Αρχική » » Συγγνώμη, ρε Γιώργο, έπεσες άδικα!

Συγγνώμη, ρε Γιώργο, έπεσες άδικα!


Έπεσες ηρωικά λένε. Έπεσες όμως άδικα. Δεν θα γυρίσεις στο σπίτι σήμερα. Ούτε αύριο ούτε σε δέκα μέρες. Δεν θα δεις τη γυναίκα σου. Ούτε τα παιδιά σου να μεγαλώνουν. Οι γονείς σου πέθαναν και εκείνοι μαζί σου.

Έπεσες για μία πατρίδα που δεν σε σέβεται. Σε μία θάλασσα που συλλέγει ψυχές αλλά κανείς δεν νοιάζεται. Ανίκανοι όσοι κυβερνούν αυτή τη χώρα. Ανί­κανοι υπουργοί σε λάθος θέσεις! Προδοσία και εξευτελισμός. Θέλουμε ζωντανούς τους ήρωες μας και όχι νεκρούς!!!

Δεν έχω λόγια! Σπάραξε η καρδιά μου αντικρίζο­ντας τη μάνα του και τη σύζυγο του, με την πετα­λούδα στο χέρι, υποβασταζόμενες και συντετριμμένες... στο τελευταίο αντίο του αδικοχαμένου Γιώργου. Ο Θεός να δώσει κουράγιο στην οικογένειά του και να αναπαύσει τον ήρωα της Πολεμικής Αεροπορίας μας.

Ο Έλληνας πρωθυπουργός δεν τιμάει πεσόντες ήρωες! Προτιμάει τις κηδείες στην Κούβα! Επίσης, ο Έλληνας Πρόεδρος, κ. Παυλόπουλος, είχε σημα­ντικότερες υποχρεώσεις από το να πάει στην Καρ­δίτσα! Αλλά η ντροπή προϋποθέτει και φιλότιμο! Φιλότιμο, διαπιστωμένα, δεν υπάρχει!

Τώρα που ετάφη ο πιλότος μας, μπορούμε να επανέλθουμε στις συνήθεις εργασίες μας. Να φέ­ρουμε στη Βουλή την Άνω Μακεδονία, να πολιτογραφηθούν μαζικά οι λαθρομετανάστες για να μας ψηφίζουν, να κάνουμε συνεταίρους τους Τούρκους και στην ελεύθερη Κύπρο. Κανένας θάνατος δεν πρέπει να σταματήσει την πτώση μας, ούτε καν να την περιορίσει. Οι παιάνες και τα ψεύτικα λογύδρια είναι ένα πεντάλεπτο διάλειμμα στον εθνικό μας κατήφορο.

Κάποιοι, ως ελάχιστο φόρο τιμής, ας δώσουν στο φως τα αίτια της πτώσης και ας φροντίσουν τα παι­διά και τη χήρα τού ήρωα! Την ίδια ώρα που κάποιοι υπερασπίζονται τη χώρα και πέφτουν υπέρ πίστεως και πατρίδος, κάποιοι άλλοι προχωρούν σε διαπραγματεύσεις και ύποπτα αλισβερίσια.

Με τις ευλογίες σας!

(ΜΑΚΕΛΕΙΟ-16/04/2018)

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΑΠΟ 15 ΣΕΠ. 2010

ΠΑΡΟΝΤΕΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Photobucket
 
Support : ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Copyright © 2013. ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ Published by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Proudly powered by Blogger