Αρχική » » Οργή Σημίτη κατά Παπανδρέου - Σκληρά λόγια του πρώην πρωθυπουργού για την Εξεταστική για την οικονομία

Οργή Σημίτη κατά Παπανδρέου - Σκληρά λόγια του πρώην πρωθυπουργού για την Εξεταστική για την οικονομία


- Τα αιχμηρά σχόλια του πρώην πρωθυπουργού αναμένεται να προκαλέσουν τριγμούς στο εσωτερικό του ΠΑΣΟΚ
- "Σιωπή" από τους υπουργούς της κυβέρνησης που ήταν και υπουργοί επί Σημίτη

Άμεση και άκρως αιχμηρή ήταν η απάντηση του πρώη πρωθυπουργού, Κώστα Σημίτη στις δηλώσεις του πρωθυπουργού, Γιώργου Παπανδρέου πως είναι ανοιχτό το ενδεχόμενο... η εξεταστική για την οικονομία να αφορά και την περίοδο διακυβέρνησης του Κώστα Σημίτη.

Ο κ. Σημίτης με δελτίο τύπου αναφέρει κατηγορηματικά ότι Εξεταστική Επιτροπή για την οικονομία θα πρέπει να γίνει για την περίοδο από το 1996 και μετά, δηλαδή και την περίοδο της δικής του διακυβέρνησης.

Και συνεχίζει αφήνοντας σαφές υπονοούμενο για σύσσωμη την κυβέρνηση λέγοντας πως δεν μπορεί η ίδια κυβέρνηση και τα ίδια πρόσωπα να ήταν έντιμα πριν από το 2001 και ύποπτα μετά.

Στην ιδιαίτερα σκληρή ανακοίνωσή του που αναμένεται να προκαλέσει τριγμούς στο εσωτερικό του κυβερνώντος κόμματος, ο κ. Σημίτης καταλήγει λέγοντας με νόημα ότι “υπονοούμενα, μισόλογα και πολιτικές εντυπώσεις δεν είναι αποδεκτά”.

Η ανακοίνωση του κ. Σημίτη έρχεται μόλις μία μέρα μετά τις δηλώσεις του κ. Παπανδρέου ο οποίος προκάλεσε αίσθηση όταν δήλωσε ότι η Εξεταστική για την οικονομία ενδεχομένως να αφορά και την διακυβέρνηση Σημίτη.

 
(ΠΗΓΗ)

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΑΠΟ 15 ΣΕΠ. 2010

ΠΑΡΟΝΤΕΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Photobucket
 
Support : ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Copyright © 2013. ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ Published by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Proudly powered by Blogger