Αρχική » » Go for the cash Giorgos

Go for the cash Giorgos


Σε συνέντευξή του στο γερμανικό περιοδικό Stern που θα κυκλοφορήσει αύριο, ο πρωθυπουργός λέει ότι «η αναδιάρθρωση του ελληνικού χρέους θα οδηγούσε πιθανότατα στην κατάρρευση των ελληνικών τραπεζών».
Κοινώς το πρόβλημα είναι η ευρωστία των τραπεζών. Για μας χεστήκανε... Σήμερα στο υπουργικό συμβούλιο, εκτός από την δήλωση "δεν θα κλειστούμε στα γραφεία μας", ξέρετε τί αποφάσισαν; Όχι κάτι που σας ενδιαφέρει μάλλον. Θα το είχατε μάθει...Όπως μάθατε για τις δηλώσεις του μη "εγκλεισμού". Αποφάσισαν την πρόσληψη διάφορων νομικών συμβούλων που θα καταγράψει και θα αξιολογήσει τις δυνατότητες "αξιοποίησης"των ελληνικών ακινήτων και σχεδίασαν το πλαίσιο δράσεων για νομοθετικές και άλλες παρεμβάσεις για την επιτάχυνση της αξιοποίησης της περιουσίας του δημοσίου...
Αυτά είναι τα σημαντικά και όσο γρηγορότερα γίνουν τόσο το καλύτερο. Τα υπόλοιπα, περί γιουχαρίσματος πολιτικών στις παρελάσεις και διαμαρτυρίες, καλό είναι που αναπαράγονται για να προχωρούν τα υπόλοιπα στη ζούλα. Άλλωστε, η 25η Μαρτίου, μια μέρα είναι και θα περάσει...





0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΑΠΟ 15 ΣΕΠ. 2010

ΠΑΡΟΝΤΕΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Photobucket
 
Support : ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Copyright © 2013. ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ Published by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Proudly powered by Blogger