Αρχική » » Γιατί «ποντάρει» στο Μακεδονικό

Γιατί «ποντάρει» στο Μακεδονικό


Να ανεβάσει κι άλλο τους τόνους γύρω από το Μακεδονικό αναμένεται, όπως πληροφορούμαστε, ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων Βασίλης Λεβέν­της. Ως παλιά... αλεπού στην πολιτική, ο κ. Λεβέντης γνωρίζει καλά ότι το κόμμα του μπορεί στη Μακεδονία να ανεβάσει τα ποσοστά και επενδύει πολλά στο συγκεκριμένο ζήτημα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι τα υψηλότε­ρα ποσοστά που πήρε το κόμμα του στις προηγούμενες εκλογές ήταν στη Θεσσαλονίκη, που άγγιξε το 7,5%, ενώ σε συνομιλητές του φέρεται να λέει ότι στις επόμενες εκλογές στις περιοχές της Μακεδο­νίας μπορεί να αγγίξει και το 10%. Όπως φαίνεται, ο πρό­εδρος της Ένωσης Κεντρώων τα... ποντάρει όλα στο Μακε­δονικό, προκειμένου να ξανά είναι στα έδρανα της Βουλής.

(ΤΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ-05/12/2018)

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΑΠΟ 15 ΣΕΠ. 2010

ΠΑΡΟΝΤΕΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Photobucket
 
Support : ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Copyright © 2013. ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ Published by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Proudly powered by Blogger