Αρχική » » Τα Ίμια δεν είναι πια ελληνικό έδαφος - Αυτό δείχνουν οι πράξεις μας

Τα Ίμια δεν είναι πια ελληνικό έδαφος - Αυτό δείχνουν οι πράξεις μας


Η παραπάνω εικόνα πολύ φοβάμαι ότι αποτυπώνει μια πραγματικότητα με ευθύνη των ελληνικών κυβερνήσεων. Ότι τα Ίμια, δεν ξέρουμε τι είναι, αλλά σίγουρα όχι ελληνικό έδαφος.

- Αν παραμένουν ελληνικό έδαφος που είναι το μνημείο των πεσόντων; 

- Αν παραμένουν ελληνικό έδαφος γιατί παρεμποδίζονται εδώ και 22 χρόνια όσοι Έλληνες επιχειρούν να προσεγγίσουν;

- Αν παραμένουν ελληνικό έδαφος γιατί ο Πάνος Καμμένος δεν τολμά να πατήσει το πόδι του πάνω σε αυτά αλλά πότε ρίχνει στεφάνια από τον αέρα και πότε στα ανοικτά τους; Γιατί εντάξει, να δεχθούμε ότι πάει στο στίγμα του ελικοπτέρου, αλλά ποιος ο λόγος να μην κάνει ένα τρισάγιο στη μνήμη τους στο νησί;

- Αν παραμένουν ελληνικό έδαφος τότε γιατί μεταξύ του ελληνικού πλοίου και των ελληνικών βραχονησίδων παρεμβάλλονται ένα σκάφος της τουρκικής ακτοφυλακής και του τουρκικού ναυτικού;

Ποιον οφελούμε ρίχνοντας στεφάνια από απόσταση; Τον εαυτό μας; Σίγουρα πάντως όχι τη διεθνή εικόνα της χώρας δείχνοντας τους Τούρκους πιο κοντά στις βραχονησίδες και εμάς, που μας ανήκουν, να πετάμε ένα στεφάνι ως δισκοβόλοι εκ του μακρώθεν.

Του Στρατή Μαζίδη-Freepen.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΑΠΟ 15 ΣΕΠ. 2010

ΠΑΡΟΝΤΕΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Photobucket
 
Support : ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Copyright © 2013. ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ Published by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Proudly powered by Blogger