Αρχική » » Κορίτσια ο Αντωνακης!!!!!(Δείτε το video)

Κορίτσια ο Αντωνακης!!!!!(Δείτε το video)

Χθες βράδυ στην εκπομπή του Θέμου Αναστασιαδη προβλήθηκε το παρακάτω βίντεο δηλώσεων του αρχηγού της Νέας Δημοκρατίας Αντώνη Σαμαρά και πιθανότατα κάποια στιγμή και αυριανού πρωθυπουργού της χώρας.Αρχικά βλέποντάς το γέλασα.Αμέσως μετά προβληματίστηκα και μπορώ να πω τρομοκρατήθηκα.Αναλογιστείτε πως ο "Αντωνάκης", που μόνο σφαλιάρες δεν έφαγε από τον κάμεραμαν, ως αυριανός ηγέτης αυτού του τόπου (μακριά από εμάς) θα... διαπραγματευτεί με ΔΝΤ και ευρωπαϊκή ένωση,με Αμερικάνους και Τούρκους τα ζητήματα του Αιγαίου και το Κυπριακό,με τους Σκοπιανούς το ζήτημα της ονομασίας των Σκοπίων και πως θα έρθει σε σύγκρουση με καναλάρχες και οικονομικά συμφέροντα.Μόνο που το σκέφτομαι τρομάζω!!!Δεν θα τον χαρακτήριζα απλά λίγο και ανύπαρκτο αλλά επικίνδυνο.Και είμαι σίγουρος ότι και ο "Γιωργάκης" ανάλογη περίπτωση πολιτικού ανδρός είναι.Να γιατί οι απεσταλμένοι του ΔΝΤ στην προχθεσινή συνέντευξη τύπου μας κουνούσαν επιδεικτικά το δάχτυλο και ξεπούλησαν την Ελλάδα χωρίς να μας ρωτήσουν καν!Γιατί ξέρουνε πολύ απλά με ποιους έχουνε να κάνουνε.

GREEK ΚΑΦΡΟΣ 
Αμέσως μετά από το βίντεο του Αντωνάκη (μου) ακολούθησε ακόμη ένα βίντεο για γέλια και για κλάματα.Ο ορισμός της Ελληνικής ΚΑΦΡΙΛΑΣ. Δείτε το βίντεο και θα καταλάβετε.Ο συγκεκριμένος Ελληνάρας έχει δικαίωμα ψήφου παρακαλώ (!) και κάθε τέσσερα χρόνια τρέχει να ψηφίσει με το αμάξι του στολισμένο αφίσες και σημαίες του κόμματος για να βγάλει πρωθυπουργό το Γιωργάκη και τον Αντωνάκη !Είναι ο ίδιος που τσακώνεται στο καφενείο για τα κόμματα,ο ίδιος που μόλις τον σταματήσει η τροχαία για έλεγχο το πρώτο πράγμα που λέει είναι "ξέρεις ποιός είμαι εγώ ρε;",και ο ίδιος που θίγεται και βρίζει κάθε φορά που ακούει να λένε τον Κολοκοτρώνη gay.
Να γιατί οι πολιτικοί με το ελάχιστο μυαλό που διαθέτουν μας έχουν πάρει χαμπάρι και δεν μας υπολογίζουν καθόλου.Δεν μας βλέπουν καν!
Τέτοιοι που είμαστε καλά να πάθουμε.............



0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΑΠΟ 15 ΣΕΠ. 2010

ΠΑΡΟΝΤΕΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Photobucket
 
Support : ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Copyright © 2013. ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ Published by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Proudly powered by Blogger