Αρχική » » ΖΗΤΕΙΤΑΙ ΗΓΕΤΗΣ

ΖΗΤΕΙΤΑΙ ΗΓΕΤΗΣ


Υπέρ της πατρίδος το παν! 
Μόνη λύση ένας νέος Καποδίστριας που θα γκρεμίσει το διαλυμένο κράτος και θα το ξαναχτίσει από την αρχή. 
Η Ελλάδα έχει την ανάγκη ενός αναστήματος σαν του Καποδίστρια. 
Η εύρεση εθνικού κυβερνήτη δεν είναι απλά μια ευχή, αλλά προϋπόθεση επιβίωσης. 

Η κατάσταση σε μια χώρα δεν επιδέχεται πολλές ερ­μηνείες. Αν κάποιος κάνει τον κόπο και πειθαρ­χήσει συναισθηματικά ώστε να εξετάσει αμερόληπτα τα δεδομένα, μπορεί να αντιληφθεί αν η εθνι­κή ναυς ακολουθεί τη σωστή ρότα ή αν κλυδωνίζεται επικίνδυνα και τα στεγα­νά της πλημμυρίζουν με θαλασσόνερα. 

Η Ελλάδα δεν κλυδωνίζεται. Έχει βρει σε ύφαλο. Βυθίζεται. Η οικτρή κατάληξη που δείχνει όχι θα έχει το συλλογικό ταξίδι οφείλεται στους ανίκανους, ανέμπνευστους, ανεπάγγελ­τους, αποκομμένους από την κοινωνία, ετερόφωτους και ξενόδουλους κα­πετάνιους. Η Ελλάδα εδώ και δεκαετί­ες πάσχει από ηγεσία. 

Εκεί όπου θα έπρεπε να υπάρχει πνευματικό και ηθικό εκτόπισμα και να φωτοβολεί η αρετή, χάσκει μέλαινα η οπή της χειριστοκρατίας, του κομματισμού, της αμηχανίας απέναντι και στα έκτακτα γεγονότα και στην καθη­μερινότητα των πολιτών. 

Η πατρίδα μας χάνεται σε ζωντα­νή τηλεοπτική μετάδοση και οι θολές φιγούρες των πνευματικά ολίγιστων προσπαθούν να συγκαλύψουν την τραγική αλήθεια με μπαγιάτικες δημοκοπίες και αφόρητα κλισέ που έχουν ξεπεραστεί εδώ και καιρό σ’ Ανατολή και Δύση. 

Το κράτος καταρρέει, οι πολί­τες εγκαταλείπουν τη χώρα την ίδια στιγμή που πραγ­ματοποιείται εποικισμός από αλλόφυλα και αλλό­θρησκα στοιχεία. 0 πληθυσμός φθί­νει. Η αχρηστία της πολιτικής ηγεσίας μάς έχει φτάσει σε σημείο να μετρά­με απώλειες πολέμου σε ειρηνική πε­ρίοδο! Περίπου στο εκατομμύριο υπο­λογίζονται εκείνοι που λόγω της οι­κονομικής κρίσης μετανάστευσαν στο εξωτερικό για το μεροκάματο. Η υπογεννητικότητα αποξηραίνει τον εθνι­κό κορμό και δίπλα η Τουρκία θεριεύ­ει κι αγριεύει. 

Εθνική κυριαρχία δεν ασκείται. Ακόμα και για τα φραγκοδίφρα­γκα πρέπει πρώτα να δώσουν άδεια οι ξένοι, που βιάζονται να εκποιηθεί ό,τι έχει και δεν έχει το καθημαγμένο κράτος. 

Οι Έλληνες έχουν αφεθεί τόσο στην τύχη τους ώστε μια πλημμύρα πνίγει δεκάδες, μια πυρκαγιά προκαλεί εκατόμβη και η εγκληματικότητα σαρώνει κάθε τετραγωνικό εκατοστό της επικράτειας. 

Για όλα τα παραπάνω και πολύ περισσότερα χρειάζεται επειγόντως ΗΓΕΤΗΣ! Η Ελλάδα έχει την άμεση ανάγκη ενός αναστήματος σαν αυ­τό του Καποδίστρια, που θα αναλάβει τα ηνία της πολιτικής εξουσίας και θα περισώσει ό,τι μπορεί να περισωθεί δίνοντας θάρρος, έμπνευση και το δικό του καλό προσωπικό πα­ράδειγμα στον φιλότιμο λαό μας. Να τα γκρεμίσει όλα και να τα χτίσει όλα από την αρχή. 

Στην κατ’ ευφημισμόν πνευμα­τική «ελίτ» της Ελλάδας, που πάντα εξαρτάται από το δημόσιο χρήμα, αρέ­σουν τα μισόλογα, οι υπεκφυγές και οι δη­μόσιες σχέσεις με όσους έχουν καταστρέψει έθνος και λαό. Γι΄ αυτό προσπα­θεί να περάσει την παρα­πλανητική ιδέα ότι «φταί­ει το σύστημα». 

Εωσφορικής συλλήψεως σοφιστεία ετούτο. Λες και το περιβόητο «σύστη­μα» φτιάχτηκε από μόνο του ή προ­σγειώθηκε εν μέσω νεφέλης στην Ελλάδα. Αυτό το «σύστημα» το σκαρφίστηκαν άνθρωποι: και τους νόμους περί ευθύνης υπουργών και το άρθρο του Συντάγματος που απαγορεύει την ίδρυση ιδιωτικών πανεπιστημίων και τα προνόμια των συνδικαλιστών και τη μη λογοδοσία του Δημοσίου προς τους πολίτες. 

Κυβερνητικά στελέχη περικύκλω­σαν με νομοσχέδια, Προεδρικά Δια­τάγματα και συνταγματικά άρθρα τούς πολίτες και πήραν πράσινο φως από τους πρωθυπουργούς για να το κά­νουν αυτό. Οι άνθρωποι που πρωταγωνίστησαν στην παρακμή έγραψαν και υπέγραψαν την κατα­δίκη μας και αυτοί πρέπει να εξοβελιστούν από τον δημόσιο βίο. Αλλάζοντας τα πρόσωπα αλλάζει και το «σύστημα». 

Μόνο ένας νέος, πραγματικός ηγέτης με εθνικό σχέδιο, γνώσεις, ηθική και πολιτική υπεροχή, έξωθεν καλή μαρτυρία και εμπεριστατωμένη άποψη για τον διεθνή περίγυρο της Ελλάδας θα μπορούσε να μας βγάλει από τη λάσπη που μας πνίγει, να μας γλιτώσει από τη λαίλαπα των μέτρι­ων που αυτοσυστήνονται ως... αρχη­γοί και οι άλλοι κάνουν πως τους πι­στεύουν. Η πικρή αλήθεια είναι ότι με τους υπάρχοντες έχουμε φτάσει όχι στο παρά πέντε, αλλά στο και πέντε της Ιστορίας. 

Ένας ικανός κυβερνήτης θα μπο­ρούσε να κάνει πολλά για την Ελλά­δα, αν είχε και τις δυνατότητες για να το πράξει - χωρίς εμπόδια τυπικού χαρακτήρα. Χωρίς να του δένουν τα χέρια οι νόμοι (κυρίως της Μεταπολίτευσης) που συγκαλύπτουν τη δια­φθορά. Να μπορέσει, πριν απ’ όλα, να διευ­κολύνει τις Αρχές να απονείμουν δικαιοσύ­νη για όλα όσα έχουν διαπράξει σε βάρος του Ελληνισμού οι επίορκοι εκλεγμένοι και μη. Να έχει έκτα­κτες εξουσίες ώστε να στείλει για τα περαιτέρω όλους εκείνους που καλύ­πτουν σήμερα τον παράνομο πλουτι­σμό τους και τα άλλα εγκλήματά τους πίσω από παραγραφές και νομικίστικα τερτίπια. Να ξαναφτιάξει τη χώρα σε σωστά θεμέλια. Χωρίς κομματικές αγκυλώσεις, χωρίς χωροταξικές πα­ρανομίες και, κυρίως, να βάλει τέλος στην ανομία. 

Ύψιστος νόμος, η σωτηρία της πατρίδας! Άλλος τρόπος δεν υπάρχει. Όμως, για να μπορέ­σει να τα γκρεμίσει όλα και να τα ξαναχτίσει, πρέπει να έχει υπερεξουσίες που δεν προβλέπονται από το υπάρχον πολίτευμα. Εκτός κι αν στηριχθεί διακομματικά και με ευρύτατη πλειοψηφία, για να σω­θεί ό,τι σώζεται. Όμως τα υπάρχοντα κόμμα­τα δεν έχουν δείξει τέ­τοια διάθεση. Νοιάζο­νται μόνο για τη νομή της εξουσίας. Η εύρε­ση εθνικού κυβερνή­τη αντάξιου της ελλη­νικής Ιστορίας δεν είναι απλά μια ευ­χή, αλλά προϋπόθεση επιβίωσης στον σκληρό κόσμο μας. Και μια τέτοια προ­σωπικότητα θα έπρεπε να στη­ριχτεί από όλους. Για την ώρα, μια τέτοια μορφή δεν φαίνεται στον ορίζοντα... 

Άρθρο-έκκληση της «δημοκρατίας» 
(ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ-28/07/2018)

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΑΠΟ 15 ΣΕΠ. 2010

ΠΑΡΟΝΤΕΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Photobucket
 
Support : ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Copyright © 2013. ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ Published by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Proudly powered by Blogger