Αρχική » » Εγκληματικά ανεύθυνοι. Διώξτε τους

Εγκληματικά ανεύθυνοι. Διώξτε τους


Η ευθυνοφοβία ακολουθείται από την δουλικότητα. Η ανευθυνότητα από την αυθάδεια. Η προπέτεια και η προκλητικότητα, έρχονται να συμπληρώσουν την εγκληματική ανικανότητα μιας κυβερνήσεως η οποία είναι ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΑ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ. 

Ο «μόλις» 44 ετών Πρωθυπουργός αποδεικνύεται καθημερινά μετ’ επιτάσεως πως περιστοιχίζεται από συνεργάτες ανίκανους και προπετείς, «αναλαμβάνοντας ευθύνες που δεν του αναλογούν», κατά δήλωσή του! 

Πότε επιτέλους θα γίνει μάθημα πως μόνον με την επιλογή των Αρίστων είναι δυνατόν να έλθει η πρόοδος; 

Προς ώρας, ας δούμε σε ποιους έδωσε με την εκχυόμενη από την τηλεόραση σοφία του, ο ελληνικός λαός, την εξουσία, μέσα από τις δηλώσεις των ιδίων, για τις τραγικές συνέπειες της ολιγωρίας και της ευθυνοφοβίας τους, στην πυρκαγιά στο Μάτι, δηλώσεις ενδεικτικές του τρόπου με τον οποίον σκέπτονται και ενεργούν. 

Παύλος Πολάκης (βουλευτής Χανίων ΣΥΡΙΖΑ, Αναπληρωτής Υπουργός Υγείας): «Οι νεκροί "θολώνουν" την πολύ καλή εικόνα του κράτους.» 

Ρένα Δούρου (Περιφερειάρχης Αττικής): «Έτυχε η στραβή στη βάρδια μου» 

♦ Ελένη Αυλωνίτου (Βουλευτής Β’ Αθηνών ΣΥΡΙΖΑ): «Κάποιοι κάηκαν στη θάλασσα γιατί δεν είχαν εκπαιδευτεί». 

♦Πάνος Καμμένος (Πρόεδρος συγκυβερνώντος κόμματος «Ανεξάρτητοι Έλληνες», υπουργός Εθνικής Άμυνας): «Για την τραγωδία φταίνε οι κάτοικοι με τα αυθαίρετα. 

♦ Αλέξης Τσίπρας (Πρωθυπουργός): Αναλαμβάνω την πολιτική ευθύνη." 

♦ Νίκος Τόσκας (βουλευτής Β’ Αθηνών ΣΥΡΙΖΑ, αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών αρμόδιος για θέματα Προστασίας του Πολίτη): «Δεν μπορώ να βρω μεγάλα λάθη». 

♦Χριστόφορος Βερναρδάκης (Βουλευτής Α’ Αθηνών ΣΥΡΙΖΑ, Υπουργός Επικράτειας για τον Συντονισμό του Κυβερνητικού Έργου): «Μην χτυπάτε τον Τσίπρα. Είναι μόλις 44 ετών» 

♦ Γιάννης Τσιρώνης (βουλευτής Β΄ Αθηνών ΣΥΡΙΖΑ, Αναπληρωτής Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων): «Και στους δίδυμους πύργους δεν έγιναν όλα καλά». 

♦Τσίπρας, Σκουρλέτης, Τόσκας: «Μπήκαν πυρκαγιές για να μας αποσταθεροποιήσουν». 

♦ Τόσκας, Τζανακόπουλος: «Ψάχνω αλλά δεν βρίσκω μεγάλα λάθη. Φταίει η χωροταξία». 

♦ Καμμένος: Πυρόπληκτε, δεν ξέρεις τι λες." "Μόνο πέντε πνίγηκαν στη θά­λασσα." "Είναι αυθαιρετούχοι, ελπίζω να έβαλαν μυαλό". 

♦ Νίκος Κοτζιάς (βουλευτής Επικρα­τείας ΣΥΡΙΖΑ, υπουργός Εξωτερικών): "Δεν έγιναν λάθη, απλά φροντίζαμε για τα μνημόνια"

♦ Χρηστός Σπίρτζης (βουλευτής Β' Αθηνών ΣΥΡΙΖΑ, Υπουργός Υποδομών και Μεταφορών): "Για τους 26 από τους δεκάδες απανθρακωμένους φταίει η ιδιοκτήτρια που είχε σχέσεις με Νεοδημοκράτη." "Ζητήσαμε συγγνώμη, τι άλλο θέλετε; 

♦ Προκοπής Παυλόπουλος (Πρόε­δρος της Δημοκρατίας): "Να μην πάει χαμένη η θυσία τους, να ωφελήσει τη δημοκρατία". 

Σε αυτούς δώσατε τις Τύχες της Ελλάδος, αυτοί σας «κουνάνε το δάχτυλο», αυτοί είναι οι ένοχοι των δεινών σας. Αυτοί Χαρόκαψαν ολόκληρες οικογένειες προκαλώντας με την συνεργασία ανίκανων, κομματικών φίλων τους στην ηγεσία των Σωμάτων Ασφαλείας, την εκατόμβη αθώων θυμάτων στην Ανατολική Αττική. 

Πρέπει να φύγουν. Πετάξτε τους! 

(ΕΜΠΡΟΣ-11/08/2018) 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΑΠΟ 15 ΣΕΠ. 2010

ΠΑΡΟΝΤΕΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Photobucket
 
Support : ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Copyright © 2013. ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ Published by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Proudly powered by Blogger