Αρχική » » Οι Τούρκοι έδεσαν... Άγκυρα στο πόρισμα για τα κινητά

Οι Τούρκοι έδεσαν... Άγκυρα στο πόρισμα για τα κινητά


ΑΚΟΜΗ ΝΑ ΦΤΑΣΕΙ ΣΤΗΝ ΑΔΡΙΑΝΟΥΠΟΛΗ. 
Οι τουρκικές Αρχές με διάφορες προφάσεις καθυστερούν τη δικαστική διερεύνηση της υπόθεσης του ανθυπολοχαγού Αγγέλου Μητρετώδη και του λοχία (ΕΠΟΠ) Δημήτρη Κούκλατζη. 

Καθυστερεί η αποστολή από την Άγκυρα του πορίσματος για τα κινητά των δύο Ελλήνων στρα­τιωτικών, του Αγγέλου Μητρετώδη και του Δημήτρη Κούκλατζη, που κρατού­νται στην Αδριανούπολη από τις 2 Μαρτίου, ενώ έχει παρέλθει η συνήθης προθεσμία των 20 ημερών. Οι τουρκικές Αρχές επικαλούνταν μέχρι τώρα την καθυστερημένη παράδοση των PIN. Όμως, παρότι αυτά παραδόθηκαν στις 20 του περασμένου μήνα, έχουν περάσει πάνω από 20 ημέρες χωρίς να ολοκληρωθεί το πόρισμα. 

Αίτηση αποφυλάκισης 

Νέα αίτηση αποφυλάκισης των δύο στρατιωτικών αναμένεται να καταθέσουν και πάλι στο τέλος του μήνα οι συνήγοροι τα ελληνικής πλευράς, Χακάν Γιαλτσιντούγκ και Σελίν Οζέλ. «Αν μέχρι τότε δεν έχει σταλεί το πό­ρισμα από την Άγκυρα και δεν έχει συνταχθεί το κατηγορητήριο, είναι υποχρεωμένο το δικαστήριο της Αδριανούπολης να εξηγήσει τον λόγο της καθυστέρησης» τόνιζαν στο «Έθνος» συνεργάτες των δύο Τούρκων δικη­γόρων. 

Καμία επίσημη ενημέρωση δεν υπάρχει προς το παρόν από το δικαστήριο τα Αδριανούπολης στους συνηγόρους των δύο Ελλήνων στρατιωτικών. Οι τελευταίοι, πάντως, εκτιμούν ότι θα υπάρχει εξέλιξη τις επόμενες μέρες. «Κάθε μέρα που περνά η αμφιβολία μεγαλώνει και αναγκαστικά δημιουργούνται θέματα...» δηλώνει στο «Έθνος» ο θείος του Δημήτρη Κούκλα­τζη, Χρήστος, και προσθέτει: «Οι γονείς προσπάθησαν και στο τελευταίο επι­σκεπτήριο τη; Δευτέρας να ενθαρρύνουν τα παιδιά, συνιστώντας τους να κάνουν υπομονή. Η αργή εξέλιξη, όμως, των πραγμάτων από την τουρ­κική πλευρά δυσκολεύει όλο και πε­ρισσότερο την κατάσταση και βαραίνει το κλίμα». 

ΤΙΜΟΣ ΦΑΚΑΛΗΣ 
(ΕΘΝΟΣ-11/04/2018)

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΑΠΟ 15 ΣΕΠ. 2010

ΠΑΡΟΝΤΕΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Photobucket
 
Support : ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Copyright © 2013. ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ Published by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Proudly powered by Blogger