκου, η κατάπτυστη απόφαση της 5ης Ολομέλειας, η Μεραρχία των σλαβόφωνων του ΔΣΕ, που ούτε Δημοκρατικός ούτε Στρατός ούτε Ελληνικός ήταν, που με διοικητή τον Φλωράκη είχε κατέβει ως τη Ρούμελη, προκαλώντας τις διαμαρτυρίες ακόμη και Ελλήνων κομμουνιστών. Υπάρχει η αλήθεια πως, όταν έπεφτε ο Γράμμος, με την Αριστερά απόβλητη από τις συνειδήσεις της συντριπτικής πλειοψηφίας του λαού, το 75% των υπερασπιστών του ήταν σλαβόφωνοι. Πολλά τα γραμμάτια και τώρα οι απόγονοι των μεν, που φύγανε κυνηγημένοι κακείθεν και στερημένοι της ελληνικής ιθαγένειας ως προδότες, ζητούν την εξόφληση τους από τους απογόνους των ένθεν συμμάχων τους, που η τύχη και η πολιτική παραπλάνηση των ψηφοφόρων, τούς έφερε στην εξουσία.

Η ηγεσία όμως της ΝΔ; Παρακολουθώ μια κωμικοτραγική ενδοτική ασάφεια. Η οικογένεια Μητσοτάκη σύσσωμη δεν δίνει δεκάρα. Ο αφανής, λόγω ποινικής εκκρεμότητας, αναπληρωτής πρόεδρος της ΝΑ, campaign manager του Κυριάκου για την κομματική προεδρία, εκ των λογογράφων του και με καθημερινή συνεργασία μαζί του, ο Νίκος Γεωργιάδης, είναι αυτός που είχε πει πριν από χρόνια «το Μακεδονικό είναι μια μπούρδα». Ο αείμνηστος Κ. Μητσοτάκης είχε πει «σε 10 χρόνια δεν θα το θυμάται κανείς». Είκοσι έξι κι ακόμη το συζητάμε. Ο Σαολίν Κουμουτσάκος τοποθετήθηκε υπέρ της σύνθετης ονομασίας, ο Κυριάκος το ίδιο. Όλοι μάλιστα προσπαθούν να κα­λυφθούν πίσω από το Βουκουρέστι, διαστρεβλώνοντας τα γεγονότα και τη στάση του Κ. Καραμανλή. Βγήκε ο Καράογλου και με Μακεδονικό πόνο τοπο­θετήθηκε υπέρ της υποχώρησης. Προηγήθηκε ο Άδωνις, καθώς πρόβαρε κουστουμιά για τα εγκαίνια του τζαμιού στον Βοτανικό, τοποθετούμενος υπέρ του γονυπετώς και εξηγώντας γιατί δεν θα πάει στο συλλαλητήριο. Ακολούθησε η οδηγία διά της Διοικούσας Θεσσαλονίκης προς τις Νομαρχιακές να μην πάνε στο συλλαλητήριο, να μην υπογράφουν κείμενα κατά της συνθέτης ονομασίας κ.λ.π. Η ΝΕΑ ΔΕΞΙΑ σήκωσε το θέμα, έπειτα από ενημέρωση από οργισμένα στελέχη της ΝΔ στη Μακεδονία. Ένα τσουνάμι από «γαλλικά» έσκασε πάνω στα τηλέφωνα της Πειραιώς, των οργανώσεων της Β. Ελλάδας και των βουλευτών. Τους έπιασαν από τον γιακά. Η δικαιολογημένη αγανάκτηση των μελών έγινε μαζική ανυπακοή. Τότε άρχισαν οι αεροπλανικές τούμπες και δικαιολογίες. Ο Καράογλου έκανε πρώτα μια αγωνιστική δήλωση πατριωτικής αδιαλλαξίας;, καταπίνοντας τον πρότερο εαυτό του και ακολούθως δήλωσε πως θα συμμετάσχει στο συλλαλητήριο. Καλή επιλογή, φίλτατε Θόδωρε. Δεν σου πάει το μαύρισμα.

Ο Κυριάκος, δαγκώνοντας την κολεγιακή γραβάτα του, διέψευσε τις οδηγίες και θυσίασε την πρόεδρο της Διοικούσας, την κυρία Ευταξά, ως Ιφιγένεια, ενώ ο Άδωνις έκανε ολυμπιακό ρεκόρ τούμπας, διπλό loop το λένε αεροπόροι μας, κι από απολογητής της δι­πλής ονομασίας, τώρα μιλάει πάλι για περήφανη στάση κ.λ.π. Βέβαια στο συλλαλητήριο είπε ότι δεν θα πάει, γιατί έχει... δουλειά, είναι και ακριβές, εκτός εποχής, οι ντομάτες. Γνωστόν, άλλωστε, πως οι νεοφιλελέδες δεν σέβονται την κυριακάτικη αργία, όπως εμείς οι συντηρητικοί Δεξιοί πατριώτες. Όλοι μαζί πάντως στην Πειραιώς ρίχνουν πλέον καμιά πατριωτική κορόνα, αλλά πάντα επιφυλάσσονται να δουν την «ενιαία θέση της συγκυβέρνησης». Ενδοτική ασάφεια λέγεται η αλανιάρα ξαδέρφη του «οικονομικού πατριωτισμού.

Τώρα που με διαβάζετε είμαι με πολλά στελέχη και μέλη της ΝΕΑΣ ΔΕΞΙΑΣ στον Λευκό Πύργο, στη συγκέ­ντρωση, ως απλοί πολίτες, μαζί με τους «εθνικολαϊκούς», «άφρονες», «ηλίθιους», «εθνικιστές» του 80%, με αδερφούς από όλη την Ελλάδα, που δεν γνώρισαν διαφωτισμό και δεν έπαθαν φεντεραλισμό και ευρωμαλάκυνση από το πολύ ΕΣΠΑ. Καθαρός ελληνικός αέρας.

* Πρόεδρός της ΝΕΑΣ ΔΕΞΙΑΣ
(ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ-21/01/2018)

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΑΠΟ 15 ΣΕΠ. 2010

ΠΑΡΟΝΤΕΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Photobucket
 
Support : ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Copyright © 2013. ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ Published by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Proudly powered by Blogger