Αρχική » , , , , , » ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΕΛΟΣ Η ΚΟΝΤΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΙΣΘΟΛΟΓΙΚΟ ΤΩΝ Ε.Δ.

ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΕΛΟΣ Η ΚΟΝΤΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΙΣΘΟΛΟΓΙΚΟ ΤΩΝ Ε.Δ.


Συνεχίζεται η κόντρα Ν.Δ. - κυβέρνησης για το μισθολογικό των στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων. Ο αντιπρόεδρος της Ν.Δ. και τομεάρχης Άμυνας, Άδωνις Γεωργιάδης, επετέθη κατά του αναπληρω­τή υπουργού Άμυνας, Δημήτρη Βίτσα, λέγοντας: «Θα τον συμβούλευα να ενημερωθεί καλύτερα για τις μισθολογικές προαγωγές, τι ακριβώς αυτές είναι και πότε χορηγούνται στα εν ενεργεία στελέχη, για να μην εκτίθεται. Επίσης, του θέτω το ίδιο ερώτημα που έθεσα στον κ. Καμμένο, προκειμένου να μη λέμε λόγια στο βρόντο και, το κυριότερο, να μην κοροϊδεύει η πολιτική ηγεσία του υπουργείου Εθνικής Άμυνας τα στελέχη των Ε.Δ.: Η αναστολή των μισθολογικών προαγωγών των στελεχών των Ε.Δ. ισχύει από 01.01.2017, ναι ή όχι; Η απάντηση είναι ξεκάθαρη: Ισχύει, καθώς τα ισοδύναμα, που θα έβρισκε το υπουργείο, δεν νομοθετήθηκαν μέ­χρι τις 30 Σεπτεμβρίου 2016». Από τη μεριά του, το υπουργείο Άμυνας απάντησε ότι κατέθεσε στο υπουργείο Οικονομικών τα ισοδύναμα που του αντιστοιχούν στις 16 Σεπτεμβρίου 2016.

(ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ-12/01/2017)

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΑΠΟ 15 ΣΕΠ. 2010

ΠΑΡΟΝΤΕΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Photobucket
 
Support : ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Copyright © 2013. ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ Published by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Proudly powered by Blogger